|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo
23.4.2014 13:17:42   
Olga75
ma daj Leptiricu ko je zvao Serpicu ?
mislim ako resavamo daj da resimo , ko je zvao Serpicu i kakve ona ima veze ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2226
23.4.2014 13:24:43   
Leptiric123
Ona je optuzena da zna ko je ZMK i da svi misle da sam to ja,ilj neka stara clanoca jer je glasala za nju.A rekoh vec glasale smp za nju da ne bi glasale za Mei.Ako mi dozvoli reciu i ko je zvao.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2227
23.4.2014 13:30:30   
Olga75
sad se igramo zmurke , ja znam al vam necu reci , vi predpostavljajte , sumnjicimo , vamo - tamo user posted image
te nagradne igre su eto sponzorisane teme i zbog tako necega praviti spletke , ne razumem , eto

Direktna veza do poruke: 2228
23.4.2014 13:30:37   
serpica
Olga pitana sam da li znam ko je Zena Majka Kraljica i rekla sam da ne znam,niko me nije ne daj boze maltretirao ali sam ja pitala Verku,Leptirica,Anci i ostale da li znaju ko je to,jer kako sam vec rekla Mod pitala me je na fb u poruci da glasam za nju,isto joj je ime i na fb mada sad kad sam je potrazila nje nema,vidim da su i ostale clanice glasale za nju,da li je to neka od starih ili nova clanica ne znam,zato sam i pitala ostale.Juce mi je bilo tesko jer se posumnjalo u mene kao osobe da znam sta se radi,da krijem nekog,da ucestvujem u kojekavim prevarama,verujte mi nemam nikakve veze sa tim,imam punu glavu problema,samo sam htela da modovima kazem da nemam pojma zasto su zene glasale za mene i da nikog,ali nikog nisam zvala da to uradi.Moja je greska sto sam glasala za doticno zenu ali ja ne znam ko je to,evo javno vam se zaklinjem.
Ocigledno sam "iskoriscena" a da nisam ni znala.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2229
23.4.2014 13:34:45   
mama micki
Ne volim da se mešam u ovakve rasprave, ja jesam između ostalog glasala i za Šerpicu, tačnije za Lenu i njeno jaje. Jer volim dečiji trud. Ko god da je ZMK ja sam glasala jer su jaja stvarno lepa. Isto tako sam glasala i za Torbicu, iz istog razloga kao za Šerpicu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2230
23.4.2014 13:37:27   
Olga75
Serpice , meni je zao sto si kako kazes "iskoriscena "
u pravilima sve pise , kako sta i zasto
ali da se moderatorima preti tuzbama i sudom , da se optuzujemo kako smo pristrasne , kako podlezemo kojecemu a pri tome pojma nemamo ko s kim - kako i zasto
to stvarno nema smisla
Lesica je u postu rekla kako se pronalaze dupli profili i u principu sve objasnila
vratimo se nasoj deci , trudnocama , ciklusima
nemoj da se igramo zmurke oko gluposti , mislim ko da neko nema da si kupi narukvicu ili sta god vec
smesno je i zalosno user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2231
23.4.2014 13:43:49   
lesica
Serpice, lepo reci ženama iz kog razloga smo se cule juče ( jako sam lenja kada se tiče pp-a, pa više volim da pozovem osobe sa kojima se ponekad čujem). i šta sam rekla- da se ne sekiraš, i da niko tebe ni za šta ne pominje i ne proziva, i da nema za šta da ti bude neprijatno, a to ti rekoh još i u nekim ranijim razgovorima oko nekih drugih situacija od pre mesec dana, takođe da mi nije jasno zašto se pojedinci prepucavaju i čemu sve to na RR.
Isto tako sam ti i rekla da znam ko je iza duplih naloga, bez da pitam da li ti znaš to, jer prvo me ne ineresuje, drugo nije mi potrebna takva informacija. I jako mi je žao što ovo sve ide ovako daleko.

Na kraju, što se banovanja tiče, banovaću koga treba u onom trenutku kada ja to budem odlučila.

Ljubi vas lesica sve!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 2232
23.4.2014 13:55:10   
jovicaa
evo mene zivo zanima ko je otvarao duple naloge... te informacije ostaju uvek skrivene. razumem i zasto....
ali hajde jednom da se to obelodani vise? ako tu osobu nije sramota da otvara vise naloga, zasto onda da se to ne kaze lepo javno i da se zavrsi vise sa tim?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2233
23.4.2014 13:59:15   
Ana RR
Jovice, imas temu Javna opomena i ban! tu Lesica obrazloži sve.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2234
23.4.2014 14:08:04   
MakiJ
user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2235
23.4.2014 14:09:50   
Leptiric123
Olga nisam to rekla,niti mislila.

Lesice sad ti meni reci molim te ti se tako probudis i okrenes nekoga u ovom slucaju Serpicu i kazes "Znam ko je ZMk" i prekines vezu? Ma daj nemoj da se lazemo.Razumem ja sve i vas posao ali lepo po stoti put kazem nisam ja.

Molim te banuj me ako mislis da jesam,odmah i sad jer necu da umesto k bitnijim stvarima mi raspravljamo o u glupostima.Ako mislis da ce to doneti mir banuj me imas moju podrsku.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2236
23.4.2014 14:15:54   
serpica
Les rekla sam im da znas ko stoji iza duplih naloga,a Mod me juce pitala da li znam ko je ZMK i zasto sam glasala za nju?
Pitala sam sve njih ko stoji iza tog naloga,nisam dobila odgovor tako sam i prenela Mod.Verovatno se posumnjalo da znam ko je ZMK jer sam glasala za nju,pa je iz svega toga proisteklo sve ovo.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2237
23.4.2014 14:23:56   
Olga75
mamat a

mama

tatata

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2238
23.4.2014 14:25:06   
Ana RR
user posted image dočepala se zverčica tastature user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2239
23.4.2014 14:32:00   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Ana RR

user posted image user posted image user posted image

Ja ne mogu da shvatim da neko ima toliko vremena da organizuje glasanje da bi neko dobio jednu narukvicu,steznik ili kasicu za bebe. user posted image user posted image
Sram nas bilo odraslih zena.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2240
23.4.2014 14:37:02   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ja se izvinjavam zbog predhodnog posta user posted image
moje bahato dete je utrcalo dok sam prala posudje

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2241
23.4.2014 14:38:28   
Brand new mama
Cure,rijetko sam na rr,a i tad samo bacim pogled da vidim sta ima novo...ali stvarno ne pravite frku tamo gdje ne treba i sta god da je bilo-zene,ovo je forum! Nije u pravom smislu u vasoj kuci,vecinu cura ne znate i ne morate znati...A nije frka i ako znate.Ali ako je neko od mod i napravio gresku,mozda se "neprimjereno" obratio-OK.Svi smo ljudi,svi lupimo koju, pa ostanemo zivi.Nemojte se stalno kaciti oko nebitnih stvari.Znam da smo sve razlicite,neke su osjetljivije,neke nisu,ali prije svega-ovo je forum,sami biramo da ovdje pisemo ili ne pisemo,ostavljamo slike ili ne,ukljucujemo se u nagradne igre ili ne. Peace,macke:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2242
23.4.2014 14:41:38   
Trcosava
Ja nikad neću shvatiti kako neko može da uopšte i otvara duple naloge. Kapiram ja ono banovali me, pa ću sad da otvorim novi nalog. Ali ljudi moji pa i to će se banovati. Ne govorim iz ličnog, govorim iz iskustva mm koji je na nn forumu otvarao naloge kako mu koji banuju (a nema ni statičnu ip adresu) tako da. Ko god misli da može da otvara duple naloge jer ima dinamičnu ip adresu, pa i oni koji imaju statičnu sa sve programom za menjanje ip adrese - biće banovani i naći će se način.

Dakle mene boli uvo ko je otvarao duple naloge, na kraju će uvek biti banovan.

A mišljenje da je žmk stara članica je i moje. Jednostavno zbog načina na koji se piše, vidi se....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2243
23.4.2014 14:46:29   
Brand new mama
I ja imam isti utisak,nesto u pisanju me podsjeca...ali nije bitno:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2244
23.4.2014 14:49:39   
Lu
BNM jesi ti dobila pp od mene?
Nije nikakvo glasanje u pitanju da znašuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2245
23.4.2014 14:58:33   
mali_mis
Meni je jasno zasto se otvaraju dupli nalozi na online igrama, radi "boljeg" napretka u igri, pa onda i ako je forum vezan uz samu igru, da bi se eto "osvetili" timovcima doticnih foruma. Ali mi nije jasno zasto se to radi na rr user posted image
Svaki put posle neke nagradne igre, nastane opsti pokolj na forumu. Za nas definitivno nisu nagradne igre, osim onog skupljanja drvaca, kad radimo zajedno da budemo bolje od rr.ba.
Ovde sam da se opustim od rl, da procitam nesto novo, da se zabavim, pozalim, budem nekom podrska.
IP, dupli nalozi (multici) su mi se generalno smucili, ne zbog toga da li je neko na rr pravio ili nije multi, vec sto sam juser posted image tri godine provela u timu online igre, i naslusala se i nacitala svega i svacega.
Zvercicin post je definitivno najbolji user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2246
23.4.2014 15:12:03   
Peace*
Mislim da treba da se naprave ustvari dve teme sa izborom jajeta. user posted image Jedna treba da bude za dečija jaja, a jedna treba da bude za mamina jaja. Možemo imati temu i za tatina jaja. user posted image
Druga stvar je da uopšte ne treba članice da glasaju, već sponzor treba da bira najlepše jaje, najbolji slogan (naravno, ako se sponzor složi).
I onda nema mesta za duple naloge, pozive za glasanja i sl.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2247
23.4.2014 15:12:18   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: jovicaa
meni je bas ok ova grupa moderatora i administratora sada, ne zato sto sam ja neki clan klan ili sta god. nego zato sto su mi je nekako normalna atmosfera..

Bas lepo da i nas neko pohvaliuser posted image
I ja mislim da je ZNMK stara forumasica, vidi se to . Ne treba mi nikakva adresa da mi to potvrdi.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2248
23.4.2014 15:14:43   
MakiJ

IZVORNA PORUKA: Peace*

Mislim da treba da se naprave ustvari dve teme sa izborom jajeta. user posted image Jedna treba da bude za dečija jaja, a jedna treba da bude za mamina jaja. Možemo imati temu i za tatina jaja. user posted image
Druga stvar je da uopšte ne treba članice da glasaju, već sponzor treba da bira najlepše jaje, najbolji slogan (naravno, ako se sponzor složi).
I onda nema mesta za duple naloge, pozive za glasanja i sl.

Tatina jaja, ovo mi se svidja user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2249
23.4.2014 15:19:43   
Leptiric123
Joj daj recite ko je ZMK koja....samo.vise da zavrsimo ja vas molim.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here