Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 14:28:09
|
|
|
|
tanjica85
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: tanjica85 kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem. i ja imam isti problem, ali mislim da je to nemoguca misija nemoguca misija? a taman sam se ponadala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 14:30:57
|
|
|
|
Verus
|
Meni su za grudi posle prvog deteta pomogli sklekovi-ali ja naslonim dlanove na zid, telo pod uglom i radis puno puta, opet dok ne pocne da boli jako. I krema za zatezanje grudi-naci cu tu temu pisala sam sastav kreme. Mada, verujem, da nece nikad biti kao sto su pre bile, al ja sam ok sa tim...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 14:32:43
|
|
|
|
Verus
|
Elem: ova krema ima u sebi cocoa butter (puter, buter), kolagen, elastin, vitamin E-to su glavni sastojci. Ima i drugih koje su na bazi bilja, ali te nisam probala. Koristila sam dva puta dnevno, ujutru i uvece, i masirala ka gore, sa tim da namazes i deo iznad grudi sve do vrata. Vezba je isto kao sklekovi, ALI radis na zidu. Naslonis se pod uglom i udri. Mustella ima kremu za podizanje grudi, ali mi je bila preskupa. Sta ces kad sam cheap iz teme grudi nakon dojenja...
< Poruku je uredio Verus RR -- 14.6.2012 14:33:34 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.6.2012 16:14:44
|
|
|
|
mala buba
|
pokusavam da zategnem ruke i grudi,ali mislim da je potrebno vreme. Ja bih rezulate da vidim sto pre
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.6.2012 20:34:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja sam nasla preko popusta pilates u Centru, pa krecem uskoro
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2012 10:00:01
|
|
|
|
mala buba
|
javi rezultate
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2012 10:12:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bila sam kod mojih 10 tak dana , isla na trcanje svaku noc, bez vecere ili zamena neko voce i bez slatkisaaaaaa, smrsala sam 2 kile jedno mi je zao kad sam kuci nemam vremena za rekreaciju ama bas nista Al uskoro opet idem kod mojih na duzi period, pa posle more... nadam se da cu nastaviti ovim tempom skidanja kilica!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.6.2012 10:14:40 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.6.2012 23:52:08
|
|
|
|
mala buba
|
samo da javim da se rezultati vec malo vide
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 7:46:57
|
|
|
|
Anoniman
|
2 meseca u teretani, nisam propustila nijedan trening, znači 5 puta nedeljno, i nisam izgubila ni jedan jedini gram. Užasno se osećam, iako se rezultati stvarno vide, nisam merila obime na početku ali vidim po garderobi, i celulit mi se prepolovio...ali opet, ni gram Neću još da očajavam, dala sam sebi tri meseca da izgubim bar nešto, ako ni tad ne budem baš zadovoljna rezultatima, ja ne znam više šta da radim.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 7:52:03
|
|
|
|
Jeca*
|
ne mozes ni da gubis kilazu, mozes cak i da dobijes kg kao ja, posle godinu dana treniranja jer misicna masa ima svoju tezinu. Ne ocajavaj, bitno je "na oko" a ne vaga.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 7:55:44
|
|
|
|
minavb
|
Kad više ne budeš znala šta da radiš, prepusti se meni. Elem, Jeca ti je lepo rekla, čim mišići počnu da se grade, dolazi do stagnacije u gubljenju kilograma, ili se čak koji i nabaci. Obimi bi ti lepo pokazali da si izgubila masno tkivo a dobila mišićno. Htedoh da dodam sliku koja bi ti pokazala koliko mišića a koliko masnog tkiva ima istu masu, ali ne radi ni jedan sajt za dodavanje slika.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 8:08:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš sam juče videla takvu sliku na mom omiljeno blogu, i ja to, stvarno, u teoriji kapiram. Meni nije jasno zašto to tako sporo ide kad ja zaista, ali zaista pazim šta jedem. Ma, nikad se nisam zdravije, raznovrsnije i pametnije hranila, pa sve na 3 sata po malo, i sve po tvojim savetima za kombinacije namirnica. Jbt, neko drugi bi za dva meseca ovakvim tempom sebe prepolovio, ali kod mene izgleda sve mora na teži način
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 8:13:27
|
|
|
|
minavb
|
Dušo, svaki organizam je drugačiji pa neko mršavi brže a neko sporije. Imam par trikova za podizanje metabolizma, pa kad položiš taj ispit, ajd da poradimo na tebi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 8:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Može
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 9:16:53
|
|
|
|
snješka
|
Joj minavb, kud nisi u Sarajevu. Ja skoro svako veče trčim po 7 km pa vježbam pola sata sa onom Džilijan. Nije mi stomak još nešto, ali se vidi da sam skinula sala pa prilično.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 11:08:57
|
|
|
|
minavb
|
Ja sad vežbam kasno uveče i baš sam umorna. Jedva istrčim dva puta po 15 minuta. Između radim kružni trening, i baš se razbijem, sva budem mokra i posle mi se tresu mišići.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.6.2012 13:47:17
|
|
|
|
tanjica85
|
zasto se tresu misici? to se i meni cesto desava
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.7.2012 17:44:21
|
|
|
|
Smršajte lako
|
Za reklamiranje na forumu obratite se Dunji RR.
< Poruku je uredio Nedja RR -- 1.7.2012 17:47:51 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.7.2012 15:26:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da se pohvalim da sam skinula jos jednu kilicuu... znaci -3 do sada Otalo jos 11
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.7.2012 22:24:52
|
|
|
|
snješka
|
Ja danas nisam mogla na trčanje i mnoooogoooo mi je krivo. A baš mi je super krenulo. Međutim, nažuljala me cipela danas na peti i prstu tako da u patikama nisam mogla ni hodati, a ne trčati. Samo sam vozila bajs nekih 10-ak km i odradila vježbice sa Jilian M. Hajde, bolje išta.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.7.2012 8:21:16
|
|
|
|
mala buba
|
mm i ja smo zajedno poceli da vezbamo pre mesec dana,sad smo aktivni. njemu se vec vide rezultati, meni malo manje,ali bolje nego sto je bilo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.7.2012 11:52:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krecem opet na vezbanje. S obzirom da ne idemo nigde na letovanje onda se bacamo na fizicku aktivnost muz i ja. Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.7.2012 12:09:26
|
|
|
|
17 joka
|
ja i mm, zajedno vezbamo vfec mesec i nesto, i mnogo nam je bolje,imamo tegice,spravu za trbusnjake,a sve ostale vezbice radimo. naravno regulisali smo i ishranu. pozdrav za sve!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.7.2012 12:14:00
|
|
|
|
minavb
|
Znojite se sa muževima, ako ako. Mm i ja smo nekad trčali zajedno, ali to sada nije moguće.Sad on vežba ponedeljkom, sredom i petkom, a ja utorkom, četvrtkom i vikendom. Kako se ko vrati sa treninga, tako ga ovo drugo ispituje-koliko si trčao/la, koliko trbušnjaka, šta za noge...?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.7.2012 12:24:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi cemo na smenu. Kad jedan ide drugi cuva Teodoru. Volela bih da idemo zajedno ali u ovom trenutku je nemoguce. Najbitnije je sto sam ubedila muza i da on pocne da trenira, jer ima bas dosta da smrsa.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.