|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
6.6.2012 7:10:35   
lelaigor
Bila sam u subotui u ponedeljak, u teretani, na bazenu i u sauni (neki nagradni vaučer) i svidelo mi se. Mislim da ću da krenem u teretanu. Inače, trenutno idem na pilates. A jutros sam ustala u 6h i optrčala krug oko kvarta, pa nadam se da će me držati i da ću istrajati.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
6.6.2012 11:30:36   
indy_25
Oooo Lelo welcome back.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 427
6.6.2012 11:36:41   
Anoniman
Lelo, ja ću ti dati jedan savet, iako nisam pitana ništauser posted image
Gledaj da ti vežbanje ne oduzme previše vremena. Ovo pišem samo i isključivo iz ličnog iskustva - mnooogo mi je bolje i efikasnije da vežbam svaki dan po 1h nego 3 puta nedeljno po 2-2,5 sata kako sam radila prošli mesec. Onda mi se nagomilaju obaveze, jer posle 2 sata treninga moram još satvremena da odmorim, pa sam pola dana kilava, i taj dan kad ne vežbam samo idem po kući i sređujem nešto. Ovako, sve završim do pola 10, i ne budem premorena. A rezultati svakako ne mogu da izostanu, jednostavno, možeš da budeš na dijeti (zna se na šta mislim) i da ne mršaviš, ali ne možeš da vežbaš a da ne izgledaš bolje, nikako. Ovo mi dođe kao neka rutina, i čini mi se kao bolje rešenje nego 3 puta nedeljno a duže.
E sad, pitaš se zašto ja mislim da ti vežbaš 3 puta nedeljno kad to nigde nisi napisala...ne mislim, nego razmišljam naglasuser posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 428
6.6.2012 12:46:18   
Modessty
neznam gde da pitam pa ajd rekoh ovde ću...
Ja imam, tj. imaću opet treninge tri puta nedeljno. Nije teretana, već aikido trening od oko sat vremena. Ne večeram inače, ali pošto krećem opet sa korekcijom ishrane prema savetu svoje dr interesuje me kad da ubacim večeru onih dana kad imam treninge. Treninzi su inače od 20h. Znači od kuće moram da krenem najkasnije oko 19.15h i vraćam se oko 21.30h. Najbolje bi bilo kad bi mogla da nešto ubacim u usta pre treninga, ali nešto lagano. Nekad smo praktikovali bonžitu posle treninga. Da li je to dobar izbor?
Inače ručak mi je oko 15.30h, kad se vratim s posla. Večeru bi trebalo da imam oko 19h. Izmedju užina u vidu voća, koje se obično ne setim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
6.6.2012 12:57:45   
Anoniman
Kad ležeš? Po meni, trebala bi da pojedeš neku konkretniju užinu oko 18, 18:30, i onda kad dođeš kući neku lepu salatu, ako ležeš posle 23. Mislim da je bonžita potpuno pogrešan izbor ikada, pogotovo posle treninga, jer je, iako od žitarica, bogata šećeromuser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 6.6.2012 12:58:17 >

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 430
6.6.2012 13:01:16   
Modessty
meni organizam tada traži nešto slatko. POjma nemam zašto. Jesenas mi jedna dr rekla da mi je šećer na donjoj granici pa da kao zbog toga imam napade za slatkišima.
Legnem sa Danilom obično oko 22.30h. Bolje rečeno komiram se!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
7.6.2012 7:41:19   
lelaigor
Hvala, indy! user posted image
Nedjo, bilo bi lepo uskladiti se svaki dan po 1h, ali ne mogu da se uskladim čak ni svaki dan. Sve mi zavisi kad m muž kreće na posao, kad se raća kući, a kod njega je to lutrija. Zato mislim da uzmem neki paket za teretanu, pa odvojim vremena, kao što odvojim za pilates, ali ću opet biti fleksibilnija, jer mogu ići onim danima kad mogu. Danas ću recimo propustiti pilates, zato što mi muž kasnije dolazi kući. Ali, super savet u svakom slučaju. Čim se uhodam, verujem da ću početi tako...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 432
7.6.2012 9:48:52   
Anoniman
Drukčije je, nekako, kad platiš. Znam da ne bi trebalo/smelo da bude, al makar u mojoj glavi jeste, imam nekakvu moralnu obavezu kad potrošim pare da to što kupim iskoristim maksimalno. Bar ja sam takva, pri prvom šmrljavom vremenu, kišici, ili jakom suncu bih odustala od vežbanja napolju. Ovde izgovora nema.

Ja sam danas za 40 minuta prešla 4,27km i potrošila 247 kalorija. Prezadovoljna sam, jer svaki dan povećavam razdaljinu a trajanje trčanja je isto, što znači da više trčim, i brže, a čak se manje umaram. Posle sam radila ruke i leđa, malo steper, i eto 70 minuta treningauser posted image
Posle treninga 2 paradajza i lep komad mladog sira, i jabuka.
Pre treninga uvek jedem samo i isključivo ovsi, jer ne stignem kod kuće da jedem nego usput. Kupim u ponedeljak ono pakovanje od 140g i traje mi 5 radnih dana, ako Nebojša ne otkrije štek (ima on svoj, nego voli da ćopa i moj), onda dokupim. I u toku treninga popijem onu rosu 0,75.

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 433
7.6.2012 15:56:05   
dijana1*
Bravo Nedjo user posted image

Ja sam isla u teretanu u nedelju i utorak, trcala sam pola sata i radila neke vezbice, posle toga sauna i super se osecam. Veceras cu sebi uplatiti aerobik a kada ne stignem na njega onda mogu i u teretanu. A ista cena mi je samo teretana i aerobik + teretana. Secam se dobro da se aerobk ranije posebno placao a sada ne.
Uglavnom veceras zvanicno krecem sa treniranjem user posted image

< Poruku je uredio dijana1 -- 7.6.2012 15:57:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 434
7.6.2012 16:26:09   
indy_25
Super Dijana i ti nam se pridruzujes. ja jucr nisam isla na trening nije mi imao ko cuvati Saru al sam plesala sa njom po kuci jedan sat to mi je nesto ko aerobik. veceras idem jedva cekam da dizem utege :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 435
11.6.2012 19:35:47   
Anoniman
Žene, šta da radim po pitanju debelih, salastih ruku?
Hoće li one mršaviti od trčanja ili moram nešto specijalno da ima radim?
Radim one redovne vežbe za biceps i triceps, ali ne mnogo, jer ne volim mišićave ruke, je l' mogu da učinim nešto da one smršaju?

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 436
11.6.2012 19:38:37   
dunja RR
Neđo i mene to zanima user posted image

Ja sam ranije probala sve živo, ništa ne pomaže skroz. Malo su se smanjile kada sam išla na kik boks, tada radiš pored nogu i one pokrete sa rukama kao bokser, to mi je malo pomoglo.

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.6.2012 19:40:13 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
11.6.2012 19:52:01   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Radim one redovne vežbe za biceps i triceps, ali ne mnogo, jer ne volim mišićave ruke, je l' mogu da učinim nešto da one smršaju?

nedjo srmrsace i one. tako su isto i meni, ostali su samo prirodni misici a ti mozes da ih definises ako hoces. Meni se ne svidja kad vidim na zeni misicave ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 438
11.6.2012 20:23:41   
Anoniman
Hvalauser posted image Daću im fore još malo...tj, svakako sam sebi zacrtala da ne očekujem neke rezultate dok ne prođe 3 meseca, pa ako do tad problem ostane, pozabaviću se malo ozbiljnije, meni je samo važno da znam da to trčanje ipak utiče i na rukeuser posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 439
11.6.2012 21:39:10   
Jeca*
Nedjo, ja oko zglobova ruke vežem one tegove (ona traka sa čičkom) i sve vreme na traci brzo hodanje i trčanje sa njima. Eto vežbe za ruke user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 440
11.6.2012 22:00:09   
Anoniman
Super ideja Jecouser posted image Moram da proverim koju težinu imaju u teretani, možda ću morati da kupim te na čičak, gde da gledam uopšte? Koje su cene, zna li neko?

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 441
12.6.2012 8:25:12   
lelaigor
Ja mislim da te sa čičkom imaš u teretani pored onih običnih. Bar je ovde gde sam ja bila, bilo...

Imaš na spensu jednu prodavnicu sa sportskom opremom, ali ne mislim samo na patike i trenerice, nego dresovi, tegovi, štitnici, itd. Između ostalog ima i tih tegića za ruke i noge....

< Poruku je uredio lelaigor -- 12.6.2012 8:28:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
12.6.2012 8:27:09   
Jeca*
ja ih isto imam u teretani, ali su inace oko 1000-1500 din par, cini mi se
evo vidi npr ovde KLIK

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 443
12.6.2012 13:20:50   
tanjica85
kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 444
12.6.2012 15:41:18   
madre

IZVORNA PORUKA: tanjica85

kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem.

i ja imam isti problem, ali mislim da je to nemoguca misijauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 445
14.6.2012 13:47:42   
Modessty
U subotu imamo seminar što znači da nam je raspored sledeći:

10h-12h trening

14-16h trening

16-17h polaganje

Znači imam pauzu izmedju dva termina manje od dva sata. Šta jesti tada? Ne bih da muvam slatkiše a nisam sigurna da li imam vremena za nešto više od toga. Voće možda? Banane na primer Mislim da ću do večere umreti od gladi (idemo sa gostima seminara na večeru, kad se svi sredimo, istuširamo...i nakon što odem kod mojih po dete)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 446
14.6.2012 13:50:36   
Verus
Nedjo, pored kardio vezbanja sto radis, nastavi da dizes tegove ALI jako malu tezinu. Npr 2-2.5kg i radis puno ponavljanja, dok ne pocne da peceuser posted image pa tako tri serije. Veca tezina i manji broj ponavljanja (od 10-12 puta) je za nabacivanje mase.
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 447
14.6.2012 13:59:40   
madre

IZVORNA PORUKA: indy_25

Madre gdje si pridruzi nam se :)

tu samuser posted image
ja vam se pridruzujem od vikendauser posted image svaki dan cu pisati sta sam radila, a pisite i viuser posted image
kako napredujte?
ja sam bila nesto strasno smrsala i naravno gornji deo tela mi je premrsav, a na guzici i dalje mastuser posted image sad su me malo podgojiliuser posted image
moram da je se otarasim. ja uvek forsiram cucnjeve, iskorak, vezbe za zadnju lozu... kvadriceps mi se za cas izdefinise, ali zato guzara nikakouser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 448
14.6.2012 14:04:48   
Snelle
Ja krećem uskoro u teretanu, pošto step aerobik nije dao vidljive rezultate. A teretanu ne volEm nikako user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 449
14.6.2012 14:19:33   
madre
teretana je zakonuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here