|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
7.3.2012 11:36:00   
PoisonEve
Ja poslednjih nedelju dana dzogiram ujutru. Oko 35 min u proseku. Cilj mi je da stignem do 21km nedeljno. Za sada samo 7km predjem. Uvece radim vezbice ali ne previse jer dojim. Mada skala na vagi se pomerila za jos jedan kilogram na doleuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 226
7.3.2012 11:37:29   
minavb
Bravo drugariceuser posted image
Koliko inace imas da skines?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 227
7.3.2012 11:42:56   
PoisonEve
Bogami ima jos 6 kguser posted image I to na onim "zenskim" delovima: bokovi, guza,stomak

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 228
7.3.2012 11:45:20   
minavb
Trci Lola, trciuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 229
7.3.2012 12:45:55   
Anoniman
user posted image bogami ja skinuh kilce, od kako pocesmo sa setnjama, jos 9kg, a kad malo jos porastemo, biciklo ... kao sto rekoh do leta smo, ribe user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 230
7.3.2012 13:05:18   
Jeca*
ma samo da ne budemo ovakve

user posted image

user posted image user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
7.3.2012 13:07:09   
tanjica85

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Bogami ima jos 6 kguser posted image I to na onim "zenskim" delovima: bokovi, guza,stomak

to su najkritičniji delovi kod žena koji se najteže skidaju. uh user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 232
7.3.2012 13:07:48   
dunja RR
Ja moram na brzinu da skidam kile, ove godine mi letovanje došlo ranije nego inače user posted image

Navikla sam opušteno da skidam do septembra, kada obično idemo na letovanje, a sada user posted image nemam pojma da li ću stići da izađem iz ove kilaže user posted image . Imam samo meeeesec dana user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.3.2012 13:10:18 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 233
8.3.2012 12:54:08   
Mama 78
user posted image user posted image Ja sam mislila da ce skidanje brze da ide od porodjaja samo 5kg,imam jos 10kg,sad sam na 65kg

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 234
8.3.2012 14:16:36   
isidora88
ja za sada stagniram,skoro sam dosla do 65 sto mi je bio prvobitni cilj,ali sada bih jos makar 6,7 da skinemuser posted image
malo poslednjih dana brljam jer mi se ne da da kuvam,ali nadam se da cu uskoro poceti sa trcanjem ako me mm ne ispaliuser posted image
mogu da vezbam koliko hocu samo ako to radim u drustvu,ovako sama mi ne ide bas nestouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 235
8.3.2012 17:39:47   
Anoniman
Da se ispravim, dve kilice, sad sam na 73 user posted image Walking, walking, walking

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 236
8.3.2012 17:48:10   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Da se ispravim, dve kilice, sad sam na 73 user posted image Walking, walking, walking

I ja imam toliko user posted image volela bih da do letovanja - 19.4. skinem 8 kg., hehehe, videćemo ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
8.3.2012 18:54:48   
Anoniman
Ja se nadam da cu se ove "bede" resiti do maja user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 238
8.3.2012 19:05:22   
PoisonEve
Zenetinouser posted image
Go girl,go!

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
8.3.2012 19:30:49   
Anoniman
user posted image ajde alo skidaj salo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 240
8.3.2012 19:33:14   
Anoniman
"lay down and boogie, and play that funky music till you die" user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 241
8.3.2012 19:42:13   
NadaR
Ja sam prosle godine od marta do avgusta pjesacila pa skoro 5 dana u nedelji po 4,5-5 km , hodala sto sam brze mogla . Rezultati su bili odlcni.

Sada se hranim po kombinovanju namirnica , smrsala sam 5 kg koje sam zaradila preko zime ali sam sva neka mlitava , boze sacuvaj ,stomak mi je grozan . user posted image Nemam vremena da se posvetim ni hodanju ni trcanju .

Bez fizicke aktivnosti i doobrog preznojavanja nema nista !

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
8.3.2012 22:13:50   
madre
zene, a sta recimo jedete pre a sta posle treninga? kako recimo izbalansirate taj proteinski obrok posle treninga?
isidora, nemam reci, ti cutis, cutis i samo odjednom: e ljudi ja smrsala 10 kilauser posted image user posted image user posted image user posted image
svaka cas_t, kako postizes to?
jeco, trazila sam taj neki zuti caj, ali ljudi nikad culiuser posted image nadjoh samo beli i to u kesicama...
sto se treninga tice, redovna sam, ne dam seuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.3.2012 22:15:03 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 243
8.3.2012 22:18:24   
dunja RR
madre ženo, gde ti imaš viška, ti izgledaš kao avion?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 244
8.3.2012 22:31:53   
isidora88
madre lakse mi tako jer kad svima pricam kako sam na dijeti ja ne mrsavimuser posted image
smrsala sam kombinacijom namirnica ali ne bas sve po pravilu,vise gledam da unesem manje kalorija a da se hranim zdravo koliko je to moguce.
uzimam i kompleks vitamina selen i hrom koji pomazu skidanje kila,proizvodjac je anafarm,kosta oko 300 dinara a ima 100 tableta,ja pijem 2 dnevno u toku dorucka samo i stvarno nemam napade gladi kao pre i mnogo manje jedem slatko,mozda je placebo efekat ali na mene delujeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 245
8.3.2012 22:50:29   
madre
isidora, sta god da je u pitanju, vazno je da delujeuser posted image
dunja, nisam na dijeti samo vezbam, zatezem seuser posted image hvala tiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 246
9.3.2012 7:55:07   
Jeca*
madre, koliko sam skontala taj zuti ima samo u TC Usce, na merenje, negde u holu prodaju te čajeve.
Ja nisam probala žuti, pijuckam povremeno beli
što se tiče WASA dvopeka ja najviše volim FIBER ili Delikatess. Kupujem ih u Veru, DM-u, Maxi ekskluziv na Cvetnom trgu...ima ih...
ja posle treninga sačekam da prodje sat i po dva (uglavnom uspem user posted image ) pa popijem čašu surutke (kupujem onu u tetrapaku, mislim da je mlekara šabac) i ili tunjevinu i kupus, ili samo komadic sira i ajvar...ili kuvano jaje...nekad čak i ništa ako sam kasno trenirala pa se svede na to da bi taj obrok bio posle 20h-21h...
inače, otkrila sam Hleb&Kifle ajvar, mnogo je dobar, sa maslinovim uljem i bez šećera, holesterola, konzervanasa.....ima samo 119kcal na 100g i jaaaaaako je ukusan. Ja pomešam 2-3 kašičice ajvara sa sirom, nekad i renom, pa napravim namaz za doručak. 

Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 247
9.3.2012 8:04:55   
minavb
Proizvodi od namirnica biljnog porekla ne mogu imati holesterol u sebi, tako da ni jedan ajvar nema holesterola user posted image
Pre treninga jedite izvore ugljenih hidrata, posle treninga proteine.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 248
9.3.2012 10:41:03   
lanajelena
Svaka cast zene user posted image ...ja sam postigla -5kg i sad malo stagniram,malo sam se i opustila ali od ponedeljka krecem na posao i u nove pobede u skidanju kg user posted image (tacnije zdravijoj ishrani)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 249
14.3.2012 13:12:19   
Jeca*
"Savet za mršavljenje: Pomaknite glavu u levo, a zatim je pomaknite u desno. Ponavljajte ovu vežbu svaki put kada vam ponude jelo " :))

Robin Sharma

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here