Daca88 -> RE: Dete odbija da jede :-) (27.5.2012 18:41:04)
|
Evo mene opet ovde,probile trojke pre 2 ned,a mi i dalje bezveze,pevanje,igranje,crtani,on ucenjuje,ja od muke pretim,histerija,bes,plakanje.Zimus je imao 15 kg,smrsao tokom proleca na 13,sad smo kao uveli neki red,ali totalno poludeo red. -za dorucak hoce samo mleko,i to samo sa secerom,i samo na flasicu,pa ja dodam malo nekog lina da bar malo bude gusce a on sitiji.Nece redovan obrok,nece kiselo mleko,ni jogurt ni pavlaku,ni vocni,jedino mu nekad umiksam sir u bananu.Mleka popije 200 ml u 9,i nece apsolutno nista do 15:30h kada se budi posle popodnevne dremke.Onda jede voce za rucak sto me nervira,ali nece kuvano za rucak i nece voce kao uzinu ili u sklopu dorucka.E,voce hoce sveze i skroz kasasto mixano bez ijedne grudvice.Krkam svega sto imam banane,jabuke,visnje,kivi,sljive,kruske i dodam par plazmica.E,za veceru tek hoce kuvano,i to bareno,nece vise ni peceno ni dinstano,ni grilovano.Kuvam 3 povrcke i meso ili jaje ili iznutrice i svaki dan neko drugo povrce.A vecera tek u 21h to mi se ne svidja jer je to"najtezi"obrok,pa celu noc mu rade creva,tacno ih cujem kako"brbocu",pa stenjucka,prducka. Znaci samo 2 obroka i poluobrok za dorucak,uzine nula,kolicina oskudna,redosled nigde veze,dosta toga nece,slatkisi i grickalice samo vikendom i minimalno,nece vodu,nece supu,sokove sad kupovne ne dajem,cedim pomorandzu,limun,grejpfrut,bez secera,i dam mu vodu od kompota... Ideje? Da li je stvarno bezveze samo mleko u 9,pa rucak vocke tek u 15:30,pa kuvano kao vecera u 21h.Zaspi u 23h Oce po par mrvica hleba pereca ili kifle pre popodnevne dremke,testenine nece i nikada nije voleo.Puding obozava i kad nista nece ceo dan jede puding,onda kad mu nedam ucenjuje"beba juca,ali plvo puding",Nece salate,ni suhomesnato,ni namaze,nece da j ede sam ni rukama ni priborom,nece gnjeceno,seckano samo mixano,a jedno vreme je hteo.
|
|
|
|