Minja23 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.2.2013 15:50:34)
|
Devojke drage,treba mi vas savet i vasa pomoc. Naime,muzu je otkrivena jako slaba pokretljivost spermatozoida 20% pokretnih,20%slabo pokretnih i 60% nepokretnih. Prepisan mu je profertil i andriol .pio je samo 2 meseca i ako je trebao 3,ali i sa ovim sam se jedva izborila.Sada bi trebao da ode na kontrolu,ali ne mogu da ga nateram.on je ubedjen da je sada sve ok posle tolikih lekova,odbija kontrole,odbija razgovore na tu temu i kaze,pusti...bice...ili mi kaze samo se ti opusti bice kad se najmanje nadas...a ja se samo nerviram jer ne mogu da mu dokazem da nista ne moze da padne sa neba ,ako je njemu losa pokretljivost mogu da cekam jos 20god.i nista.inace to je prvo sto je ustanovljeno,a inace je imao kao mali operaciju testisa jednog(otisao je negde 'gore") kako on to kaze,a ja ne razumem sta to znaci i da li i to moze biti neki problem za njegove spermatozoide. Sta biste vi radile da ste na mom mestu...?inace nisam napomenula da sam ja jurila kod urologa sa uzorkom sperme i ja ga nagovorila da to odradi i da proverimo,na jedvite jade...on urologa i ne zna,a mene je urolog pitao sto ne dodje na kontrolu,ja kazem da ne zeli i on me covek pita,sto gubis vreme sa tim covekom [sm=smiley13.gif] ,ja u soku stvarno... :( mislim se u sebi zato sto ga volim,ne zato sto volim da me zajebava... uh...izvinjavam se na postu,ali bi mi vase misljenje puno pomoglo...oni koji znaju za situaciju kazu da nisam normalna sto to trpim i sto se samo ja borim :( ,a on pak kaze da me mnogo voli i da se opustim...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|