|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
4.4.2012 21:38:26   
lelaigor
Upravo odradila 40 minuta zumbe... da prijavim da se vraćam polako na vežbanje...dobro je i za izbacivanje negativne energije user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 326
4.4.2012 21:41:11   
Anck Su Nmaun
A tuuuu si zumba!!!!

Ja neznma ni kako cu da skinem ove kile viska kad se nicim ne bavim, a nemma ni kad... oko dece po ceo dan, zelim samo da se naspavam user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 327
4.4.2012 21:48:24   
lelaigor
PA, ti ubaci šetnje sa njima...a kad Hanči malo poraste pa budeš imala vremena i više snage, skinućeš to malo...
samo nemoj da dodaješ :D

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 328
4.4.2012 22:47:55   
PoisonEve
Anck, samo izbaci hleb ili jedi samo tonus, pij puuuno vode i ujutru uradis recimo 50 trbusnjaka i videces rezulteteuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 329
6.4.2012 13:50:37   
lelaigor
Upravo uradila ponedeljak, utorak i sredu sa ovog plana:

user posted image

a s obzirom da danas pravim veliko spremanje stana, mislim da mi je dosta za danas.

Inače htedoh da pokažem moju promenu. Nije neki ogroman napredak, dosta me je i zdravlje sprečavalo, ali za mene je veliki uspeh što imam 11kg manje i što se vidi razlika na meni. Ušla sam u dvoje farmerica pre trudnoće i mnogo se lepše osećam u svom telu! Ali, ne bih to mogla bez vas i bez vaše podrške i saveta! Puno vas volim sve! user posted image user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 330
6.4.2012 14:03:43   
madre
kad lelaigor pojede bananu desi se neverovatna promenauser posted image bravoooooo, svaka cas_tuser posted image pisi nam malo vise kako i sta radis, sigurno ce zanimati mnoge zenice ovde, iako je ova tvoja promena vise rezultat smanjenog apetita, nego vezbe.... u svakom slucaju, odlican napredakuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 6.4.2012 14:05:40 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 331
6.4.2012 14:08:00   
Anoniman
Bravo LI, svaka ti častuser posted image Jako mi je drago što si na putu do cilja, znam kako to utiče na raspoloženje i samopouzadnjeuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 332
6.4.2012 14:11:17   
lelaigor
Hvala madre. Prošle godine, tad u maju sam krenula naglo sa jakim vežbama i programima Yourself fitness, p90x i drastičnom promenom ishrane bez slatkiša. I pošto mi je želja bila jaka, u početku jeste bilo teško, ali sam uspela tako par meseci. Onda mo se u junu preselili u podstanare, došlo je leto i išla sam sa Dariom na plažu. Hranila sam se "letnje" (voće, povrće, po koji sladoled, ali sam se nekad i počastila i polako uvodila šećer), plivala, trčkala za Dariom po plaži. Onda mi se Yourself Fitness program pokvario, pa sam skinula Zumbu i Pilates i vežbala to. MAlo sam se preko zime ulenjila, ali nije da baš ništa ne uradim, ako nemam neki određeni program vežbi za taj dan, makar ću uraditi deset trbušnjaka i deset vežbi za guzu. U kuhinji radim zumbu dok kuvam, perem sudove i radim svoj novi posao (Pravljenje i prodaja kolača, torti i slaniša..). U zadnje vreme mi je dosta "pomogao" i antidepresiv koji pijem, pošto smanjuje apetit, ali i dalje sam fizički aktivna, slatko jedem ponekad a ne kao ranije i što je najbitnije JAKO JAKO retko večeram. Eto to je to. Sad uglavnom tražim vežbe koje će me malo oblikovati i planiram da izgubim još 3-4 kg, ako bude i više nije problem... user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 333
6.4.2012 14:11:51   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bravo LI, svaka ti častuser posted image Jako mi je drago što si na putu do cilja, znam kako to utiče na raspoloženje i samopouzadnjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogledajte mi ticker, kad sam krenula izgledalo mi je neverovatno!

< Poruku je uredio lelaigor -- 6.4.2012 14:13:18 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
6.4.2012 14:13:45   
*Alexx*
LI, fenomenalno!
Ja ZNAM da će mi najviše pomoći trčanje, ili bar trbušnjaci i čučnjevi, ali nikako da se nakanim.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 335
6.4.2012 14:15:59   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

LI, fenomenalno!
Ja ZNAM da će mi najviše pomoći trčanje, ili bar trbušnjaci i čučnjevi, ali nikako da se nakanim.

Hvala! Ja za trčanje nisam prava osoba, amatičar sam i imam problema sa desnim kolenom, isto tako i čučnjevi, ali su mi trbušnjaci postali nekako rutina. Isto kao i moj muž, uveče, pred tuširanje uradi ne znam koliko sklekova i trbušnjaka, kao da mu je to sastavni deo tuširanja.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 336
6.4.2012 14:20:58   
madre
jooj, ja ne volim trcanje! strasno me smarauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 6.4.2012 14:21:58 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 337
6.4.2012 14:21:00   
Anoniman
Kuma i ja smo uplatile mesec dana u ladies gym, preko onih popusta...idealna varijanta, pošto nas dve ustajemo jako rano, i išle bi čim se otvori teretana kada nije gužva i sve je slobodno...ja nikako ne bih mogla da idem sama u početku, tako da mi je ovo idelano. Krećemo posle uskrsa, tri puta nedeljno, a ostalim danima ćemo verovatno na trčanje. Jedva čekamuser posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 338
6.4.2012 14:21:59   
Anoniman
LI , ovo je prava promena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 339
6.4.2012 14:24:39   
madre
nedjo, to je super varijantauser posted image
ja vec par dana nisam kod kuce, pa ne vezbam, ali kad se vratim, nastavljam punom paromuser posted image inace, kvadriceps mi iskocio na ovoj mojoj mlitavoj butkiciuser posted image sve ostalo za sada miruje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
6.4.2012 14:32:18   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: ribizla

LI , ovo je prava promena user posted image

Hvala! user posted image user posted image user posted image
Nedjo, super. Ja sam nekako više tip za kućno vežbanje. Ja sam sebi na popustima kupila depilaciju, između ostalog i intimne regije) user posted image user posted image user posted image ...
Da ne odem off, meni je zumba, naj-naj-najbolji vid vežbanja, poto sam se pre trudnoće bavila plesom, i to je za mene to. SAmo što se ovde oznojim k'o konj....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
6.4.2012 14:58:22   
Anoniman
Meni to kod kuće nije dovoljno, treba mi traka za trčanje i steper, trbušnjaci i čučnjevi nisu ni trećina onoga što vežbanje treba du bude, bar za mene.
Grupne treninge, tipa aerobika, zumbe i sl. ne podnosim, jednostavno, volim da imam svoj ritam, i da radim na svoj način. Meni je teretana idealnauser posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 342
6.4.2012 15:00:16   
Sanjica26 RR
I ja isto. Vise volim teretanu. I bas sam se super osecala dok sam isla. Sad vise ne idem, ali planiram da se opet vratim, ali kad pojacam ishranu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
6.4.2012 15:02:41   
lelaigor
Pa, eto, svakom drugačije odgovara i hvala Bogu pa ima toliko različitih načina da budemo u formi...user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 344
6.4.2012 16:17:58   
indy_25
Ja kombiniram sve kako kad mogu. Fitnes mi je uplacen na godinu i nekad idem tamo. Nekad vozi biviklo ako je lijepo vrijeme ili trcim. Utorkom idem na salsa aerobic. Kuci radim trbusne.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 345
6.4.2012 17:05:45   
minavb
Super LI, idlicno napredujes.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 346
6.4.2012 17:20:02   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: minavb

Super LI, idlicno napredujes.user posted image

Hvala! user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 347
6.4.2012 17:20:36   
Verus
lela igor bas sam ponosna na tebe!user posted image  

Ja sam od prosle nedelje krenula u teretanu, sa tim da je to 2 puta nekad 3x nedeljno, uglavnom vikendom, ako ne moram da radim. 

Skinula sam do sada skoro 24kg.  Jos jedno 10tak i bicu stara ja. E, to su tih 10 najtezih....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 348
6.4.2012 17:30:45   
Anck Su Nmaun
leloooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svaka cas_t!!!!

I meni treba skidanje 12-13 kg, reci gde si skinula Zumbu s neta... mozda bi ii ja malo razmrdala Guzu user posted image

Super, super sad izgledas!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.4.2012 17:34:48 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 349
6.4.2012 18:23:29   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: Verus RR

lela igor bas sam ponosna na tebe!user posted image  

Ja sam od prosle nedelje krenula u teretanu, sa tim da je to 2 puta nekad 3x nedeljno, uglavnom vikendom, ako ne moram da radim. 

Skinula sam do sada skoro 24kg.  Jos jedno 10tak i bicu stara ja. E, to su tih 10 najtezih....

Hvala! Trudila sam se! user posted image Meni je sad ovih 3-4 najteže... user posted image

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

leloooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svaka cas_t!!!!

I meni treba skidanje 12-13 kg, reci gde si skinula Zumbu s neta... mozda bi ii ja malo razmrdala Guzu user posted image

Super, super sad izgledas!

Hvala puno na komplimentima! Ah, I''''m sexy and I know it!!user posted image user posted image user posted image user posted image
E, moram pročešljati malo komp, jer sam to skidala prošle godine. Kad nađem i saznam poslaću ti pp, ok?

< Poruku je uredio Verus RR -- 6.4.2012 19:11:12 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here