|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
14.3.2012 13:20:15   
minavb
Ja ovu vežbu redovno radim.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 251
15.3.2012 14:15:15   
PoisonEve
Povredila sam kolena. Ni sama ne znam kako, imam osecaj kao da sam istegla neke misiceili ligamente user posted image
Juce sam isla na trcanje, mada se nisam zagrejala, ali opet hodala sam brzim tempom do Olimpa (600m).
A kasnije sam odspavala sa Minom u krevetu, pa sam mozda i tad dodatno prignjecila koleno.
Uzasno me bole, mada sam i jutros trcala, doduse manje.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 252
16.3.2012 0:49:14   
dunja RR
Ja pre pola sata došl sa akvabika, žestok trening je bio, nemam upalu još, videćemo ujutru. Vežbala sam kući ovih dana pa se nadam da upala neće biti velika.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 253
16.3.2012 0:51:33   
liliana
E, Dunja, popij 2 andola i nećeš uopšte imati upalu. Provereno. To sam savet "pokupila" od prijatelja koji je vrhunski sportista.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 254
16.3.2012 1:00:19   
dunja RR
Hvala Lili, da znam za tu foru, sada si me podsetila user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 255
16.3.2012 1:10:32   
liliana
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 256
21.3.2012 21:46:29   
Anoniman
I sada smo na 7 kg doooo cilja :) user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 257
25.3.2012 1:08:18   
madre
juhu, vezba li ko?user posted image
tema je ranije bas bila aktivna, a sad nekako nema one motivacije, podrske...user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
25.3.2012 1:14:36   
indy_25
Ja vjezbam redovno. Mislim ne redovno kao prije ali potrudim se da odem tri puta sedmicno na fitnes.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 259
25.3.2012 1:19:50   
madre
indiiiii, motivacijo mojauser posted image user posted image
pa kud ces redovnije od 3 puta nedeljno?! pisi nam malo o tvojim treninzima... kad sta radis? sa kojim tezinama baratas?user posted image imas li licnog trenera ili? pisi mi sveeee sto ti padne na pamet. i zadji ovde malo cesce, molim te, da me prodrmasuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 260
25.3.2012 1:25:56   
indy_25
Madre nemam trenera i nemam program. Fitnes mi dodje kao odmor od djece i kuce. Nekad trcim na traci nekad vozim biciklo i citam knjigu a ponekad radim vjezbe snage. Dobro se osjecam kad idem na trening. Svracala bih ja cesce al nemam stvarno vremena da pisem pogotovo radnim danima. Sad je muz u Sarajevu otisao na Bregin koncert a vikendom ne ucim pa sam zato juce i danas aktivnija na rr :))) a pokusacu da dolazim malo cesce i da ubacim koju slikicu ovdje.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 261
25.3.2012 1:30:21   
indy_25
Ti si meni smjesna kad pises u ovim temama za mrsanje :)))) posto znam kako izgledas dobro.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 262
25.3.2012 1:35:28   
madre
nekad ne smem da pisem da zene ne bi pomislile da se foliram, ali ja jednostavno samo hocu da se zategnemuser posted image i na tome ima dosta da se radi! pisi, samo ti pisi, kad god mozesuser posted image  

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 263
25.3.2012 8:24:39   
Lu
Madre i ja vježbam iz istog razloga mada sam malo posustala zbog nekih privatnih problema a i smršala sam više nego što sam htjela, najgore je kad želudac neće da primi hranu.
Uglavnom trudim se da ne prekinem trud od godinu dana, u dobroj sam formi i vide se rezultatiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 264
28.3.2012 1:12:30   
madre
a sto ne napravimo onda temu vezbajmo i ne gojmo seuser posted image posto ja necu da mrsavimuser posted image (da me indy ne bi kritikovalauser posted image )

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 265
28.3.2012 9:44:44   
PoisonEve
Prosla su me kolenauser posted image
Sutra, opet na trcanjeuser posted image
Zenetino, meni je ostalo jos manje od 4kguser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 266
28.3.2012 12:49:21   
branki*
evo,zene,ozbiljno se raspitujem kod drugarice koja je trener da vam se pridruzim i ja.sva sam mekana,butke,dupe,ko puding!ona predlaze neku kombinaciju kik boksa i tae bo-a(valjda sam lepo upamtila).pa,jos malo da se usaglasim oko termina i cuvanja boze,pa se nadam da cu uskoro .

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 267
28.3.2012 13:05:50   
minavb
Ja se danas jedva krećem od čučnjeva i vežbi u parteru.
Elem, ja sam visoka 170cm, imam 54kg i mekanu zadnjicu i noge. Mislim da tu trening ne pomaže naročito, tu mora da se uključi masaža, limfna drenaža i pojma nemam šta još. Po mojim proračunima imam 1kg viška.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 268
28.3.2012 13:14:49   
Anoniman
minavb imas 170 i 54kg?! ja imam 170 i u najboljim danima, i tad sam bas zgodna hehe,imam 65kg, ili sam ja fakat gojazna i tada ili je samo konstitucija u pitanju .. ne ne onda si ti mrsava user posted image user posted image Ali bravo!

I ja se moje mekane pozadine ne odricem user posted image

PE ja ne trcim (a di?), ali set_am, hodam ... jer dr FeelGood je jutros rekao da je i set_nja u ritmu koji nije ni prespor a ni ono da ti ide para na usi, super stvar user posted image user posted image user posted image ma fancy sam sta cu?!user posted image
Ja na 6 to gooooooo user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 28.3.2012 13:15:30 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 269
28.3.2012 13:16:35   
PoisonEve
Hahahhauser posted image
Samo napred, meni se cesto desi da stignem do pola bulevara gurajuci kolica, a u povratku gurjauci kolica i noseci praslinauser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
28.3.2012 13:17:21   
minavb
Ja sam sitne građe, imam majušne zglobiće, pa se u tom slučaju od idealne telesne mase odbija 10%. Uopšte nisam mršava. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
28.3.2012 15:06:22   
indy_25
Evo da vam se i ja pridruzim evo me upravo na danasnjoj rekreaciji sa mojim omiljenim drugom biciklom. Hajde da vam i ja dam podrsku. Hajmo cure spremimo se za plazu sunce i moreeeeeee.

Zivjeli naravno s vodom nazdravljam

user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 28.3.2012 15:08:34 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 272
28.3.2012 15:40:44   
Anoniman
Mina pa da, ja sam sasvim ok sa 65 onda user posted image

PE ova moja gurabijica (heheh) coolira sve vreme u kolicima, poigra se sa nogicama, malo gleda sta se desava i spavanjac user posted image probudi se kod kuce .. ti imas i set__nju i nosenje tereta pri hodanju user posted image vidi da si spala na 4 kg viska samouser posted image

Indy ah ja volim bas biciklo, a moje je neka stara sklamerija iz 80-ih user posted image radi posao, mislim okrecu se tockovi i to, ali treba tu dodatnog napora user posted image

Ajd ziveli!

< Poruku je uredio Zenetina -- 28.3.2012 15:43:34 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 273
28.3.2012 16:16:04   
Sanjica26 RR
Indy, znaci moze i bicikla? Ja planiram da kupim, jer jedino sad to mogu da primenujem. Idem pesice na posao. Imam 20 minuta do posla i kuce.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 274
29.3.2012 14:25:50   
madre
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja se danas jedva krećem od čučnjeva i vežbi u parteru.
Elem, ja sam visoka 170cm, imam 54kg i mekanu zadnjicu i noge. Mislim da tu trening ne pomaže naročito, tu mora da se uključi masaža, limfna drenaža i pojma nemam šta još. Po mojim proračunima imam 1kg viška.

a je l radis cucnjeve sa opterecenjem ili bez?
ja sam visoka 171 i imam 57-58kg i ne bih smela vise ni gram da smrsam jer sam u gornjem delu tela kao da sam iz etipoije u licu pogotovu!
noge i guza su mi strasno mekani i na to stavljam akcenat pri vezbanju. radim cucnjeve, iskorak, bugarski iskorak (jedna noga na stolici pozadi), razne vrste dizanja (mozda drugi put vam sve objasnim) i to sve sa teretom... radim i vezbice za ruke ali sa tegicim od samo 2 kg, oni mi super odgovaraju. i naravno mnooogo trbusnjaka, oni su najvazniji, kad su trbusnjaci jaki, sve drugo je lakseuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here