Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2016 21:18:51
|
|
|
|
Valerie
|
bravo devojke koje vezbaju! za sada i ja samo podrzavam! mislila sam da cu 6 meseci posle cr biti spremna, ali jos nisam, ocigledno. cim malo vise potegnem boli me stomak... tacno rana... kilaza je odavno otisla, sad sam i na par kg manje od pre prve trudnoce, sve ode u mleko, ocigledno. i najvise me nerviraju ruke, bas su mekane, vuce zemljina teza kad ih drzim vodoravno, ne daj Boze da ih protresem izvukla sam tegice i samo ih gledam, makar cu valjda to moci za pocetak. mozda i malo steper. ali se i umorim od obicnih poslova...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.3.2016 11:18:42
|
|
|
|
eca89
|
Odradih 1dan lvl 3 i lipsah !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.3.2016 13:33:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel da? lepo sam vam rekla hahah Ček da pređete na ripped (ako i ko bude prelazio) Ja dva dana imala pauzu, subota je i tako pauza, a nedelju jednostavno nisam stigla. Htela sam kasno popodne, ali nisam uspela ni tad. Jutro 64.9!!! Ijao moje veselje. A najstrašnije sam izbljavila. Danas meni treća nedelj ripped i noge me bole kao da nisu moje, prosto mi nemoguće da sam izgubila kondiciju za 2 dana. Ili su vežbe takve, a ne izgledaju ni malo teško. Samo napred!!! Valerie - sve vežbe koje ona ima za ruke uključuju i stomak, tako da nisam pametna šta da ti posavetujem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.3.2016 23:45:45
|
|
|
|
dunja RR
|
9. dan lvl 1 gotov. jedva čekam lvl 2, verujem da tako svi kada dođu pred kraj nivoa, ovo sada bude šaša, em lako em dosadno Danas smo pola dana van kuće, pa jedva nađoh vremena, ali stigoh nekako, sada tuširanje pa u krpe, sutra rano ujutro idemo na beru. Big hug za sve vežbačice.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.3.2016 23:48:05 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2016 7:12:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni noge i dalje otpadaju posle vežbanja Jbg poznaje se da od oktobra, novembra nisam išla po Anu peške. Tri meseca (dok je mm radio od kuće). Sad kad je lpše vreme idem svaki dan. Juče stala na vagu i kaže 64.2 - dakle sigla sam na kilažu od pre Luke. Sad idem na kilažu od pre Ane. Počela sa dijetom 8.2. sa 71,2kg Samo napred vežbačice
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2016 23:48:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco pa otpadaju ti jer si ti na težim nivoima, ja tek završih prvi, i jedva čekam sutra lvl 2, lvl 1 gotov Nisam ni gram izgubila, ali delujem malo zategnutije sebi, a forma je 100% bolja Nadam se da će uskoro i kg početi da padaju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.3.2016 11:48:05
|
|
|
|
eca89
|
Dunja, meni je lvl2 najdraži, nekako mi je najbolje sjeo. Lvl3 ima poprličnio teške vježbe (bar meni).
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.3.2016 12:08:32
|
|
|
|
Trcosava
|
DAnas odradih 4. dan treće nedelje ripped. Mnogo lakše sam ga odradila nego prethodnih dana. I dalje me noge bole od duck walk i neki koji ne znam kako se zove. Klekneš, pa odigneš kolena malo i četri koraka napred na prstićima (i rukama), pa četiri koraka nazad. Dotuče me, a to čak nije ni kardio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 0:00:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Lvl 2 prvi dan gotov, mnogo je teži obaj nivo nego prvi, i pride bar 1/3 vežbi nisam baš najbolje uradila, nadam se da ću sutra malo bolje pohvatati cake. Ali mnogo brže prođe ovih 20 minuta nego kod lvl 1. Danas pola kg manje nego juče.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 0:08:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Već sam dobila upalu listova, a vežbe završila pre 10 minuta Sada razmišljam, ovih danas sam non stop bila na nogama, po gradu, i nisam grama izgubila, a danas ceo celcati dan za kompom, posla od jutros u 8 do 23, glavu nisam digla, i malo bila za šporetom :D, i spalo pola kg, u stvari i malko više.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 7:18:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjči, ja se juče izmerih - 64kg. Savetujem da pored vežbi se upražnjava i sex
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 11:39:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma Trcka super, nego jel se sećeš da li su kg počeli odmah da padaju, ili možda od lvl 2 :) Ja trebam i klopu još da ozbiljnije redukujem. I da vas pitam još nešto - u čemu radite vežbe, mislim na obuću? Ja sam lvl 1 radila bosa, tj. u čarapama, ali u lvl 2 ima dosta onih vežbi gde su ruke i noge na podu, pa mi noga klizi (trenutno su nam svuda tepisi, sklanjamo ih kada otopli), ne znam da li da obujem patike. Kako vi?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 12:14:12
|
|
|
|
jocajaca
|
Dunja, mislim da I Jill savjetuje da se vježbe obavezno rade u patikama. Znam da je to veoma bitno zbog zglobova. Ja sam uvijek radila u patikama I nekako mi je bolje I lakše I ne kliže se.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 14:26:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjči, one sve rade u patikama. Meni osim tih vežbi što se radi na nogama i rukama (ležeći stav) više prija da radim bosa. Tako sam radila na pilatesu. Mada mi sve zavisi od dana i naravno od tipa vežbi. Kad je istezanje mi pogotovo prija da sam bosa. Za kilograme se ne sećam. Krenula sam udarnički vežbanje i kupus dijeta, a tad nisam toliko obraćala pažnju na kile koliko na obim. I sve mislim ma nisam puno smršala, a kad pogledam - ja skinula 7 kg. Nije bre to malo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2016 23:44:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco, i meni je lepše da vežbam bosa, ali ovaj lvl 2 nema šanse. Večeraske sam u patikama, i sve je bilo ok, što se klizanja tiče :D što se vežbanja tiče, opet lipsah!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2016 0:03:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Da se upišem pa pod tuš. 5. dan lvl 2, 1.5 kg manje, ali stomak se baš smanjio, tek danas primetim onako ozbiljno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2016 11:05:37
|
|
|
|
Modessty
|
Evo imene! Juče dan 7 lvl3 odrađen nakon tri dana prinudne pauze I dalje stojim na 79kg ali bar sam se spustila isppod 80! Brljavim sa hranom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2016 11:11:36
|
|
|
|
Modessty
|
Ja sam prvo radila bosa, pa onda u patikama pa juče opet bosa. Ali ne u čarapama, nikako, klizi noga.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2016 11:21:46
|
|
|
|
mama krava
|
Ja sve ove vežbe istežanja, ovaj moj BodyBalance koji je mix yoge, pilatesa i taj chi-a, radim bosa, bez čarapa...a kardio i core vežbe u partikama, pogotovo jer imam dosta vežbi sa ekspanderom...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2016 8:46:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni danas zadnji dan ripped treće nedelje. Imam još jednu nedelju. MEtar sam izgubila. Pojam nemam gde sam ga uturila i sad nemam so čim da se merim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2016 9:48:13
|
|
|
|
Modessty
|
ja sinoć išla na trening. doduše sa deocm-. Al izjurismo se i propisno se oznojih danas opet shred lvl3
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2016 11:25:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Našla sam metar!!!! Kilaža danas 63.3 Struk 80 cm Bokovi 100 cm Butine 57 cm Me happy
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2016 11:31:24
|
|
|
|
eca89
|
Trco jesi li ti na nekoj posebnoj ishrani ili samo si izbacila slatkiše i tako to? Bravo za tebe , sad ćeš ti do 55! Ja se nisam mjerila na početku, ali sad nemam žmigavce ! I da meni je ova week 1 ripped in, "mala maca", za lvl3 shreda, meni je on bio baš težak!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2016 11:40:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Trcooooo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2016 11:48:10
|
|
|
|
amelia
|
Meni trebaju neke vezbice za stomak i guzu nisu mi nikako u formi sve nesto kilavo labavo jel ima neko neki savet koje su najbolje ?? Ne treba mi da smrsam vec imam 49 kg na 165 cm visine jos ako i smsam bicu kao kostur u kozi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.