Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 7:10:35
|
|
|
|
lelaigor
|
Bila sam u subotui u ponedeljak, u teretani, na bazenu i u sauni (neki nagradni vaučer) i svidelo mi se. Mislim da ću da krenem u teretanu. Inače, trenutno idem na pilates. A jutros sam ustala u 6h i optrčala krug oko kvarta, pa nadam se da će me držati i da ću istrajati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 11:30:36
|
|
|
|
indy_25
|
Oooo Lelo welcome back.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 11:36:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Lelo, ja ću ti dati jedan savet, iako nisam pitana ništa Gledaj da ti vežbanje ne oduzme previše vremena. Ovo pišem samo i isključivo iz ličnog iskustva - mnooogo mi je bolje i efikasnije da vežbam svaki dan po 1h nego 3 puta nedeljno po 2-2,5 sata kako sam radila prošli mesec. Onda mi se nagomilaju obaveze, jer posle 2 sata treninga moram još satvremena da odmorim, pa sam pola dana kilava, i taj dan kad ne vežbam samo idem po kući i sređujem nešto. Ovako, sve završim do pola 10, i ne budem premorena. A rezultati svakako ne mogu da izostanu, jednostavno, možeš da budeš na dijeti (zna se na šta mislim) i da ne mršaviš, ali ne možeš da vežbaš a da ne izgledaš bolje, nikako. Ovo mi dođe kao neka rutina, i čini mi se kao bolje rešenje nego 3 puta nedeljno a duže. E sad, pitaš se zašto ja mislim da ti vežbaš 3 puta nedeljno kad to nigde nisi napisala...ne mislim, nego razmišljam naglas
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 12:46:18
|
|
|
|
Modessty
|
neznam gde da pitam pa ajd rekoh ovde ću... Ja imam, tj. imaću opet treninge tri puta nedeljno. Nije teretana, već aikido trening od oko sat vremena. Ne večeram inače, ali pošto krećem opet sa korekcijom ishrane prema savetu svoje dr interesuje me kad da ubacim večeru onih dana kad imam treninge. Treninzi su inače od 20h. Znači od kuće moram da krenem najkasnije oko 19.15h i vraćam se oko 21.30h. Najbolje bi bilo kad bi mogla da nešto ubacim u usta pre treninga, ali nešto lagano. Nekad smo praktikovali bonžitu posle treninga. Da li je to dobar izbor? Inače ručak mi je oko 15.30h, kad se vratim s posla. Večeru bi trebalo da imam oko 19h. Izmedju užina u vidu voća, koje se obično ne setim.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 12:57:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ležeš? Po meni, trebala bi da pojedeš neku konkretniju užinu oko 18, 18:30, i onda kad dođeš kući neku lepu salatu, ako ležeš posle 23. Mislim da je bonžita potpuno pogrešan izbor ikada, pogotovo posle treninga, jer je, iako od žitarica, bogata šećerom
< Poruku je uredio Nedja RR -- 6.6.2012 12:58:17 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2012 13:01:16
|
|
|
|
Modessty
|
meni organizam tada traži nešto slatko. POjma nemam zašto. Jesenas mi jedna dr rekla da mi je šećer na donjoj granici pa da kao zbog toga imam napade za slatkišima. Legnem sa Danilom obično oko 22.30h. Bolje rečeno komiram se!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2012 7:41:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, indy! Nedjo, bilo bi lepo uskladiti se svaki dan po 1h, ali ne mogu da se uskladim čak ni svaki dan. Sve mi zavisi kad m muž kreće na posao, kad se raća kući, a kod njega je to lutrija. Zato mislim da uzmem neki paket za teretanu, pa odvojim vremena, kao što odvojim za pilates, ali ću opet biti fleksibilnija, jer mogu ići onim danima kad mogu. Danas ću recimo propustiti pilates, zato što mi muž kasnije dolazi kući. Ali, super savet u svakom slučaju. Čim se uhodam, verujem da ću početi tako...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2012 9:48:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Drukčije je, nekako, kad platiš. Znam da ne bi trebalo/smelo da bude, al makar u mojoj glavi jeste, imam nekakvu moralnu obavezu kad potrošim pare da to što kupim iskoristim maksimalno. Bar ja sam takva, pri prvom šmrljavom vremenu, kišici, ili jakom suncu bih odustala od vežbanja napolju. Ovde izgovora nema. Ja sam danas za 40 minuta prešla 4,27km i potrošila 247 kalorija. Prezadovoljna sam, jer svaki dan povećavam razdaljinu a trajanje trčanja je isto, što znači da više trčim, i brže, a čak se manje umaram. Posle sam radila ruke i leđa, malo steper, i eto 70 minuta treninga Posle treninga 2 paradajza i lep komad mladog sira, i jabuka. Pre treninga uvek jedem samo i isključivo ovsi, jer ne stignem kod kuće da jedem nego usput. Kupim u ponedeljak ono pakovanje od 140g i traje mi 5 radnih dana, ako Nebojša ne otkrije štek (ima on svoj, nego voli da ćopa i moj), onda dokupim. I u toku treninga popijem onu rosu 0,75.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2012 16:26:09
|
|
|
|
indy_25
|
Super Dijana i ti nam se pridruzujes. ja jucr nisam isla na trening nije mi imao ko cuvati Saru al sam plesala sa njom po kuci jedan sat to mi je nesto ko aerobik. veceras idem jedva cekam da dizem utege :)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 19:35:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, šta da radim po pitanju debelih, salastih ruku? Hoće li one mršaviti od trčanja ili moram nešto specijalno da ima radim? Radim one redovne vežbe za biceps i triceps, ali ne mnogo, jer ne volim mišićave ruke, je l' mogu da učinim nešto da one smršaju?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 19:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Neđo i mene to zanima Ja sam ranije probala sve živo, ništa ne pomaže skroz. Malo su se smanjile kada sam išla na kik boks, tada radiš pored nogu i one pokrete sa rukama kao bokser, to mi je malo pomoglo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.6.2012 19:40:13 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 19:52:01
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Žene, šta da radim po pitanju debelih, salastih ruku? Hoće li one mršaviti od trčanja ili moram nešto specijalno da ima radim? Radim one redovne vežbe za biceps i triceps, ali ne mnogo, jer ne volim mišićave ruke, je l' mogu da učinim nešto da one smršaju? nedjo srmrsace i one. tako su isto i meni, ostali su samo prirodni misici a ti mozes da ih definises ako hoces. Meni se ne svidja kad vidim na zeni misicave ruke.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 20:23:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Daću im fore još malo...tj, svakako sam sebi zacrtala da ne očekujem neke rezultate dok ne prođe 3 meseca, pa ako do tad problem ostane, pozabaviću se malo ozbiljnije, meni je samo važno da znam da to trčanje ipak utiče i na ruke
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 21:39:10
|
|
|
|
Jeca*
|
Nedjo, ja oko zglobova ruke vežem one tegove (ona traka sa čičkom) i sve vreme na traci brzo hodanje i trčanje sa njima. Eto vežbe za ruke
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2012 22:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Super ideja Jeco Moram da proverim koju težinu imaju u teretani, možda ću morati da kupim te na čičak, gde da gledam uopšte? Koje su cene, zna li neko?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.6.2012 8:25:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja mislim da te sa čičkom imaš u teretani pored onih običnih. Bar je ovde gde sam ja bila, bilo... Imaš na spensu jednu prodavnicu sa sportskom opremom, ali ne mislim samo na patike i trenerice, nego dresovi, tegovi, štitnici, itd. Između ostalog ima i tih tegića za ruke i noge....
< Poruku je uredio lelaigor -- 12.6.2012 8:28:38 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.6.2012 8:27:09
|
|
|
|
Jeca*
|
ja ih isto imam u teretani, ali su inace oko 1000-1500 din par, cini mi se evo vidi npr ovde KLIK
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.6.2012 13:20:50
|
|
|
|
tanjica85
|
kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.6.2012 15:41:18
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem. i ja imam isti problem, ali mislim da je to nemoguca misija
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 13:47:42
|
|
|
|
Modessty
|
U subotu imamo seminar što znači da nam je raspored sledeći: 10h-12h trening 14-16h trening 16-17h polaganje Znači imam pauzu izmedju dva termina manje od dva sata. Šta jesti tada? Ne bih da muvam slatkiše a nisam sigurna da li imam vremena za nešto više od toga. Voće možda? Banane na primer Mislim da ću do večere umreti od gladi (idemo sa gostima seminara na večeru, kad se svi sredimo, istuširamo...i nakon što odem kod mojih po dete)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 13:50:36
|
|
|
|
Verus
|
Nedjo, pored kardio vezbanja sto radis, nastavi da dizes tegove ALI jako malu tezinu. Npr 2-2.5kg i radis puno ponavljanja, dok ne pocne da pece pa tako tri serije. Veca tezina i manji broj ponavljanja (od 10-12 puta) je za nabacivanje mase. IZVORNA PORUKA: Nedja RR Žene, šta da radim po pitanju debelih, salastih ruku? Hoće li one mršaviti od trčanja ili moram nešto specijalno da ima radim? Radim one redovne vežbe za biceps i triceps, ali ne mnogo, jer ne volim mišićave ruke, je l' mogu da učinim nešto da one smršaju?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 13:59:40
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Madre gdje si pridruzi nam se :) tu sam ja vam se pridruzujem od vikenda svaki dan cu pisati sta sam radila, a pisite i vi kako napredujte? ja sam bila nesto strasno smrsala i naravno gornji deo tela mi je premrsav, a na guzici i dalje mast sad su me malo podgojili moram da je se otarasim. ja uvek forsiram cucnjeve, iskorak, vezbe za zadnju lozu... kvadriceps mi se za cas izdefinise, ali zato guzara nikako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 14:04:48
|
|
|
|
Snelle
|
Ja krećem uskoro u teretanu, pošto step aerobik nije dao vidljive rezultate. A teretanu ne volEm nikako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.6.2012 14:19:33
|
|
|
|
madre
|
teretana je zakon
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.