Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.1.2014 7:12:23
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro! Natašice uspela nego šta, ali čini mi se da mi još škripi u plućima...Imala sam sinoć društvo za trčanje pa nisam nosila muzikicu ali kad budem išla sama obavezno. Isidora samo napred...u zdravom telu, zdrav duh...uh , javi kad kreneš ponovo. Indy, treninzi tek počeli, videćemo...ide leto, valja se dovesti u red!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.1.2014 7:29:09
|
|
|
|
adulence
|
Meni je krivo sto nr mogu ujutru da trcim malo,jer se ujutru najbrza tope masti ali cu da kombinujem to sa ivinim odlaskom u vrtic brzi hod i guranje kolica...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.1.2014 7:36:25
|
|
|
|
mama micki
|
Gde si adulence? To je super, tebi i ne treba više, videla sam slike, izgledaš baš lepo. Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila 34 kg i skinula sve za godinu dana, dojila sam Teodoru samo tri meseca i posle toga sam držala UN dijetu, stvarno mi je pomogla. Ali trčala sam svako veče od pirane na sajmu do tramvajskog mosta i nazad, i tako prva tri meseca, posle nekako krenulo samo. A sada nikako kile da skinem, verovatno zbog dojenja. Ako voliš da đuskaš sat vremena zumbe i super ćeš se osećati. Ja je obožavam. Trčanje ne volim ali se trudim jer najbolje skida kilograme. Jesi li još na hrono ishrani?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 19:09:11
|
|
|
|
mama micki
|
Gde ste žene?Vežba li ko?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 20:22:02
|
|
|
|
mama micki
|
Znači niko...ja juče preskočila ali evo sad ću malo da se zumbam!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 21:02:13
|
|
|
|
adulence
|
Hej micki brljam ali se trudim da mi bar dva od tri obroka budu po hrono,prija mi u toliko sto ne osecam nadutost,e sad moram nesto vezbati jer sam mlitava jako,atu zuumbu jel mogu na youtubu da nadjem?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 21:06:02
|
|
|
|
madre
|
ja se kanim tacno godinu dana da pocenem da vezbam... em sam se ugojila em sam mlitava da nema dalje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 21:07:28
|
|
|
|
mama micki
|
Možeš, naravno ima koliko hoćeš. Kratki su snimci,ali spojiš nekoliko i super je. Ja volim da đuskam, uvek sam volela, pa mi ovakvo vežbanje odgovara, a već posle pola sata budem gola voda.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 21:13:48
|
|
|
|
mama micki
|
Madre, tako sam i ja ali sad sam rešila. 2011 sam baš vežbala i od aprila do jula sam se baš sredila, nisam držala dijete, samo vežbanje i nisam jela ništa posle 8 uveče. Ko je spreman da malo stisne zube, ima na netu i jedna super stvar a to je P90X za tri meseca telo bude savršeno, ja nisam mogla sve da ispratim, teško je, ali i ono što sam radila dalo je odlične rezultate. Ja vežbala sa mm, bilo nam je super. Sad mi više prija zumba, dvoje dece, stalno neke obaveze i onda mi tih sat vremena dođe kao neki ventil. Najteže je krenuti, ali posle mesec dana to ti nekako postane obaveza i znaš da radiš nešto dobro za sebe a još kad se pokažu prvi rezultati to ti da dodatnu motivaciju.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.1.2014 21:18:47
|
|
|
|
adulence
|
Moracu nema vise izgovora...AKCIJA!!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.1.2014 13:26:34
|
|
|
|
Наташица
|
како иде? забушавате ли? :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2014 21:40:14
|
|
|
|
Didy
|
Šta je ovo ovde? Svi zabušavaju! Ja vežbam već dve nedelje svaki ili svaki drugi dan, pre podne ili uveče, zavisi kad imam vremena i kako se osećam. Danas nisam stigla i mislima sam večeras, ali sad mi je već kasno, pa ću sutra pre podne da se kaznim malo jačim treningom. Mnogo se bolje osećam, imam mnogo više enrgije, raspoloženija sam, sve same pozitivne stvari. Odradim jedno 30 minuta kardio trening, malo s neta, malo iz glave, trčkaram, skakućem... Pustim klip s YT, ali samo kao podlogu, uglavnom radim po svome. Posle radim vežbe zatezanja, trudim se da provežbam sve grupe mišića. I polako se vraćam u formu, svaki put mogu sve više da uradim i duže da izdržim da skačem i veći broj ponavljanja. Na kraju se dobro istegnem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2014 22:29:04
|
|
|
|
Наташица
|
хехех...сви нешто ћуте, мора да су се улијенили како је ова хладноћа. браво диди, свака част. не одустај. код мене пауза тренутно. снијег западо и минус па не могу ићи трчати, а и нос ми је већ пар дана запушен и кашљем. мора да је од мог трчања по вјетру и киши.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 8:06:31
|
|
|
|
adulence
|
evo ja od ponedeljka krecem u teretanu,konacno,nista forsiranje po sat vremena najvise kardio vezbi ,ako nista drugo mislim da cu se super osecati...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 9:41:42
|
|
|
|
isidora88
|
ja idem u teretanu drugi mesec jos nema nekih vidljivih reyultata mada bice uskoro nadam se
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 9:44:11
|
|
|
|
Didy
|
Meni je teretana previše statična. Ja volim da se iskačem i istrčim. A mora imati rezultata, Isidora. Sigurno si se zategnula. I organizmu prija, nema sumnje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 10:27:57
|
|
|
|
isidora88
|
koza mi ima epsi tonus, bila sam sva pihtijasta, sad je zategnutije, ali se ne vidi ovako na oko. spojleroi su i dalje tu, kao i ove butine tj.najkriticnije mi je ono salo na donjem delu ledja pa izgleda kao da imam slauf i butine koje su siroke, izgledam kao lopta bojim se samo da ne "napucam" to salo pa da ostanem ovakva gromada. ishranu sam reglisala koliko mogu, ne jedem belo brasno, slatkise samo po 2 kockice crne cokolade, rezultata jos nema, osim sto mi je stomak ravniji
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 15:13:42
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 rezultata jos nema, osim sto mi je stomak ravniji Meni bi ovo bio dovoljan rezultat. Ja nikad ovoliki stomak nisam imala, već mi se gadi da ga gledam. Sve drugo bih podnela, ali stomak...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 15:21:21
|
|
|
|
isidora88
|
a meni bi bilo lakse da idem uvucenog stomaka, butine nikako ne mogu sakriti kad sednem sva se prelivam sa stolice, grozna sam samoj sebi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 15:28:15
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam uvek imala butine, čak i kad sam gore izgledala kao da sam iz Aušvica, kad su mi se rebra videla, guzica i butine su bili na svom mestu, bez zabušavanja. Saživela sam se sa njima, ali stomak... Što bi rekli - Ako uvučem stomak, izaći će mi grba na leđima.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 19:43:18
|
|
|
|
Didy
|
EVO ga trening s YT po kojem uglavnom radim, pogotovo kad imam vremena jer traje duže od sat vremena.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 20:56:45
|
|
|
|
isidora88
|
meni se svidja insanity, ali ne mogu u stanu vise da vezbam jer od soro imamo bebu ispod pa nije u redu da skacem a nigde blizu mene ne nalazim grupne treninge, a da mi odgovara termin
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 21:06:03
|
|
|
|
Didy
|
Daj link, Isidora. Ja sam zato i počela da vežbam kod kuće jer mi uveče nikako ne odgovaraju termini treninga. Pa kad mi već uveče ne odgovara, onda sam počela ujutro dok su deca u vrtiću da pametnije koristim slobodno vreme. Dobra strana života u kući je što možeš da skačeš kad hoćeš i koliko hoćeš. U stanu nisam nikad vežbala baš zbog toga.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.1.2014 21:33:01
|
|
|
|
isidora88
|
evo link http://www.youtube.com/watch?v=UgaVNfun2kc nema mi one opcije za ubacivanje linka
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.2.2014 15:25:32
|
|
|
|
Didy
|
Isidora, sviđa mi se, malo sam ga pregledala. Dimanično je i pravi brze prelaze, to mi se sviđa. Sigurno ću odvežbati sledeći put uz njega.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.