Daca88 -> RE: Dete odbija da jede (12.4.2012 13:14:39)
|
Procitala pp,ali nece da posalje odgovor. Draga,nije u zubima problem nego mu je nejelo povezano sa strahom od napustanja tj emotivne prirode,ako ti nije problem pogledaj moje postove ovde o cemu je rec.Otkad su mu otisli deda i ujak nece da jede,a posto treba da mu ide i tata hoce da jede samo kad je on kuci da bi se uverio da je on ovde.Meni nece da jede po ceo dan,a cim mu tata dodje hoce,a posto mu tata uskoro odlazi na god dana imacu sa njim velikih problema. Ja cu da flipnem,nisam nikaki karakter jer zalim dete,danas nije rucao sam samnom nego sam da ne bude gladan popustila pred uplakanim okicama. Danas je histericno srusio tanjir na pod,ajd sto sam ribala,nego cim se muz pojavio na vratima(dao krv,pa ima dva dana za dobrovoljno davanje) odmah je trazio da jede i to da ga on hrani.Ljudi moji,pojeo je tanjir supe sa frikomovom carskom mesavinom,jedan osrednji krompir ucelo kuvan,jednu rotkvicu,jedan kiseli krastavac i pola pilece snicle. Minut pre toga me je gurao,ignorisao vikao da nece jede,mlatarao,vrtio glavom i derao se ko da ga kolju. A onda,dodje tata,nirvana,spokoj,osmeh,sve je u redu,krkanje,sreca... Joj,to ne moze tako...
|
|
|
|