Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:29:55
|
|
|
|
madre
|
indy, super ti je slicica a i flasica bas jurim neku takvu da kupim... ja recimo ne vozim biciklu, a kad sam bila mladja cesto sam to radila... sad pre sednem u auto, zato mi guza i noge jesu lockavi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:33:31
|
|
|
|
minavb
|
Radim sumo čučanj sa izbačajem (čučnem, pa kad se dižem, dignem jednu nogu u v stranu), radim čučanj sa raširenim nogama sa opterećenjem, iskorak napred nazad, hodajuzći iskorak, običan i sitan iskorak, a janviše boli kad kleknem na pod, oslonim se na laktove, pa podižem jednu nogu pod 90 stepeni. Samo čučanj radim sa opterećenjem, sve ostalo radim bez.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:41:11
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:45:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Mina odlična ideja za ovaj sumo čučanj. Ostalo uglavnom isto radim. Za bokove, šta predlažete? Našla sam da je dobro podizanje noge, u stranu, što više. U početku se i ne može puno podići ali vremeno ide sve više i više na gore. Zatažu se bokovi pri ovoj vežbi, osetićete - ponoviti bar 15 puta u svaku stranu, po mogućstvu više serija. Radim i ono savijanje (samo leđa) u stranu, sa zategnutim stomakom, mada je to možda više za stomak?? Da li ima još nešto za bokove?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:46:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli Daaaa, mene otkidaju noge kada ovo radiiiim!:)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:48:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minavb običan i sitan iskorak je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli Baš to, opasno boli. Ja za bokove radim na spravama. Ono što sam već pisala, abdukcija ili kako li se zvaše, a radim na još jednoj spravi koja ne znam kako se zove-vežem kaiševe oko zgloba, prikačim sajlu koja je okačena o tegove, pa dižem nogu u stranu. Ovako vežbam unutrašnju ložu i bokove. Ovo bih mogla sutra da radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.3.2012 14:59:33
|
|
|
|
madre
|
dunja, evo nadjoh nesto za tebe, ne znam koliko ce ti se dopasti vezbe za bokove ja to odizanje ispravljene noge u stranu radim u stojecem stavu sa tegom od 2,5 kg, 3 serije po 10 svaka noga, a ponekad i lezim na boku. a radim i u klececem stavu, noga savijena u kolenu pa u stranu. nadam se da si me razumela
< Poruku je uredio madre -- 29.3.2012 15:06:45 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:41:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:44:02
|
|
|
|
soni
|
samo da vam dam podrsku..jedva cekam da dodjem na ovu temu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:46:18
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom) e Suzi moja
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:50:31
|
|
|
|
PoisonEve
|
Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:52:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajan je, oduševio me! Ja sam prema njemu uvek bila ravnodušna, posle današnjeg susreta, više nisam! :) IZVORNA PORUKA: PoisonEve Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:53:57
|
|
|
|
dunja RR
|
A pogledajte lika u pozadini ala se namestio za slikanje, nisam ga ni provalila do sada
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 20:57:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam do pre koji mesec vezbala u njegovom klubu. Cesto je drzao predavanja, ali nisam ni na jedno isla.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:21:31
|
|
|
|
NadaR
|
I ja krenula veceras : Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku. Neka neko pogleda jesu li ok . Mrtva sam ali strasno pozitivna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:34:26
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam konacno pocela redovno da vezbam. Svako vece uzjasim steper i radim 20-ak minuta. Posle toga trbusnjake, malo istezem noge, i to je to. Vec osecam poboljsanje, lakse se krecem, nije mi tesko da potrcim za decom, mogu i da lakse cucenem i ustanem, ma super se osecam. A malo mi se i guza podigla. O skidanju kg je jos rano govoriti, tek treba da e pokrenu razni procesi u mom organizmu,da pocnu da mi tope salce . Nema veze, strpljiva sam je A sad odoh da vezbam, steper pomalo skripi, a to uspavljuje moju decu . Lepo i korisno.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:47:09
|
|
|
|
minavb
|
Dr Pleca sta reci. Bas juce procitah jedan tekst koji je pisao, i u kom je jagnjetinu svrstao u masno meso. Odlican marketing u svakom slucaju, Vuk Brajovic ga je odlicno obucio. Vratimo se vezbanju. Ja od sledeceg treninga krecem da preskacem vijacu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 21:52:46
|
|
|
|
madre
|
mina, je l imas svog trenera ili vezbas sama? (joj, mozda sam te to vec pitala)
< Poruku je uredio madre -- 30.3.2012 21:53:24 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 22:00:16
|
|
|
|
minavb
|
Trenutno sama. Vezbam ceo zivot pa znam sta treba da radim a kad sam prvi put ozbiljnije krenula da vezbam, radila sam sa Nebojsom Novoselcem ( ko zna vaterpolo, zna o kome se radi). Posle porodjaja sam neko vreme radila sa dva trenera, ali su oba otisla iz teretane pa sad radim sama, novi treneri mi se ne svidjaju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 22:02:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Uradila sam sve ali poslednju nema šanse, a imam baš jake trbušnjake. Ta kombinacija nogu i trbušnjaka mi je užas, mada, možda mi je još rano ...počela sam da radim na svoju odgovornost trbušnjake 5 meseci posle operacije (rez kao carski) Nado ti si uspela tu poslednju? IZVORNA PORUKA: Nada RR I ja krenula veceras : Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku. Neka neko pogleda jesu li ok . Mrtva sam ali strasno pozitivna
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.3.2012 22:05:30 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:07:10
|
|
|
|
indy_25
|
Ja bi rado da imam licnog muskog trenera mislim da bi mi bio motivacija hihihi, al ne da mi muz malo je primitivan.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:50:31
|
|
|
|
minavb
|
I devojka moze da te trenira
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:53:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Koliko sam shvatila njoj muž ne brani ženskog nego muškog trenera, a ona se šalila da bi baš muškog radi dodatne motivacije;) IZVORNA PORUKA: minavb I devojka moze da te trenira
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.3.2012 23:56:35 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.3.2012 23:54:25
|
|
|
|
madre
|
kod indy je izgleda slucaj ili musko ili niko?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 31.3.2012 0:23:10
|
|
|
|
indy_25
|
Salila se ja malo mina, znam da imaju i zenski treneri ali ne bi ja nesto njih. Sto kaze madre il musko il niko :))) Ma makar samo da mi odbrojava.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.