Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 22:01:19
|
|
|
|
lesica
|
Evo teme, Video snimci naše dečice
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.4.2014 13:32:29
|
|
|
|
pocahontas
|
ja samo da opet zakukam da mi se i dalje non stop, nicim izazvan, otvara ovaj prozor c kuhinje, samo mu se sada prikljucio i ovaj lifemedic ili kako se vec zove..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.4.2014 7:51:18
|
|
|
|
NadaR
|
Ponovo mi vilene pp . Sad samo one koje ja posaljem .
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.4.2014 8:08:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas ja samo da opet zakukam da mi se i dalje non stop, nicim izazvan, otvara ovaj prozor c kuhinje, samo mu se sada prikljucio i ovaj lifemedic ili kako se vec zove.. Pokahontas, verovatno klikneš na reklamu i onda se otvara reklama ili c proizvoda ili lifemedic-a
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.4.2014 8:10:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Isto se i kod mene desava iskoci mi neka reklama i kad kliknem na x izlazi mi c kuhinja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.4.2014 10:24:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Trca je lepo objasnila, to je to. Tj. ni ne primetiš da si kliknula, još ako je neki osetljiviji komp .. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: pocahontas ja samo da opet zakukam da mi se i dalje non stop, nicim izazvan, otvara ovaj prozor c kuhinje, samo mu se sada prikljucio i ovaj lifemedic ili kako se vec zove.. Pokahontas, verovatno klikneš na reklamu i onda se otvara reklama ili c proizvoda ili lifemedic-a
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2014 13:54:26
|
|
|
|
boba 11
|
Imam pitanjce -kako se odjavljuje sa mailing liste-ne zelim da primam obavestenja ali nemam dole mogucnost odjave a nisam nasla ni u podesavanju naloga
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2014 14:01:27
|
|
|
|
lesica
|
Bobo, ideš na moja ringeraja, postaviš kursor na podešavanja u plavoj traci, ispod će ti se pojaviti ringerajina e-izdanja, uđi tu i odaberei odakle koćeš da se odjaviš.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2014 22:22:01
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Kako mogu da stavim ovo što neke članice imaju ispod slike koliko su trudne ili koliko dete ima meseci?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2014 22:33:49
|
|
|
|
Anoniman
|
To je ticker, imas tu temu ovde KLIK
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2014 23:00:51
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2014 16:53:11
|
|
|
|
lelaigor
|
Moja RR se sredila. Dobila sam fb like i reklame sa strane!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.4.2014 22:59:14
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kako mogu promeniti nick a da ne bude novi profil nego samo ime da promenim.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.4.2014 23:00:37
|
|
|
|
Verolina
|
Novi momenti? Sta sad hoces da budes, Vesli Snajps Uhodi te muz
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.4.2014 23:03:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sta ti je zeno moj muz je clan foruma hahaaha salim se hocu da budem Zdravko Colic...znas onu "...stigo Z C "
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.4.2014 23:05:41
|
|
|
|
Verolina
|
E, mucenik. Sazaljevam ga unapred. Sto ne pita mene. Moras Lesici da se javis za to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.4.2014 23:09:16
|
|
|
|
Leptiric123
|
U inbox? ajde sad cu...prepoznacete me vec....bice to moje drugo ja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:18:44
|
|
|
|
Leptiric123
|
Svanulo je divno jutro.Probudila me je moja srecica,muz skuvao kafu,sve je lepo pocelo....a ond aotvaram poruku i vidim da nisu svi raspolzeni jutros kao ja.Vidim da ih neki "ljidi" nicim izazvani terorisu,vode istrage i bave se pogresnim stvarima.Zao mi je zena koje nemaju svoj zivot,jedini km je ovaj na re.Zao mi je modova koji su potpali pod uticaj jednog jako bezobraznog i nesrecnog stvorenja.Zao mi je tudje nesrece,ali ne mogu gledati maltretiranje drugih i to opravdavati sa "ona je nesrecna".Zao mi je Mei koja se nije zalila kada je koristila druge profile (mogu navesti i koje), koja se nije zalila kada smo svi cutali i glasali za nju iako je napadno otvarala nove profile,koja napada onu koja joj je najvise pomogla i koja je svima pomagala a nikad nista za sebe nije uradila.Mei znam iz trudnica i delovala mi je ok,dok nisam pocela da uvidjam neke stvari na temama nagradne igre.To je jedno bezosecajno,jadno,bedno i zalosno stvorenje. Ovaj forum mi je bio velika podrska do sad,upoznala sam divme zene,mame,cekalice,trudnice....ali iato tako smatram da je sad postao leglo primitivki.Drage moje super zene,bezgresne forumasice,poklanjam vam je...i steznik koji vas je toliko potresao.Isto tako savetujem da prestanete da maltretirate moje prijateljice jer ja nisam ZMK,zao mi je ali nisam i zao mi je sto se zena ponadala da je forum ok mesto i potrazilaneki savet.Muka mi je od glupostj. Od pr...avanja pojedinih clanica i maltretiranja drugih. Zao mi je sto mi je jedan moderator izneo licne podatke druge clanice i ako utvrdim da je i moje nekome izneo bice jako veselo.Takodje,samo.vas obavestavam da me ne interesuju sankcije ppvodom ovog posta.A za Mei i ekipu imam jedno pitanje? hocete da okacim slike svih vasih starih postova u fb grupi??? Da li se secate toga? Druga stvar Mei jedan od profila koji ti stoji u potpisu licno si koristila. I kao trece ko si ti da nekome kazes "Ko se trudi ostane trudan"? Srecna si sto si majka,mnoge crtice.ovde mozda tu srecu nikad ne dozive ali ne zato sto se ne trude vec iz drugih razloga.Ne podsmevaj se jer bumerang je cudo.Ne dao Bog da ikad osetis ono sto osecaju zene koje godinama cekaju svoju drugu crticu. Cuvaj to dete sto imas i budi srecna,radi po principu "cinim dobro,dobro mi se vraca" jer ovaj put kojim si krenula dobro ti nikada nece doneti. Zbog vasih gluposti nekome je nocas bilo lose,jednoj majci....zar njena deca da placu zbog vas??? Ko ste vi??? I poslednji put ja nisam ZMK, niti je stara clanica glasali smo za nju da ne bi glasali za vas,eto sad vam je lakse kad znate.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:34:26
|
|
|
|
Torbica
|
Ja kad procitam ovako nesto osecam se kao pala sa Marsa..... Ne razumem zasto imate potrebu da se svadjate? Ja ovde dodjem da odmorim, da se rasteretim i podelim iskustvo, kao i da procitam tudje jer niko nije najpametniji, koliko god iskustva imao i gomilu toga jos uvek ucim i ucicu. Mnogo me rastuze ovakvi postovi....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:38:35
|
|
|
|
isidora88
|
meni sad nista nije jasno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:41:12
|
|
|
|
Trcosava
|
A što te čudi? Ovoliko žena i hormona - negde mora da pukne!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:44:54
|
|
|
|
Leptiric123
|
Torbice iz istog razloga dolazim...a onda vidim ovakve stvari a znam da nije tako...i mnogo me boli.Zao mi je jer stvarno i ekalice i trudnice sam prosla i jako mi je lepo bilo razmenjivati iskustva....a onda je pocelo lincovanje jer sam.Verkina dugarica.A isto sam j eovde upoznala i utvrdile da zivimo u komsiluku.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:45:23
|
|
|
|
isidora88
|
ja izgledam nisam u toku sa klanovima, mei i ostali, pojma nemam ko je sa kim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:46:51
|
|
|
|
Leptiric123
|
Trco pa zar da pukne na onima koji ni za sta nisu krivi? Meni je samo zao sto modovi veruju u sve sto se servira a nemaju pojma istinu....volela bih samo da gvirnete u neke stvari i bilo bi vam jasno sve.Modovi su najmanje krivi jer ispadose marionete.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 10:49:17
|
|
|
|
Trcosava
|
A što mene niko ne linčuje? Evo ja saznadoh da mi Verolina ujna!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?