Ksenix -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (16.6.2013 15:58:41)
|
Margom, ja mislim da treba uraditi sve analize, i briseve i hormone! Nama je prvi Dr. pronasao varikokelu i nista dalje nije proveravao, rekao da pije Profertil i to je to. Onda smo otisli kod drugog i on ga je poslao na sve analize, kaze, zna se procedura...i tako otkrijemo da ima pneumokoku i da su mu hormoni katastrofa. Sad trazimo uzrok toga kod treceg doktora, jer se ovaj drugi zgrozio kad je video hormone i nije znao nista drugo da kaze nego da sa takvim hormonima obicno bude 0 spermotozoida, a kod mm nije to slucaj, cak mu se i povecava br. uz med i semenke i jedu kutiju Profertila (srecom nisamo kupili i drugu, jer ta terapija nema veze sa pravim problemom). Htedoh da kzem, uzrok se mora pronaci, trazite doktora koji ce se maksimalno posvetiti problemu! Postoji biljna apoteka Magicno bilje, u Bg, gde imaju, kazu, odlican proizvod za posboljsanje spermograma, kazu da doktori iz Jevremove salju muskarce po to 3 meseca pred VTO. A za VTO mislim da imate i sad dovoljno? Srecno! Majo, mislim da nema potrebe da dajete silne pare na Profertil i sl. ako ste vec jednom uspeli. Probajte ovaj recept sa medom i semenkama, evo, i mm pomazu, i pored ozbiljnog problema...A mozetet uzeti i ove kapi iz biljne apoteke Magicno bilje, koje sam i preprucila i Margom. Srecno i vama [sm=smiley1.gif] Degu, verujem da i vama ne bi skodile...
|
|
|
|