|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
21.5.2012 14:41:39   
branki*
da se upisem-sinoc odradila vezbe,trajalo je 40 min.veceras opet.bas mi je drago sto sam se konacno aktiviralauser posted image samo da istrajem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 401
21.5.2012 15:59:39   
ishler
I ja bih se trebala vratiti starim aktivnostima od porodjaja sam skinula 20kg ostalo jos 3kg,ali trebala bih se zategnuti,
samo jos da se namolim da vezbam,a inace ceo zivot sam se bavila plesom,a trenutno me sve zivo mrzi,mora da se nesto poremetilo u glaviuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 402
24.5.2012 22:32:49   
snješka
Ja sam danas pretrčala nekih 5 km, pokisla kao miš, do gole kože, sve mi u patikama šljapkala voda. Došla kući i odradila 30 minuta vježbe sa Jillian Michaels. user posted image Jupiiiii, vratila sam se u sedlo opet. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 403
25.5.2012 9:23:18   
*Alexx*
Ja sam za sad samo skinula vežbe od JM user posted image Ni pogledala ih nisam.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 404
25.5.2012 10:00:06   
minavb
Skinula i probala. Neke mi se stvari ne sviđaju, ali ima i odličnih vežbi. ZA sad je ostalo na probi. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 405
25.5.2012 12:52:51   
branki*
ja svako vece radim ove vezbe,danas mi je 6.dan.vec kao vidim da sam zategnutija,ha,hauser posted image mada,juce sam se nesto smorila,cini mi se kolko malo jedem i koliko radim,trebalo bi da sam kao vrabac,jbt,a meni se i dalje cini da imam viskauser posted image

branki

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 406
25.5.2012 13:51:57   
Anoniman
Pustis footlose svaki dan, pokusas da skines bar pola od koreografije i nema greske user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 407
25.5.2012 13:55:17   
minavb

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Pustis footlose svaki dan, pokusas da skines bar pola od koreografije i nema greske user posted image

Ovo moram da probam!user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 408
25.5.2012 16:22:55   
Anoniman
minavb ja probala i prezivela! user posted image Javi kako je bilo user posted image

Meni danas dan drugi!!user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 409
27.5.2012 14:21:54   
branki*
danas 7. dan kako vezbamuser posted image nije puno,ali istrajavam.samo da stvorim naviku,da ne odustanem.do mora cu biti super,nadam se.mada,cini mi se da mi grudi nikad nisu bile manje.kad bi postojala neka vezba za njihovo povecavanjeuser posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
27.5.2012 16:04:29   
madre
branki, ne da ne postoji vezba za povecanje, vec svaka vezba za grudi ih samo smanjujeuser posted image
znam da znas da ne postoji vezba za pvecanje grudi, samo kazemuser posted image
sto se mene tice ja sam jos na pauzi, bas se oduzilauser posted image
nedjooo, daj motivvacijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 411
27.5.2012 18:08:53   
Anoniman
Ja sam završila prvi mesec vezbanja, 3 puta nedeljno.
64kg, ali...nisam merila obime na početku, tu sam skinula baš dosta, i jako se primećuje razlika.
Sutra uplaćujem sledeći mesec i odlučila sam da uplatim neku varijantu svaki dan do 15h, košta isto kao 3 puta nedeljno, i ići ću radnim danima ujutru. Ja očekujem, uz korigovanu ishranu, da do jula izgubim bar još 3-4kg, i mislim da ću onda moći u kupaći.

Inače, jako brzo sam ušla u formu, nemam nikakve upale mišića, a poslednji trening sam odradila 2 sata, sat vremena vezbe, i to pod popriličnim opterećenjem - obuhvatila sve mišiće, pa sat vremena kardio. Baš sam zadovoljna, i osećam se kao nova, prosto mi je čudno koliko uspravno hodam i koliko mi je sve lakšeuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 412
27.5.2012 19:30:53   
Anoniman
Stvarno vam se divim, ali nije to za mene!

Ja i dalje primenjujem Footlose, i presecem sa trcanjem sa bebom u rukama po dvoristu, dok se jurimo sa starijom sekom user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 413
27.5.2012 20:43:28   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 414
27.5.2012 20:45:55   
minavb
E tako se vezbauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
27.5.2012 23:19:21   
madre
bravo, nedjooouser posted image ti si nas idoluser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 416
28.5.2012 10:13:22   
indy_25
Evo mene u Spaniji. Jedem ko luda morske plodove :))) U hotelu imam privatnu malu teretanicu juce sam trenirala sat i po. Bas sam super smrsala samo da ne vratim kile jer mi se bas brzo vracaju cim se opustim.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 417
28.5.2012 10:15:10   
PoisonEve
Ja bi krenula u teretanu ali ne znam sta i koliko da treniram. Ima li neko savet?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 418
28.5.2012 10:20:59   
indy_25

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ja bi krenula u teretanu ali ne znam sta i koliko da treniram. Ima li neko savet?

ako imas sala idi vise na kardio a ako hoces da se zategnes idi na sprave i malo na kardio. postepeno povecavaj tezinu na spravama.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 419
4.6.2012 20:00:23   
indy_25
Ja od sutra pocinjem aktivno svaki dan da vjezbam. Htjela bih smrsati jos 5 kg. Sada imam 56 kg. Hocel neko samnom da se druzi u ovoj temi :) Evo i da slike postavim pa cu uporediti za mjesec dana.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hajmo zene nek mi neko pravi drustvo treba mi podrse malo zajendno smo jace :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 420
4.6.2012 20:12:48   
Anoniman
Heeej zgodnice!
Tu sam ja, vežbam punom parom, ali neću da kačim slike dok se ne sredim malo, bljaks sam još uvek.
Danas sam odradila prvo malo vežbica za noge (zadnja loža, kvadriceps, guza), biceps i triceps, i bočne trbušnjake (to je oko 20 minuta, sve radim u 3 serije po 10 puta, i uvek prvo radim vežbe pa onda kardio), pa 10 minuta na steperu, pa 40 minuta na traci. Tih 40 minuta= 3 minuta trčanja pa 2 minuta brzog hodanja, i negde oko 20. minuta ubacim 5 minuta brzog hoda na najvećem nagibu. I to je to, otprilke tako radim svaki dan, oko 60-80 minuta, kako kad, radnim danima idem. vikendom odmaram, i u subotu i nedelju se malo normalnije hranim, pojedem i malo krompira, šunke, malo sladoleda...da me mine želja, ali ne preterujem ni tad. Radnim danima radna ishranauser posted image

Družićemo se ovde, nadam se da će još cura pisatiuser posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 421
4.6.2012 20:14:18   
Anoniman
I moram da primetim...ti ne treba da smršaš, možda dve kile maksimum, nego da radiš na zatezanju, i da radiš vežbe za jačanje tela, ako smršaš 5kg bićeš kost i koža.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 422
4.6.2012 20:29:06   
indy_25
Pa sad sam smrsala nedavno sam imala 59 kg. Ma najgore su mi noge ove butine i ovaj donji stomak. Ja sam bas mala zato bi htjela da imam oko 51 ili 52 kg po mogucnosti. Ja sam juce vjezbala pola sata kardio. Noge 25* 30 kg 3 serije kratkih i isto toliko dugih. Ledja 20 * po 25 kg 3 serije. Guzu 15 puta 20 kg kratkih i isto tako dugih. Trbusnjake sa P90 x oni mi daju najbrze i naefektnije rezultate. Ruke ne vjezbam nikako jer su mi ruke onako za moj ukus dobre ne volim misicave.Jedem bas sve uopste se nisam opterecavala ishranom a od sutra cu malo da korigujem ali necu se odricati previse da patim za necim samo cu se probati iskontrolirati malo.

Nedjo super jedva cekam da ti vidim slike. A meni je bas fora kad stavim slike prije i poslije onda se divim samoj sebi kad vidim da sam uspjela.

Madre gdje si pridruzi nam se :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
4.6.2012 20:55:42   
Anoniman
Iskreno, ne slikam se uopšte već neko vreme, jednostavno, znaću da sam uspela onda kad se uvučem u stare farke, i do tad mi nema nekog smisla ni da se slikam, ma ni ne merim se više, puštam da sve ide svojim tokom, kako i mora.
Ja i dalje mislim da ti u tom donjem stomaku i gornjem delu butina nemaš više od 1-2kg viška, pogotovo što ti ostatak tela nije mlitav nego zategnut, mislim da ne treba da ideš ispod 55, jer je mišić teži od sala, i bolje izgleda 55kg mišića nego 50kg sala- a kad bi imala 51kg mišića izgledala bi premršavo.
Naravno, ti ćeš uraditi ksako se tebi najviše dopada, ovo je samo moje mišljenje - da si i sad ribetina, i da ne treba previše da se opterećuješuser posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 424
4.6.2012 21:34:34   
branki*
indi,ja se slazem sa nedjom oko tvog mrsavljenja,ali ti najbolje znas kako ti se svidja.koliko si visoka?

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here