|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
31.3.2012 1:34:34   
minavb
Shvatila ja da se ona sali, nego sam omasila smajlija posto kuckam preko telefona. Onog izbecenog smajlija i inace ne podnosim, stvarno ga nikad ne bih metnula u post.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 301
31.3.2012 1:56:48   
dunja RR
Aaaa, vidim ja nešto mi čudno :))

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 302
31.3.2012 10:16:54   
PoisonEve
Jel surutku pijete posle treninga? Ja je do danas nikada nisam probala, ali stvarno jeuser posted image
Kupila sam u prahu, ne znam da li je mozda bolja ona u tecnom stanju?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 303
31.3.2012 13:06:47   
minavb
Posle treninga. Ta u prahu je odvratna. Imas tecnu slanu, ona ima ukus kao jogurt.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 304
31.3.2012 21:56:04   
Anoniman
Jel se u vezbanje racuna, okopavanje i riljanje? user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 305
31.3.2012 22:33:59   
madre
jaštauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
31.3.2012 22:37:58   
Anoniman
pi kud se ne izmerih posle tog "sporta" user posted image ne vredi sad, vecerala sam user posted image i to posle 20h user posted image user posted image ustvari ovo je tema vezbajmo i smrsajmo zajedno, niko nista o ishrani nije rekao user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 31.3.2012 22:42:21 >

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 307
31.3.2012 23:05:28   
boba 11
Imam pitanje za sve koji smatraju da znaju odgovoruser posted image Naime imam kilu u predelu pupka pa posto vidim svi se bacili na vezbanje ja neznam da li smem-mislim smem ali da li ima nekih posledica.Inace boli kad se naprezem vise pa to i ne radim pa tako trbusnjaci ne dolaze u obzir.I da nije klasicna kila vec su mi misici isparili tj otisli sa strane pa imam rupu u srediniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
1.4.2012 12:46:21   
PoisonEve
Bobo, ja ne mogu da te posevatujem,user posted image A da pitas svoju doktorku ginekologije?

Ajrton Sena

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 309
2.4.2012 10:23:33   
lelaigor
Žene, ja sam spontano došla na 59kg. Još par kilica i super sam..!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 310
2.4.2012 10:30:40   
minavb
Odlično.user posted image
A kako to spontano?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 311
2.4.2012 10:35:12   
Anoniman
spontano sagorevanje user posted image To je super. Covece posle prosle trudnoce se nisam uopste opterecivala, mozda jer sam se za 6 meseci vratila na idealnu, ali mislim da mi je ishrana bila drugacija, ali sad ide sporije (a i starija sam, tako bi moja keva rekla) user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 312
2.4.2012 10:53:51   
lelaigor
Pa, eto....spontano... Nisam baš vežbala... malo sam se slabije hranila, i manje slatkiša. Ali, mislim da je u pitanju jedan antidepresiv koji pijem po terapiji, jer mu u nuspojavama piše da smanjuje apetit i kilažu. A jedine vežbe koje računam su zumba u kuhinji dok spremam ručkove, torte kolače... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
2.4.2012 11:12:38   
PoisonEve
Lelaigor, bravouser posted image
Ne znam zbog cega pijes AD, alis e nadam da ti je boljeuser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 314
2.4.2012 11:44:32   
lelaigor
Pa, zbog nekih psihičkih poremećaja, pisala sam u nekim temama...ali bolje sam u svakom slučaju, a kile idu dole...

Direktna veza do poruke: 315
3.4.2012 12:43:43   
indy_25
Lelo bravo :)

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 316
3.4.2012 13:25:34   
lelaigor
Hvala indy! user posted image user posted image
Inače, šta si me obrisala s fejsa ženo? Baš tol'ko me ne voliš?user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 317
3.4.2012 13:31:55   
indy_25
Hahhaha ti me svi pitaju. Nemam vise nalog na fb onaj stari imam neki novi ali sam zaboravila sifru pa ne ulazim nikako. znaci ne koristim vise nikako fb.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 318
3.4.2012 13:36:13   
lelaigor
Aaaaa, ja reko' ne voleš me, a baš smo lepo sarađivale u It girl. user posted image
Meni je fb sad više z aposao, ali neću da idem off, jer ću dobiti packe...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 319
4.4.2012 9:21:33   
lelaigor
Nego, jesmo li mi u ovoj temi stavljali one naše polugole slike "nekad i sad"? Ne mogu da nađem one moje dve faze, pa hoću da napravim kolaž, te dve faze plus jutros što sam se slikala pa da vidite...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 320
4.4.2012 9:28:28   
minavb
Ovde ste stavljale.user posted image
Ja sam juče radila HIIT trening, i moram vam reći da sam se posle preznojila kao nikad.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 321
4.4.2012 9:40:51   
lelaigor
A kakav je taj hit trening?
Nego, Mina ne znam gde da te pitam, al' kad si već tu, šta misliš jel' bespotrebno da započinjem UN dijetu za par kila? Da ne preteram možda?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 322
4.4.2012 9:44:48   
minavb
Pitaš pogrešnu osobu za UN dijetu, meni je ona nonsens. user posted image Za par kilograma koriguj ishranu, reorganizuj jelovnik i vežbaj.

HIIT trening-Ovakav nacin treniranja kombinuje visoko intenzivne periode sa niskim do umerenim intenzitetom vezbe.
Najnovije studije su pokazale da je intervalni trening efikasniji u poboljsanju i aerobnih i anaerobnih kapaciteta istovremeno.
Ovaj nacin treniranja (HIIT - high intensity interval training) se pokazao veoma efikasan u povecanju VO2 max (za 14%) a anaerobnog kapaciteta za 28! takodje na ovaj nacin se sagoreva cak 50% vise masti!
Primeri HIIT su mnogobrojni ali ovde cemo preporuciti interval sprinta od 40 sekundi, a zatim niskim intenzitetom nastavak trcanja sledece 2 minute. Takvih intervala u prve dve nedelje treba da uradite 6 po treningu, a zatim svake nedelje povecavate broj intervala za 1 dok ne stignete do 12 parova, sto odrzavate sledecih 5 nedelja. kada zavrsite ovaj ciklus od 18 nedelja mozete poceti iz pocetka sto se tice broja intervala ali povecajte brzinu visoko intenzivnog intervala.
HIIT ne smete upraznjavati dva dana zaaredom! Nedeljno HIIT treba upraznjavati 2-3 puta

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 323
4.4.2012 9:48:09   
NadaR
Lelo, za slike procesljaj prvi dio teme >>> KLIK

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 324
4.4.2012 9:55:09   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Lelo, za slike procesljaj prvi dio teme >>> KLIK

Hvala, NAdo.

I hvala mina, verovatno si u pravu, za ovih par kg što su ostali, malo korigujem ishranu i više se aktiviram. I tako sam sva malaksala, bolje da se ne igram sa nekim zahtevnim dijetama...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here