|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
9.3.2016 11:02:56   
eca89
Trco vježbam i ja, danas sam 9.dan lvl 1, u petak prelazim na lvl 2 i sve mi se čini ću da krepamuser posted image user posted image !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 826
9.3.2016 11:18:33   
Sanjalicaaa
Eco, isto se i ja osecam. Dusa mi je u nosu dok vezbamo. Nego valjda cu da ojacam u skorije vreme user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 827
9.3.2016 11:22:18   
eca89
Sanjalice jesi li i ti na lvl 1?
Evo ovde ima i lvl3!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 828
9.3.2016 11:31:59   
Sanjalicaaa
Eco, ja radim sa mm Insanity. One su uglavnom cardio,a to mm treba. Ja posle odradim sama za guzu i stomak.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 829
9.3.2016 12:06:29   
Trcosava
Ako ako, samo veDŽbajte!!!

Eco, meni snaga i trbušnjaci ni po jada, ali kardio me ubijaaaaa

Meni bi trebao kardio, ali nemam vremena da stignem njega da radim - traje dugo, a mali ne spava toliko. Evo sad me zeznuo, zaspao je u ogradici čovek oko 11. Pa sam ranije vežbala. Sad da se tušnem, pa da operem i sudove.

Mokra sam kao user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 830
9.3.2016 12:14:09   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco, meni snaga i trbušnjaci ni po jada, ali kardio me ubijaaaaa

Pa, takođe kardio mi je isto haos, a trudim seuser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 831
9.3.2016 12:18:07   
Ana RR
Ja vežbam ali sam pravila pauzu zbog ciklusa. Znam da ne bi trebalo ali kod mene je to malo za'ebano, prva tri dana odliv, tako da nema skakanja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 832
11.3.2016 11:01:08   
eca89
Odradih 1dan lvl2, znači Trco onaj "plank" će me dokrajčitiuser posted image !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 833
11.3.2016 11:24:18   
Modessty
Ja sam juče odradila dan 6 lvl 2
I mnogo mi je dobro! user posted image
Za nepunih 15 dana i bez ikakve dijete 2kg manje i 3cm manje u kukovima user posted image

Ana ja nikad nisam vežbala kad dobijem bar ne prva dva tri dana. Nisam to praktikovala ni kad sam držala treninge. Ne zezam se sa tim uopšte.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 834
11.3.2016 12:18:14   
Ana RR
Ma da, tih par dana mi baš treba odmor, jako teške cikluse imam.

Nego, mnogo me boli rame. Juče sam preskočila sve vežbe sa tegićima. To rame me već dugo boli kada legnem na bok, smeta mi kada ga savijem, pa najčešće ležim na stomaku da bi mi rame bilo ispravljeno. Nemam pojma šta je to.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.3.2016 13:37:57 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 835
11.3.2016 13:30:52   
Modessty
ja imam problem sa desnim ramenom od saobraćajke. Nije mi problem ni sklekovi ni vežbe gde se pravolinijski vuče teg, ali sve što ide u stranu mi je problem. Sa tom rukom radim laganije

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 836
13.3.2016 12:05:02   
dunja RR
Ja juče krenula, lvl 1, danas upala mišića nogu naravno user posted image Eeeee mokra sam bila skroz, a najviše me ubi ono skakanje, najlakši su mi trbušnjaci. I sklekovi su mi užas, ja ni one lakše ne mogu kako treba da odradim.

Ali se super osećam i sada, i sinoć, i spavala sam kao beba.

Skontah da su moji tegovi ipak od 1 kg. Ne piše ništa na njima, pa ja lupila onda da su od 500gr, ali nisu izgleda jer kada se izmerim bez tega pa onda sa njim, imam 1.1, više. Inače su roze boje, ne znam da li možda ima veze sa težinom, lupam, da je određena težina određene boje ? user posted image meni su taman, da uradim kako treba, i osećam napor. Ne verujem da bih mogla da su duplo teži, pa kontam, da jesu od 1 kg.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 837
13.3.2016 23:30:20   
dunja RR
Lvl 1 drugi dan prošao mogo lakše nego prvi i pored totalne upale mišića od juče user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 838
14.3.2016 8:08:21   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Odradih 1dan lvl2, znači Trco onaj "plank" će me dokrajčitiuser posted image !

Koji?Walking plank?

Ljudi ja bre polovinu onih vežbi iz ripped ne umem da ponovim user posted image sva se pogubim.

Dunjči, samo napred!!! I ja sam imala uuuužasnu upalu drugi, treći dan... Pa se sve bilo ok do trećeg nivoa ahaha tu sam opet dobila upalu.

Inače, nemam problema sa menstruacijom, pa tako ne pravim pauze ni tad.

Dunja, zar nije lakše da ih staviš na kuhinjsku vagu u izmeriš? Moji imaju 1.5 ali ne radim sve sa tegovima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 839
14.3.2016 9:57:06   
mama krava
Ja isto vežbam kad ima menstruaciju, ali moram da priznam da mi je meca mnoooogo, ali mnoooogo manje intenzivna od kada sam na Hrono ishrani. U stvari, nemam pojma da li je zbog Hrono, ali tako se poklopoilo i evo već 3 mesec je slabija nego inače.

A ja upali i nisam imala nešto ozbiljnu, ali me zato zglobovi otkidaju!!! Kolena, ramena i ledja me bole dok hodam. To je toliko intenzivno da sam pomislia da ja to verovatno nešto radim pogrešno i požalila se treneru,ali on mi je potvrdio da je to normalno!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 840
14.3.2016 10:04:46   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ja isto vežbam kad ima menstruaciju, ali moram da priznam da mi je meca mnoooogo, ali mnoooogo manje intenzivna od kada sam na Hrono ishrani. U stvari, nemam pojma da li je zbog Hrono, ali tako se poklopoilo i evo već 3 mesec je slabija nego inače.

A ja upali i nisam imala nešto ozbiljnu, ali me zato zglobovi otkidaju!!! Kolena, ramena i ledja me bole dok hodam. To je toliko intenzivno da sam pomislia da ja to verovatno nešto radim pogrešno i požalila se treneru,ali on mi je potvrdio da je to normalno!

Meni je menstruacija jadi beda od posle porođaja i nije toliko bolna, pa mogu da radim.

A što se tiče bolova, već sam negde pisala - leđa me otkidaju. A u zadnje vreme mi krckaju kukovi i ramena. Ne bole, ali krckaju. Vrat isto tako, a leđa ne znam da li su moja. I isto sam mislila da ili nešto ne radim kako treba, ili sam stvarno toliko zakržljala. Ali ja nemam koga da pitam user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 841
14.3.2016 10:24:26   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Dunja, zar nije lakše da ih staviš na kuhinjsku vagu u izmeriš? Moji imaju 1.5 ali ne radim sve sa tegovima

Polomio je mm slučajno user posted image , pa smo je lepili, imamo onu Gorenje na zidu, pa merimo samo lakše stvari, pa više puta, snalazim se. Mislim da bi otpala sa zida kaga bi stavila teg user posted image

Elem, planiram da uzmem novu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 842
14.3.2016 10:26:14   
dunja RR
I ja inače vežbam za vreme ciklusa.

Ja imam upalu butina, jedva sednem na WC user posted image

A jel i vi mislite da su na lvl 1 trbušnjaci malo zapostavljeni, ili se to meni čini? Kako je na lvl 2?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 843
14.3.2016 10:34:14   
Sladja 29
vezbam radi zdarvlja a sada ako se desi i da smrsam to je bonus plus...user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 844
14.3.2016 10:47:17   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A jel i vi mislite da su na lvl 1 trbušnjaci malo zapostavljeni, ili se to meni čini? Kako je na lvl 2?

Sve te njene vežbe (shred, ripped) su na principu 3-2-1 (3 minuta snage, 2 minuta karidio, 1 minut trbušnjaci). E sad, trbušni mišići su ''upregnuti'' i kod drugih vežbi (recimo boks ili kako se već zove ono) uz pravilno disanje. I kod drugih vežbi je isto bitno disanje, tj izdisaj jer onda dolazi do kontrakcije mišića.

Kasnije mislim da ide kombinacija trbušnjaka u smislu pola minuta gornji, pola donji. Dok na lvl 3 su samo ''bočni trbušni''.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 845
14.3.2016 10:48:48   
dunja RR
Trco, ja radim shred, a kakav je ripped?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 846
14.3.2016 11:15:50   
Trcosava
Isto sra*e samo drugo pakovanje user posted image manje više su iste vežbe, s nekom razlikom malom, ali meni dovoljno da se ne smorim user posted image

I ima drugačiji princip. 4x7 dana umesto 3x10 dana vežbi. Dakle umesto 3 ima 4 nivoa. Neke vežbe su čini mi se lakše, a neke teže. Jednu nema teoretske šanse da uradim.
Sklek sa savijanjem noge - kad se spustiš dole u skleku, jednu nogu saviješ u kolenu i pomeraš ka laktu (ako me razumeš)

Ne znam da li sam pisala, ali meni su donji trbušnjaci NULA!! ni jednu vežbu gde su angažovani donji trbušnjaci ne mogu valjano da uradim. Ili crknem ili ne mogu da odradim dovoljan broj ponavljanja.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 847
14.3.2016 11:56:58   
Ana RR
Blago vama sa laganim ciklusima.. meni je uspeh to što više ne padam u nesvest i ne dolazi mi hitna pomoć.. Prva tri dana su najgora, s' tim što je drugi dan najobilniji, tada je dovoljno da samo ustanem i da sve iscuri user posted image užas.

Ja sam baš zabušavala ovih dana, rame me mnogo bolelo, nisam mogla ni da vozim. Danas je mm rođendan pa neću imati kad da radim vežbe, od sutra se vraćam u igru.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 848
14.3.2016 13:02:07   
Modessty
Juče mi je bio has dan al na kraju odradih 9 dan lvl2 dok su se deca brčkala u kadi.
Mogu sklekove i svo što su vežbe snage. Mene ubuja ono skakanje. Nekako mi lakši ovaj drugi nivo od prvog. Više se oznojim al nekako lakše sve odradim i brže mi prođe.
Inače već nedelju dana imam problem sa levim stopalom, baš me boli.

Ja se stvarno super osećam od kad vežbam. Imam mnogo više snage za sve. Tih 25 min mi daju snagu i volju da ne padnem od obaveza user posted image
I interesantno kako nemam više potrebu za slatkišima. Pojedem po nešto slatko al se ne davim u njima kao ranije.
Muž je isto primetio da mi mnogo znači i dasam mnogo opuštenija inasmejanija od kad vežbam.
Danas pauza jer vadim zub pa se nadam da sutra krenem taj famozni treći nivo od kog imam strah - Trca je kriva user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 849
14.3.2016 13:08:05   
Trcosava
Ček da pređeš na ripped user posted image ono sve teže od težeg ahahahahaha Samo vas plašim

Ali i podržavam SAMO NAPRED DRAGE user posted image user posted image user posted image

Ja sad odoh da se istuširam, mokra sam totalitis

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here