Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 12:59:11
|
|
|
|
Modessty
|
Maro krenula si odmah previše jako. Moraš lagano da se uvodiš u formu. Probaj ovaj 6 week 6 pack. Ima na torrentu i na you tube. Ako se ne snađeš daću ti ja link na moj one drive Taš nije komplikovano i super je. Najbolje je kad se krene sa "30 day shred", imaš tri nivoa vežbi i svaki se radi po 10 dana. Za mesec dana se super utegneš i stekneš kondiciju. Vežbe traju 25 min. A i ma od svega po malo. I blago tebi kad biciklom ideš na posao. Ja razmišljala da pozajmim od brata biciklu i da i ja dolazim biciklom. To bi mi baš skratilo vreme dolaska i odlaska. Videću da li će da pristane Za bokove su vežbe uvijanja. Jillian ih radi u ovaj 6 week 6 pack. Ko hoće ubrzano da skine kilažu i može da skače nek radi neki cardio. Ja ne mogu da vam opišem koliko se bolje osećam! Kako sam krenula pravila sam pauzu kad sam dobila i par dana što sam morala zbog posla. I prabvo je čudo kako se nateram da vežbam! Nikad nisam vežbala kod kuće. a sad sam baš redovna. I bolje se hranim, tj manje jedem slatkiše. Žao mi da se toliko mučim vežbama a da onda pojedem celu kutiju jafe Na netu ima super grupa podrške za vežbanje uz Jillian Michaels i cure su sjajne!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 13:16:42
|
|
|
|
Modessty
|
Sećate se emisije "the biggest looser"? Trener im je bila JIllian Michaels. Evo slika
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 13:42:53
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam bas obozavala tu emisiju,nego evo i mene i ja bih malo vezbala,sva sam pihtijasta...kazite mi sa cim da krenem ,odmah da kazem da sam van svake kondicije,nikad nisam vezbala,ne racunam teretanu u dva navrata po mesec dana i to je to...drzi te se devojke,samo jako!!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 13:50:48
|
|
|
|
Modessty
|
Kreni slobodno sa 30 day shred radi se u 3 nivoa. Svaki nivo po 10 dana. Traje svega 25 min. Radiš naravno lakšu varijantu (koju radi belkinja iza Jillian). I koliko možeš. Umesto bućica/tegova možeš da koristiš flašice od 1/2l vode. Ili da radiš bez tegova.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 13:55:20
|
|
|
|
Zemunka85
|
Svaka vam cast ... Ja sam do skoro trcala. Prestala sam jer nemam meru, na granici smrti sam koliko se preforsiravam. Nabila sam dobru kondiciju i trcim po sat vremena dok ne pocnu munje pred ocima da sevaju, posle mi lose, boli me "srce" i sl. Uzas ... Uspela sam da skinem 3kg vrlo brzo. Malo pauziram, uz korigovanu ishranu, pa cu da nastavim. Sad sam na 65. Do 60kg i bice mi ok. Pogledacu i ove vezbe mada sve mi se cini da ja nisam karakter za to. Evo ga leto, pa cu makar rolere da vozam svako vece...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 13:59:07
|
|
|
|
adulence
|
Aha znaci u plavusu da gledam...ok...moracu da pocnem....mrzim da vezbam i nisam sportski tip,ali i dalje zelim dobro da izgledam...inace moja kilaza od jutros 63.2 pa videcemo....ne smetaju meni toliko kg koliko to sto sam mekana...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 15:58:26
|
|
|
|
mama krava
|
Ja sam napalila dve koleginice iz mog kraja da idemo na iste vežbe, pa sada imam i društvo. I juče sam dobila pohvalu od jedne jer mogu da uradim špagu!!!! Realno, nisam ni ja bila svesna da mogu dok mi nije ona to rekla sinoć. A mislim da špagu nisam mogla da uradim ni dok sam dete bila! Mnogo mi znače ove vežbe sa yogom jer sam se baš razgibala.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.4.2016 13:09:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Hej vej vežbačice!!! Samo napred! Ado, ajde ovo baš ne zahteva puno vremena, a daje extra rezultate! Ja u petak završih ripped i evo danas sam se vratila na shred. Sine mitre, lvl 1 shreda mi mala maca spram ripped mokra jesam, ali jedva da sam se zadihala hahahah a kad se setim kako mi je bilo kad sam počela. Jedino što sam sad odradila u čarapama sve, pa me malo zeza deo čučanj u stranu, klizi mi noga, no dobro. I da - svaki sklek radim na kolenima, jednostavno ne umem sa ispruženim nogama, osim onog kad hodaš do skleka.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.4.2016 17:06:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco, ja ne volim sklekove, tj. mislim da sam u rukama slaba za njih, posebno u levoj. To za levu sam provalila kod onih siđi, ustani, na rukama u lvl 3. Ali od početka radim sve sa ispruženim nogama, tj. radim sve vežbe kao crnkinja. I primetila sam baš sinoć da mnogo dublji sklek mogu da uradim nego što sam ikada u životu mogla, mislim da je to zbog toga što su mi ruke ojačale. I dalji su mi oni plije skokovi u lvl 3 noćna mora, ali izdržim nekako, samo malo usporim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.4.2016 11:04:35
|
|
|
|
mama krava
|
Ja dobila upalu od nove koreografije koju sam radila u nedelju. Ovamo kod mene se svaka 2.5 meseca menja koreografija...bude neka promocija besplatno i rade se nove vežbe. Razvaljuju me kukovi. Večeras idem ponovo.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.4.2016 10:06:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunja koji skokovi? Oni sumo squats? Ja riknjavam od njih. Inače imam najstrašniju upalu misica!!! Dupe, noge, listovi. Btw 63,1 kg!!! Pored vezbanja svaki dan setnja sa malim, pa posle opet peske po Anu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.4.2016 10:27:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Dunja koji skokovi? Oni sumo squats? Ja riknjavam od njih. Da, da, ti! Isto, riknem!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.4.2016 11:49:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Mrzim ih!!! Mada u ripped imaju jedni skokovi koji mi još više idu na nerve
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.4.2016 13:35:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Ljudi moji kilogrami samo idu Danas 62,7 (još malo pa da opalim užičko kolce )
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.4.2016 14:00:56
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ljudi moji kilogrami samo idu Danas 62,7 (još malo pa da opalim užičko kolce ) To, Trco , ja se ubih od slatkiša i ništa onda od mene!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.4.2016 14:52:13
|
|
|
|
Maraj
|
Bravo tco
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.4.2016 11:52:07
|
|
|
|
eca89
|
Jest meni ova ripped in week 2 smor, malo je reći, radim još sutra, a mogu tek misliti 3,4 kakve su!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.4.2016 12:31:27
|
|
|
|
Trcosava
|
One nisu smor, one su da ckneš Nego ja opasno brljavim sa jelom, ali iskreno nit se oždirem od slatkiša niti konzumiram skrob i UH. Pojedem po pola bauntija ili red čokolade... Kašičicu eruokrema (to da me mine želja) ali i dosta šetam i vežbam i 2 l vode dnevno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.4.2016 11:37:35
|
|
|
|
eca89
|
Odradih 1.dan ripped in week 3, on je meni extra u odnosu na week 2!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.4.2016 8:28:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo da kažem da se i zaova zapalila za vežbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.4.2016 8:34:58
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Samo da kažem da se i zaova zapalila za vežbe Trćo, hočeš reći zlaova!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 14:19:34
|
|
|
|
Trcosava
|
A bre jel vežba koja ili nemate vremena da pišuvate? Ja da se pohvalim da danas imam 61.9 kg (podsećanja radi 8.2. sam imala 71.2 kg!!!!) Mnogo sam srećna! Tako, sad odo' da širim drugi veš
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 14:48:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, svaka ti čast!!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 18:17:21
|
|
|
|
isidora88
|
Svaka ti cast trco Nego reci mi kako se hranis, i sta si tacno vezbala, kojim redom, da prepisem od tebe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 18:26:10
|
|
|
|
eca89
|
Trco zeno ti si zmaj, pa sad ces ti i tih 5-6kg, veliko bravo! Vjezbam ja, na ripped sam week 3 samo sto mnogo jedem slatkise i izgubila sam volju!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.