RE: Spermogram i spermokultura II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

pilence83 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 21:17:56)

Maraj draga i mm je operisao varicocelu, imao je srednji splet vena. Operacija nije komplikovana. Sve je isto pio pre operacije kao tvoj muž i ništa. 3 meseca mora da prođe od operacije pa da uradi spermogram. mm je posle operacije imao 60% pokretljivih, pa kad je uradio ponovo 70% pokretljivih i posle nekog vremena je pokretljivost dosta opala. U međuvremenu je imao bakterije u spermi, tj kad je radio spermokulturu tako je pokazalo. Eto njemu to nije pomoglo da bi ja ostala prirodnim putem trudna, nego idemo na vto , ali znam dva slučaja gde su se operisali i posle mesec ipo dana od operacije obe drugarice su mi ostale trudne. Tako da nije loše da uradi operaciju, ako je kod tebe već sve u redu.

pilence83 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 21:19:37)

degu draga aj pojasni malo šta to znači[sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 22:06:00)

Pa ima dosta abnormalnih formi, onih dvoglavih, dvorepih. Najčešće do toga dolazi zbog pušenja, stresa, infekcija, a najbolji lek su vitamini, antioksidansi, vitamin, E, C. E sad valjalo bi da proverite jel neka infekcija u pitanju, onda će antibiotici rešiti stvar.

Zelimo_bebu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 22:35:42)

MOzda cu ja sada zvucati glupo ali kakvu ulogu ima klomifen kod muskaraca? I kod nas je pilence bila variccocela i operisana i sad azoospermia.....je li moguce da se operacija ne uradi dobro????

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 22:38:45)

želimo bebu i ja sam čula kao maraj da je moguće 33 % da bude isto, 33% da bude bolje i 33% da bude lošije [sm=zmeden.gif] mi smo odlučili da mm ne operiše. A klomifen verovatno podstiče spermatogenezu kao kod nas ovulaciju.

pilence83 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:12:28)

degu mm ne puši, ne pije. što se tiče infekcije sve je u redu nema ništa, ali njemu je aglutinacija pozitivna. spermadozoidi se lepe. ma ne znam više šta jeste, a šta nije. Zbog toga se i radi vto [sm=smiley36.gif]

imperial -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:24:41)

Pilence i kod nas je teratozoospermija,izgleda mi iz fronta svi imamo istu dijagnozu[sm=smiley36.gif],nemogu da verujem,ali mi smo rešili samo vitamine,ništa ne diramo,pitali smo doktorku koja nas je sad zadnji put primila i rekla nam je da VTO prevazilazi naš takoreći problem,tako da sam vitamini i kad bude trebalo odradićemo briseve čisto zbog bakterija da vidimo kako stojimo,inače do sad nismo imali problema,nadam se i da nećemo....
Pilence kad vi opet idete u front,mi sad u petak u osam[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:34:49)

pilence, jer ste radili ASA test?

pilence83 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:36:27)

imperijal draga moja biće sve u redu pa da zajedo šetamo naše bebice[sm=duda.gif][sm=bravo.gif] i mi idemo u petak u 10 imamo zakazano. Kad ste završili u petak oko koliko sati, da se nismo možda srele tamo [sm=smiley36.gif]

pilence83 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:37:56)

Maraj nismo. Dr nam je rekao da su najverovatnije u pitanju antitela u spermi i da se to leči ali dugo i da košta. tako da nam je odmah preporučio vto.

Maraj -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:39:44)

a ok, mislila sam da se posavetujes sa lekarima na Torlaku, jer su oni "specijalci" za to

imperial -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:40:44)

Kad ste završili u petak oko koliko sati, da se nismo možda srele tamo

Mi smo već u 9 bili gotovi,među prvima smo bili i brzo sve završili,ja sam prezadovoljna sa njima u frontu,za sada....

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:41:47)

ma da, ni mi se više ne bakćemo što je ovako ili onako, idemo na vto a oni nek traže te što nisu terato, asteno i bla, bla, bla [sm=smiley36.gif]

imperial -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:46:56)

Degu,jel se spremate za VTO??Dokle ste stigli?

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:50:58)

Ma kod nas se sve pretvorilo u lavirint, prvo sam imala bakteriju u vb, pa i sama malo odlagala analize i sad na kraju nam ostali virusi, meni kolposkopija i uz i ispostavi se da sam pozitivna na toxoplazmu. Sad moram dalje na neke analize, pa valjda lečenje, pa opet da vadim toxoplazmu, opšta komplikacija. Tačno kad sve obavim, istećiće nam brisevi i onda sve u krug.

imperial -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2013 23:55:41)

A jel si pozitivna Igm ili Igg?

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (26.6.2013 0:03:07)

I Igm i Igg, večito iskrsne nešto kad se najmanje nadaš, al dobro, bolje sad nego posle. A sad bolje da šmugnemo odavde jer smo omašile temu [sm=smiley36.gif]

Zelimo_bebu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.7.2013 22:42:41)

Vecer! Danas smo dobili nalaz spermokulture pise da je nadjena streptococcus species,,,da li je neciji muz imao slicno iskustvo, i da li postoji mogucnost da i ja imam??? Hvala vam

Maraj -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.7.2013 12:17:51)

Stigao nam je nalaz spermokulture
klebsiella enterobacter
pa dokle vise. Sad se nosim mislju da i ja uradim bris... jer zna neko prirodni lek za ove bakterije...

Zelimo_bebu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (7.7.2013 11:58:16)

Maraj i mi imamo neku bakteriju i nemam pojma ni sta je...vjeruj mi rado bih ti pomogla ali se prvi put susrecem s njima,,,e sad prirodni lijekovi i mene zanimaju, nadam se da ce se neka od zenica javiti...

Ksenix -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (10.7.2013 21:45:17)

Drage moje, definitivno i vi treba da uradite briseve, i to ne u samo jednoj laboratoriji. Rezultati uopste nisu pouzdani. Moj brat je imao ureaplazmu a njegova devojka, kao, nije i dr. je rekao da ona ne mora da uzima terapiju, da bi mu jedan drugi dr., u medjuvremenu, rekao da nema sanse da je ona bila negativna i ponovili su briseve i oboje opet imaju, tj, nisu se ni izlecili, jer se ona nije lecila!

Sto se tice prirodnih lekova, znam samo za biljnu apoteku 'Magicno bilje' u Beogradu...odlicna je.

Nadam se da cete se uskoro osloboditi bestija!

viking -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (10.7.2013 22:04:04)

Slazem se sa Ksenix, kad je mm imao bakterije, urolog je odmah napisala recept i za mene, bez briseva, jer nema sanse da ih jedan ima a drugi ne.

Maraj -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (11.7.2013 11:16:05)

hvala drage, evo mm ce ici danas da ponovi cak ce raditi i bris glansa, javljam vam nalaz za par dana...

Ana RR -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (12.7.2013 16:30:12)

IZVORNA PORUKA: bobaboba

zalim pomoci svima koji zele potomstvo a imaju probleme sa sprmogramom,nisam doktor ali sam imao velikoh problema ali uz terapiju smo doli do cilja sa samo 2 meseca sada samo u 6 nedelji:)

bobaboba -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (12.7.2013 16:55:51)

imao sam problema sa spermogramom i hlamidijom poceo sam piti gljivu u prahu kordiceps za dva meseca sve se popravilo za vise od 50 posto sada cekamo bebu,preparat je jako mocan i dobar cena mu je oko 1800 din i imate da ga pijete oko 20 dana mozete procitati sve o cordiceos sin na internetu inace preparat koji leci mnoge bolesti ali jos nije tolko poznat kod nas ja sam se srecom susreo sa njim preko jednog urologa iz amerike i hvala mu na svemu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>