margom -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (3.4.2013 11:10:36)
|
Mi smo bili kod dr Vinke Vukotic i to na Klinici za urologiju gde je ona nacelnik, u novembru mesecu, preko veze smo dobili termin na koji smo cekali mesec dana, iz cega mozete videti kakva je guzva kod nje......Bio je ponedeljak ujutru, oko 8h, mi ulazimo na vrata klinike, a tamo kao nekada ispred Dafiment banke, gooooomila penzionera, mi najmladji. Umuvamo se nekako kod nje posle sat vremena, ona kaze suprugu da se skine, pregleda alatkicu, kaze nema znakova varikokele, spermofram je los zbog upale (imao je Enterokoku u spermogramu i to veliki broj), propisa mu Ciprocinal dve nedelje i Ezerex tri meseca, rece nam slobodno nastavite sa odnosima, ignorisite enterokoku ( sto se ispostavilo kao tacno, ja sam radila od tada vise puta briseve i nije mi preneo bakteriju).....jeste malo nadobudna, i onako nadrndana, ali kada se set_im guzve koja je navalila kod nje, ko zna kakva bi ja bila..... Mogue da nije takva kada se kod nje ide privatno, mislim da su mi rekli oko 5000,00 dinara, kada sam zvala da se raspitam......eto to je nase iskustvo.... Ja imam jedno pitanje za devojke koje su prosle HSG u N. Frontu, koliko moze da bude star spermogram koji mora da se da na uvid, meni se mota po glavi 6 meseci, da li gresim .......
|
|
|
|