lesica
|
Sad ja imam nešto da kažem! Kao što znate, deo administratorskog posla na portalima ( ne samo Ringeraji, nego u globalu) je uvid u onu jednu najznačajniju informaciju po pitanju raspoznavanja korisnika, a to je IP adresa. Mene kao administratora ne interesuje lično ko je u pitanju, da li 1,2,5-10 različitih osoba koristi neki kompjuter, ili više kompjutera, prosto ip je ono što je validno za raspoznavanje korisnika i poklapanje ip adrese u određenom trenutku identifikuje duple, troduple, petoduple naloge, a to da li je nečija sestra, snaja, drugarica, komšinica ili ko već u pitanju, mene ne zanima - dupli nalog je dupli nalog. Morate da shvatite da je ta kontrola uobičajena i normalna na svim portalima, i predstavlja vid zaštite korisnika. Samim tim kad primetim, moram da reagujem i sankcionišem svaki dupli nalog. Izgleda da je moja greška što obično tražim objašnjenje kroz ljudski razgovor kako bih izašla u susret i ublažila kaznu, naročito članovima koji su ostavili traga na Ringeraji, a ne blokiram pristup kao što, u većini slučajeva za koje vi i ne znate, radim, bilo da je ogroman broj generisanih naloga bilo da su spamerski nalozi u pitanju. I pride nikad ne reagujem dok nemam jasan dokaz. Takođe, svi do sada blokirani nalozi, čiji spisak javno stoji iznet, su blokirani iz razloga što su se crno na belo sami pokazali, odgovarajućim alatom za proveru validnosti naloga. Dalje, ta priča kako su modovi marionete...Neeee, pre će biti da smo u šoku kako se odrasle žene, majke, buduće majke ponašaju! Vrlo često se i nama ne dopadne šta pročitamo, ili se i naša međusobna mišljenja sukobljavaju, pa se ne svađamo. Tu smo da pomognemo, usmerimo, uredimo šta treba, da učestvujemo, često nam neke stvari promaknu, ili nismo ni svesne da se nešto dešava, zato što se pojedine situacije dešavaju mimo nas. Otud vas molim da sve razmirice, neslaganja i svađe ostavite u tim fb grupama koje pominjete, jer iste nisu deo RR, samim tim je ružno da se prenose i donose ovde. Napominjem niko nije dužan da to čita. Ringeraja je mesto na kome je bitna razmena iskustava po pitanju zatrudnjivanja,trudnoće,beba,dece,porodice, odnosno Ringeraja je zajednica članova koji treba da se međusobno poštuju. I na kraju želim da vas podset_im na pravila ponašanja na forumu i portalu, pročitajte ih!!!