Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 1:34:34
|
|
|
|
minavb
|
Shvatila ja da se ona sali, nego sam omasila smajlija posto kuckam preko telefona. Onog izbecenog smajlija i inace ne podnosim, stvarno ga nikad ne bih metnula u post.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 1:56:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Aaaa, vidim ja nešto mi čudno :))
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 10:16:54
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jel surutku pijete posle treninga? Ja je do danas nikada nisam probala, ali stvarno je Kupila sam u prahu, ne znam da li je mozda bolja ona u tecnom stanju?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 13:06:47
|
|
|
|
minavb
|
Posle treninga. Ta u prahu je odvratna. Imas tecnu slanu, ona ima ukus kao jogurt.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 21:56:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel se u vezbanje racuna, okopavanje i riljanje?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 22:33:59
|
|
|
|
madre
|
jašta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 22:37:58
|
|
|
|
Anoniman
|
pi kud se ne izmerih posle tog "sporta" ne vredi sad, vecerala sam i to posle 20h ustvari ovo je tema vezbajmo i smrsajmo zajedno, niko nista o ishrani nije rekao
< Poruku je uredio Zenetina -- 31.3.2012 22:42:21 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 23:05:28
|
|
|
|
boba 11
|
Imam pitanje za sve koji smatraju da znaju odgovor Naime imam kilu u predelu pupka pa posto vidim svi se bacili na vezbanje ja neznam da li smem-mislim smem ali da li ima nekih posledica.Inace boli kad se naprezem vise pa to i ne radim pa tako trbusnjaci ne dolaze u obzir.I da nije klasicna kila vec su mi misici isparili tj otisli sa strane pa imam rupu u sredini
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2012 12:46:21
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bobo, ja ne mogu da te posevatujem, A da pitas svoju doktorku ginekologije?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 10:23:33
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene, ja sam spontano došla na 59kg. Još par kilica i super sam..!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 10:30:40
|
|
|
|
minavb
|
Odlično. A kako to spontano?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 10:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
spontano sagorevanje To je super. Covece posle prosle trudnoce se nisam uopste opterecivala, mozda jer sam se za 6 meseci vratila na idealnu, ali mislim da mi je ishrana bila drugacija, ali sad ide sporije (a i starija sam, tako bi moja keva rekla)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 10:53:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, eto....spontano... Nisam baš vežbala... malo sam se slabije hranila, i manje slatkiša. Ali, mislim da je u pitanju jedan antidepresiv koji pijem po terapiji, jer mu u nuspojavama piše da smanjuje apetit i kilažu. A jedine vežbe koje računam su zumba u kuhinji dok spremam ručkove, torte kolače...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 11:12:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
Lelaigor, bravo Ne znam zbog cega pijes AD, alis e nadam da ti je bolje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2012 11:44:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, zbog nekih psihičkih poremećaja, pisala sam u nekim temama...ali bolje sam u svakom slučaju, a kile idu dole...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.4.2012 12:43:43
|
|
|
|
indy_25
|
Lelo bravo :)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.4.2012 13:25:34
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala indy! Inače, šta si me obrisala s fejsa ženo? Baš tol'ko me ne voliš?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.4.2012 13:31:55
|
|
|
|
indy_25
|
Hahhaha ti me svi pitaju. Nemam vise nalog na fb onaj stari imam neki novi ali sam zaboravila sifru pa ne ulazim nikako. znaci ne koristim vise nikako fb.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.4.2012 13:36:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Aaaaa, ja reko' ne voleš me, a baš smo lepo sarađivale u It girl. Meni je fb sad više z aposao, ali neću da idem off, jer ću dobiti packe...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:21:33
|
|
|
|
lelaigor
|
Nego, jesmo li mi u ovoj temi stavljali one naše polugole slike "nekad i sad"? Ne mogu da nađem one moje dve faze, pa hoću da napravim kolaž, te dve faze plus jutros što sam se slikala pa da vidite...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:28:28
|
|
|
|
minavb
|
Ovde ste stavljale. Ja sam juče radila HIIT trening, i moram vam reći da sam se posle preznojila kao nikad.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:40:51
|
|
|
|
lelaigor
|
A kakav je taj hit trening? Nego, Mina ne znam gde da te pitam, al' kad si već tu, šta misliš jel' bespotrebno da započinjem UN dijetu za par kila? Da ne preteram možda?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:44:48
|
|
|
|
minavb
|
Pitaš pogrešnu osobu za UN dijetu, meni je ona nonsens. Za par kilograma koriguj ishranu, reorganizuj jelovnik i vežbaj. HIIT trening-Ovakav nacin treniranja kombinuje visoko intenzivne periode sa niskim do umerenim intenzitetom vezbe. Najnovije studije su pokazale da je intervalni trening efikasniji u poboljsanju i aerobnih i anaerobnih kapaciteta istovremeno. Ovaj nacin treniranja (HIIT - high intensity interval training) se pokazao veoma efikasan u povecanju VO2 max (za 14%) a anaerobnog kapaciteta za 28! takodje na ovaj nacin se sagoreva cak 50% vise masti! Primeri HIIT su mnogobrojni ali ovde cemo preporuciti interval sprinta od 40 sekundi, a zatim niskim intenzitetom nastavak trcanja sledece 2 minute. Takvih intervala u prve dve nedelje treba da uradite 6 po treningu, a zatim svake nedelje povecavate broj intervala za 1 dok ne stignete do 12 parova, sto odrzavate sledecih 5 nedelja. kada zavrsite ovaj ciklus od 18 nedelja mozete poceti iz pocetka sto se tice broja intervala ali povecajte brzinu visoko intenzivnog intervala. HIIT ne smete upraznjavati dva dana zaaredom! Nedeljno HIIT treba upraznjavati 2-3 puta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:48:09
|
|
|
|
NadaR
|
Lelo, za slike procesljaj prvi dio teme >>> KLIK
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2012 9:55:09
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Lelo, za slike procesljaj prvi dio teme >>> KLIK Hvala, NAdo. I hvala mina, verovatno si u pravu, za ovih par kg što su ostali, malo korigujem ishranu i više se aktiviram. I tako sam sva malaksala, bolje da se ne igram sa nekim zahtevnim dijetama...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.