wild_child -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (12.9.2013 9:35:31)
|
Dobar dan, drage forumasice! Da se prvo predtsavim, posto sam nova novcijata na forumu! Ja sam Edita :) moj dragi i ja pokusavamo vec godinu i po dana sa bebom, ali nikako... pre toga sam se vukla po ginekolozima jer su svi olako shvatali moje stanje - govoreci "mlada si jos, imas vremena, mislices na decu jednog dana." Upravo zbog tog stava smo sad krenuli da saznamo zasto nam ne ide. Na zalost, nije dovoljno sto imam policisticne jajnike i insulinsku rezistenciju, nalazi mog dragog nisu bajni, ali mi treba pomoc oko tumacenja! (moram samo jos dodati da je rucno pisano i ne znam da li npr. br. 2 i 4 znace 2.4 ili 2-4) Abstinencija: 8 dana Kolicina: 4.1 ml pH vrednost 7.8 Likvefakcija u toku 30 min DA Spermatozoidi: 2 miliona Ceo ejakulat: 8.2 miliona Aglutina NEMA Sluzi NEMA Grupe slepljenih sper. NEMA Leukociti 6.8 Inicijalna fruktoza 20.8 Progresivni 2.4 Pokretni 2.4 Slabo pokretni 2.4 Nepokretni 4.6 Na stalteru su rekli da zajedno odemo kod mog ginekologa, zatim da on ode kod urologa, ali smo (tj. ja sam, a on ne pokazuje) nestrpljivi da znamo sta znace sve te brojke, jer cemo tek sledece nedelje kod dr. Spermogram je radjen u Poliklinici u Novom Sadu. Cekam vase odgovore i iskustva! Unapred hvala!
|
|
|
|