Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2014 15:33:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ivanka to je do tvog browsera, vidi na netu kako da skineš, ima caka. Nakupila si svačega pa ti zato izlazi to.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2014 16:29:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Na kompu kod kuce (koristim Chrome), sa strane kadgod otvorim neku stranicu pojavljuje se prozorcic od oko 5 cm sirine na kome pise Related searches, trazila sam u podesavanjima ali nema nista sto mogu da iskljucim da mi se ne pojavljuje. Pretpostavljam da si probala ovo? KLIK Meni se to nije pojavljivalo sa leve strane, nego gore. I tad sam se i ja i mm akali poduže da skinemo to.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2014 16:39:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eee to nisam probala, veceras cu! Thank you
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.3.2014 15:23:22
|
|
|
|
lesica
|
Drage, hajde pogledajte dooobro u moja ringeraja da li vam sve radi kako valja, tj. da li sve što vas zanima i što tu pratite funkcioniše! Za pp, mi je jasno da stižu neki čudni kodovi, i da nisu najjasnije, to sam i prijavila programerima. Ali vas molim da i ostalo prekontorlišete i prijavite ovde pa da prosleđujem dalje. Hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.3.2014 20:12:38
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam pitala neki dan i nije mi odgovoreno, gde mogu da proverim svoje ankete? Kad sam ih pracvila pisalo je da će biti u "moja ringeraja" ali ja ne mogu da nađem. Zasad mi sve ostalo dobro radi, ako nešto primetim, javiću.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.3.2014 21:50:40
|
|
|
|
Nimfa
|
ja nikako ne mogu da se odjavim,prijavljujem se tako sto kliknem na prijavi se ovde u tekstu,a ne na uobicajeni nacin. Pristup nije moguć. Nemate dovoljno prava ili pristupate privatnoj oblasti. Molimo vas da se prijavite uz dovoljna prava ili kliknete ovde za povratak na početnu stranicu. Pre se nekako samo odjavljivalo,a sada nece,ne znam zasto je to tako?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 9:50:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Pp je sređen, ali sada ne radi citiranje poruka na forumu Lela, probaj da odeš na ankete gore, pa vidi da li tamo ima opcija moje ankete - ja nisam pravila ni jednu, pa ne znam da li postoji tu
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 30.3.2014 9:52:48 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 10:15:05
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pp je sređen, ali sada ne radi citiranje poruka na forumu Lela, probaj da odeš na ankete gore, pa vidi da li tamo ima opcija moje ankete - ja nisam pravila ni jednu, pa ne znam da li postoji tu proba
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 10:15:47
|
|
|
|
isidora88
|
meni radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 10:31:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pp je sređen, ali sada ne radi citiranje poruka na forumu Lela, probaj da odeš na ankete gore, pa vidi da li tamo ima opcija moje ankete - ja nisam pravila ni jednu, pa ne znam da li postoji tu proba test 1.2.3 EDIT: sad radi, na temi o krevecima nije radilo još sam mislila da sam ja pogrešila, li ni poruka iznad moje nije bila dobro citirana
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 30.3.2014 10:32:12 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 10:46:56
|
|
|
|
ivaMark
|
Meni ne radi pp, tj nema vec onako sifrovano ponovo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 14:43:30
|
|
|
|
New Mom
|
Ajdete vredni modovi, dopisite kad stignete trudnice iz treceg razreda na spisak.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 16:00:58
|
|
|
|
Ana RR
|
NM, na spisak u prvom postu teme? Neka pošalju pp sve trudnice koje treba da ubacim, ja stvarno ne znam ko je u kom tromesečju niti kada su termini.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 16:58:15
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR NM, na spisak u prvom postu teme? Da. Lesica (mislim ona) reče da se samo napiše u postu u čet temi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 17:04:49
|
|
|
|
lesica
|
NM, desi se da promakne uostalom u prvom postu teme lepo piše : IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Javite se moderatorima ili administratoru kad ima nekih promena oko termina, da redovno ažuriramo spisak. A ja koliko znam, meni se niko nije javio, kada smo tu i vidimo u postovima, ubacimo, ali desi se i da promakne
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2014 19:22:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako napišete u temi, ja sigurno neću videti jer tek ponekad svratim u tu temu a da tražim po postovima da bih videla da li je neko napisao... nema šanse.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 10:20:18
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pp je sređen, ali sada ne radi citiranje poruka na forumu Lela, probaj da odeš na ankete gore, pa vidi da li tamo ima opcija moje ankete - ja nisam pravila ni jednu, pa ne znam da li postoji tu nema. Nema veze, nije ni bitno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 10:29:10
|
|
|
|
lesica
|
Lela, pisala sam ja o svemu programerima, verujem da će pogledati sve. Samo što su trenutno u ogromnoj gužvi, pa imajte malo razumevanja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 11:13:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, imam ja strpljenja nego kažem da to i nije tako bitno, ankete su samo u pitanju, rekoh možda neko zna. Ne moraju se zbog toga uzbunjivati programeri. Verovatno sam zvučala kao "Nema veze! Ne morate mi pomoći!" ali nisam tako htela da zvučim. Htedoh da kažem da uopšte nijevažno, samopitah, možda neko zna.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:05:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja ne mogu da kliknem na prijavi se vec moram da odem na neku temu kliknem na odgovor i onda se ulogujem. A sto se tice novih ideja, bilo bi odlicno da moze da se postavi video.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:08:57
|
|
|
|
lesica
|
MiLj koji browser koristiš? Chrome?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:25:01
|
|
|
|
jole82
|
To se i meni dešava kao i MiLJ kod keve na kompu...mislim da je preko Chroma
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:55:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da chrome nisam probala neki drugi browser
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:56:45
|
|
|
|
lesica
|
Chrome, obično zeza, i tako se ponaša. Mislim na kraju odradiš šta si hteo, samo na malo drugačiji način. I još uvek je neutvrđeno zašto je tako
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.3.2014 21:58:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hajde ovde da pitam gde da postavim video moje D kako pokazuje znake?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?