anchy83 -> RE: Dete odbija da jede (24.10.2012 1:12:50)
|
Da se prijavimo ovde. Rano smo počeli. Andrija sad ima 4 ipo meseca. Još u porodilištu meni sestra kaže: Majka, svaka čast, lepo se snalazite sa dojenjem, nije hteo dohranu. A mukica mene nije uspeo ni da uhvati kako valja. Rodjen sa 2650, kalirao na 2380. Kući super beba, lepo piški, lepo kaki, nema grčiće, samo siki i spava. 17 dan odemo na kontrolu pupčića, izmere ga, kad 2600, nije nadoknadio ni porođajnu. E počinju muke. Ja znam da mleka ima na pretek, ali ipak pokušam da mu dodam adaptirano posle podoja, jer kažu da mi je dete gladno. Probali Nan, Bebelac, Humanu, ni 10ml da popije. Samo sisa, 6-7 puta dnevno, spava celu noć. Na kontroli sa tačno 4 meseca 4800, znači od rođenja je dobio samo 2150. Pokušali da ubacimo Milupine žitarice, i ništa. Tek peti dan jedva pojeo 50g. I jabukicu i šargarepicu pljuje i vrišti, pojede max 30-40g hippove kašice, 50g jabukice kad sam mu ja napravila kući. A kašice jede kad je gladan, zasad jednom dnevno. Inače je jako jako veselo dete, skoro uopšte ne plače, samo se smeje, guče, peva. Kezi se svima, a naroito deci. Kuka samo kad ga silim da jede. Nema ger, soor smo brzo skinuli, krvna slika i urin su ok. A mučenje izgleda tek počinje. Ženske, neka nam je bog u pomoći.
|
|
|
|