Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.3.2012 13:20:15
|
|
|
|
minavb
|
Ja ovu vežbu redovno radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.3.2012 14:15:15
|
|
|
|
PoisonEve
|
Povredila sam kolena. Ni sama ne znam kako, imam osecaj kao da sam istegla neke misiceili ligamente Juce sam isla na trcanje, mada se nisam zagrejala, ali opet hodala sam brzim tempom do Olimpa (600m). A kasnije sam odspavala sa Minom u krevetu, pa sam mozda i tad dodatno prignjecila koleno. Uzasno me bole, mada sam i jutros trcala, doduse manje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.3.2012 0:49:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja pre pola sata došl sa akvabika, žestok trening je bio, nemam upalu još, videćemo ujutru. Vežbala sam kući ovih dana pa se nadam da upala neće biti velika.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.3.2012 0:51:33
|
|
|
|
liliana
|
E, Dunja, popij 2 andola i nećeš uopšte imati upalu. Provereno. To sam savet "pokupila" od prijatelja koji je vrhunski sportista.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.3.2012 1:00:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Lili, da znam za tu foru, sada si me podsetila
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.3.2012 1:10:32
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.3.2012 21:46:29
|
|
|
|
Anoniman
|
I sada smo na 7 kg doooo cilja :)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:08:18
|
|
|
|
madre
|
juhu, vezba li ko? tema je ranije bas bila aktivna, a sad nekako nema one motivacije, podrske...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:14:36
|
|
|
|
indy_25
|
Ja vjezbam redovno. Mislim ne redovno kao prije ali potrudim se da odem tri puta sedmicno na fitnes.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:19:50
|
|
|
|
madre
|
indiiiii, motivacijo moja pa kud ces redovnije od 3 puta nedeljno?! pisi nam malo o tvojim treninzima... kad sta radis? sa kojim tezinama baratas? imas li licnog trenera ili? pisi mi sveeee sto ti padne na pamet. i zadji ovde malo cesce, molim te, da me prodrmas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:25:56
|
|
|
|
indy_25
|
Madre nemam trenera i nemam program. Fitnes mi dodje kao odmor od djece i kuce. Nekad trcim na traci nekad vozim biciklo i citam knjigu a ponekad radim vjezbe snage. Dobro se osjecam kad idem na trening. Svracala bih ja cesce al nemam stvarno vremena da pisem pogotovo radnim danima. Sad je muz u Sarajevu otisao na Bregin koncert a vikendom ne ucim pa sam zato juce i danas aktivnija na rr :))) a pokusacu da dolazim malo cesce i da ubacim koju slikicu ovdje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:30:21
|
|
|
|
indy_25
|
Ti si meni smjesna kad pises u ovim temama za mrsanje :)))) posto znam kako izgledas dobro.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 1:35:28
|
|
|
|
madre
|
nekad ne smem da pisem da zene ne bi pomislile da se foliram, ali ja jednostavno samo hocu da se zategnem i na tome ima dosta da se radi! pisi, samo ti pisi, kad god mozes
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.3.2012 8:24:39
|
|
|
|
Lu
|
Madre i ja vježbam iz istog razloga mada sam malo posustala zbog nekih privatnih problema a i smršala sam više nego što sam htjela, najgore je kad želudac neće da primi hranu. Uglavnom trudim se da ne prekinem trud od godinu dana, u dobroj sam formi i vide se rezultati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 1:12:30
|
|
|
|
madre
|
a sto ne napravimo onda temu vezbajmo i ne gojmo se posto ja necu da mrsavim (da me indy ne bi kritikovala )
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 9:44:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Prosla su me kolena Sutra, opet na trcanje Zenetino, meni je ostalo jos manje od 4kg
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 12:49:21
|
|
|
|
branki*
|
evo,zene,ozbiljno se raspitujem kod drugarice koja je trener da vam se pridruzim i ja.sva sam mekana,butke,dupe,ko puding!ona predlaze neku kombinaciju kik boksa i tae bo-a(valjda sam lepo upamtila).pa,jos malo da se usaglasim oko termina i cuvanja boze,pa se nadam da cu uskoro .
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 13:05:50
|
|
|
|
minavb
|
Ja se danas jedva krećem od čučnjeva i vežbi u parteru. Elem, ja sam visoka 170cm, imam 54kg i mekanu zadnjicu i noge. Mislim da tu trening ne pomaže naročito, tu mora da se uključi masaža, limfna drenaža i pojma nemam šta još. Po mojim proračunima imam 1kg viška.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 13:14:49
|
|
|
|
Anoniman
|
minavb imas 170 i 54kg?! ja imam 170 i u najboljim danima, i tad sam bas zgodna hehe,imam 65kg, ili sam ja fakat gojazna i tada ili je samo konstitucija u pitanju .. ne ne onda si ti mrsava Ali bravo! I ja se moje mekane pozadine ne odricem PE ja ne trcim (a di?), ali set_am, hodam ... jer dr FeelGood je jutros rekao da je i set_nja u ritmu koji nije ni prespor a ni ono da ti ide para na usi, super stvar ma fancy sam sta cu?! Ja na 6 to gooooooo
< Poruku je uredio Zenetina -- 28.3.2012 13:15:30 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 13:16:35
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hahahha Samo napred, meni se cesto desi da stignem do pola bulevara gurajuci kolica, a u povratku gurjauci kolica i noseci praslina
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 13:17:21
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam sitne građe, imam majušne zglobiće, pa se u tom slučaju od idealne telesne mase odbija 10%. Uopšte nisam mršava.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 15:06:22
|
|
|
|
indy_25
|
Evo da vam se i ja pridruzim evo me upravo na danasnjoj rekreaciji sa mojim omiljenim drugom biciklom. Hajde da vam i ja dam podrsku. Hajmo cure spremimo se za plazu sunce i moreeeeeee. Zivjeli naravno s vodom nazdravljam
< Poruku je uredio indy_25 -- 28.3.2012 15:08:34 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 15:40:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina pa da, ja sam sasvim ok sa 65 onda PE ova moja gurabijica (heheh) coolira sve vreme u kolicima, poigra se sa nogicama, malo gleda sta se desava i spavanjac probudi se kod kuce .. ti imas i set__nju i nosenje tereta pri hodanju vidi da si spala na 4 kg viska samo Indy ah ja volim bas biciklo, a moje je neka stara sklamerija iz 80-ih radi posao, mislim okrecu se tockovi i to, ali treba tu dodatnog napora Ajd ziveli!
< Poruku je uredio Zenetina -- 28.3.2012 15:43:34 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2012 16:16:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Indy, znaci moze i bicikla? Ja planiram da kupim, jer jedino sad to mogu da primenujem. Idem pesice na posao. Imam 20 minuta do posla i kuce.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:25:50
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja se danas jedva krećem od čučnjeva i vežbi u parteru. Elem, ja sam visoka 170cm, imam 54kg i mekanu zadnjicu i noge. Mislim da tu trening ne pomaže naročito, tu mora da se uključi masaža, limfna drenaža i pojma nemam šta još. Po mojim proračunima imam 1kg viška. a je l radis cucnjeve sa opterecenjem ili bez? ja sam visoka 171 i imam 57-58kg i ne bih smela vise ni gram da smrsam jer sam u gornjem delu tela kao da sam iz etipoije u licu pogotovu! noge i guza su mi strasno mekani i na to stavljam akcenat pri vezbanju. radim cucnjeve, iskorak, bugarski iskorak (jedna noga na stolici pozadi), razne vrste dizanja (mozda drugi put vam sve objasnim) i to sve sa teretom... radim i vezbice za ruke ali sa tegicim od samo 2 kg, oni mi super odgovaraju. i naravno mnooogo trbusnjaka, oni su najvazniji, kad su trbusnjaci jaki, sve drugo je lakse
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.