Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:29:55
|
|
|
|
madre
|
indy, super ti je slicica a i flasica bas jurim neku takvu da kupim... ja recimo ne vozim biciklu, a kad sam bila mladja cesto sam to radila... sad pre sednem u auto, zato mi guza i noge jesu lockavi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:33:31
|
|
|
|
minavb
|
Radim sumo čučanj sa izbačajem (čučnem, pa kad se dižem, dignem jednu nogu u v stranu), radim čučanj sa raširenim nogama sa opterećenjem, iskorak napred nazad, hodajuzći iskorak, običan i sitan iskorak, a janviše boli kad kleknem na pod, oslonim se na laktove, pa podižem jednu nogu pod 90 stepeni. Samo čučanj radim sa opterećenjem, sve ostalo radim bez.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:41:11
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:45:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Mina odlična ideja za ovaj sumo čučanj. Ostalo uglavnom isto radim. Za bokove, šta predlažete? Našla sam da je dobro podizanje noge, u stranu, što više. U početku se i ne može puno podići ali vremeno ide sve više i više na gore. Zatažu se bokovi pri ovoj vežbi, osetićete - ponoviti bar 15 puta u svaku stranu, po mogućstvu više serija. Radim i ono savijanje (samo leđa) u stranu, sa zategnutim stomakom, mada je to možda više za stomak?? Da li ima još nešto za bokove?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:46:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli Daaaa, mene otkidaju noge kada ovo radiiiim!:)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:48:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli Baš to, opasno boli. Ja za bokove radim na spravama. Ono što sam već pisala, abdukcija ili kako li se zvaše, a radim na još jednoj spravi koja ne znam kako se zove-vežem kaiševe oko zgloba, prikačim sajlu koja je okačena o tegove, pa dižem nogu u stranu. Ovako vežbam unutrašnju ložu i bokove. Ovo bih mogla sutra da radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:59:33
|
|
|
|
madre
|
dunja, evo nadjoh nesto za tebe, ne znam koliko ce ti se dopasti vezbe za bokove ja to odizanje ispravljene noge u stranu radim u stojecem stavu sa tegom od 2,5 kg, 3 serije po 10 svaka noga, a ponekad i lezim na boku. a radim i u klececem stavu, noga savijena u kolenu pa u stranu. nadam se da si me razumela
< Poruku je uredio madre -- 29.3.2012 15:06:45 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:41:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:44:02
|
|
|
|
soni
|
samo da vam dam podrsku..jedva cekam da dodjem na ovu temu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:46:18
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom) e Suzi moja
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:50:31
|
|
|
|
PoisonEve
|
Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:52:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajan je, oduševio me! Ja sam prema njemu uvek bila ravnodušna, posle današnjeg susreta, više nisam! :) IZVORNA PORUKA: PoisonEve Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:53:57
|
|
|
|
dunja RR
|
A pogledajte lika u pozadini ala se namestio za slikanje, nisam ga ni provalila do sada
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:57:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam do pre koji mesec vezbala u njegovom klubu. Cesto je drzao predavanja, ali nisam ni na jedno isla.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:21:31
|
|
|
|
NadaR
|
I ja krenula veceras : Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku. Neka neko pogleda jesu li ok . Mrtva sam ali strasno pozitivna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:34:26
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam konacno pocela redovno da vezbam. Svako vece uzjasim steper i radim 20-ak minuta. Posle toga trbusnjake, malo istezem noge, i to je to. Vec osecam poboljsanje, lakse se krecem, nije mi tesko da potrcim za decom, mogu i da lakse cucenem i ustanem, ma super se osecam. A malo mi se i guza podigla. O skidanju kg je jos rano govoriti, tek treba da e pokrenu razni procesi u mom organizmu,da pocnu da mi tope salce . Nema veze, strpljiva sam je A sad odoh da vezbam, steper pomalo skripi, a to uspavljuje moju decu . Lepo i korisno.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:47:09
|
|
|
|
minavb
|
Dr Pleca sta reci. Bas juce procitah jedan tekst koji je pisao, i u kom je jagnjetinu svrstao u masno meso. Odlican marketing u svakom slucaju, Vuk Brajovic ga je odlicno obucio. Vratimo se vezbanju. Ja od sledeceg treninga krecem da preskacem vijacu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:52:46
|
|
|
|
madre
|
mina, je l imas svog trenera ili vezbas sama? (joj, mozda sam te to vec pitala)
< Poruku je uredio madre -- 30.3.2012 21:53:24 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 22:00:16
|
|
|
|
minavb
|
Trenutno sama. Vezbam ceo zivot pa znam sta treba da radim a kad sam prvi put ozbiljnije krenula da vezbam, radila sam sa Nebojsom Novoselcem ( ko zna vaterpolo, zna o kome se radi). Posle porodjaja sam neko vreme radila sa dva trenera, ali su oba otisla iz teretane pa sad radim sama, novi treneri mi se ne svidjaju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 22:02:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Uradila sam sve ali poslednju nema šanse, a imam baš jake trbušnjake. Ta kombinacija nogu i trbušnjaka mi je užas, mada, možda mi je još rano ...počela sam da radim na svoju odgovornost trbušnjake 5 meseci posle operacije (rez kao carski) Nado ti si uspela tu poslednju? IZVORNA PORUKA: Nada RR I ja krenula veceras : Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku. Neka neko pogleda jesu li ok . Mrtva sam ali strasno pozitivna
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.3.2012 22:05:30 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:07:10
|
|
|
|
indy_25
|
Ja bi rado da imam licnog muskog trenera mislim da bi mi bio motivacija hihihi, al ne da mi muz malo je primitivan.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:50:31
|
|
|
|
minavb
|
I devojka moze da te trenira
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:53:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Koliko sam shvatila njoj muž ne brani ženskog nego muškog trenera, a ona se šalila da bi baš muškog radi dodatne motivacije;) IZVORNA PORUKA: minavb I devojka moze da te trenira
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.3.2012 23:56:35 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:54:25
|
|
|
|
madre
|
kod indy je izgleda slucaj ili musko ili niko?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 0:23:10
|
|
|
|
indy_25
|
Salila se ja malo mina, znam da imaju i zenski treneri ali ne bi ja nesto njih. Sto kaze madre il musko il niko :))) Ma makar samo da mi odbrojava.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?