Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:20:18
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 A rekoh vec glasale smp za nju da ne bi glasale za Mei. Blago vama kada vi u ovim godinama i pored obaveza koje imate ponasate se ovako. Pa dajte molim vas ovo je recenica na nivou desetogodisnjeg deteta. Mene bi bilo sramota da ovo pomislim a kamoli.da napisem i jos da ucestvujem u ovakvim decijim spletkama. Ccc ccccc no coment!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:21:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Peace moze to sa sponzorom...nego me brine koji sponzor ce da bira tatina jaja?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:22:55
|
|
|
|
Leptiric123
|
"Ko se trudi ostane trudan"
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:27:28
|
|
|
|
Lu
|
Ja na sve ovo samo mogu reći, Bože sačuvaj Da su mala djeca u pitanju čovjek bi im objasnio da nije lijepo tako se ponašati, ovako...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:30:01
|
|
|
|
Olga75
|
a u cemu je fazon s tim : ko se trudi ostane trudan ? ja to ovde na RR nisam procitala , moze biti da mi je promaklo , ne kazem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:32:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dajte bre zene ni ne ulazi mi se na Forum kad vidim da je ova tema citav dan na vrhu kao Najaktivnija Oladite vise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:32:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Promaklo ti je Olga.To je izvesna Mei napisala cini mi se u temi VTO ili crtice....a upuceno je ne znam stvarno kome.Zenama koje ns mogu imati decu valjda. Sto se mene tice toliko.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:38:47
|
|
|
|
Olga75
|
molim te daj mi link ako ti nije problem ja chat teme slabo posecujem da ne bih stalno peckala korisnice koje dodju samo da caskaju
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 15:56:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja znam šta je daans!!! Garant kombinacija retrogardne venere i haarpa!! Mada više tipujem na haarp!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 16:06:07
|
|
|
|
jovicaa
|
Trco mozda je retrogradni pms!!! Hahaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 16:38:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa vraticeee vam se verooo, ne brinite, brze nego sto je otisla, uvek biva takooo... Ja sam tu Jovice, nigde nisam ni odlazila.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 16:43:31
|
|
|
|
Verolina
|
Ako se neko samo usudi da me poveze sa ovim nebulozama, nadrljao je!!!!! Kakav je ovo cirkus? Otisli ste svi predaleko-svi!!!! I ponavljam, nemoj da se neko usudio da me povezuje sa nekim ZMK profilima. Stvarno sam po*pizdela. A ti sto su se zalili, gde su sad? Cuce iz nekog kutka i smejulje se.Ccccccccccc...A svi vi znate zasto ovde i zbog koga ima zilion novih korisnika pa resite to. To je vas posao. I nije meni potrebno da me neko brani-ja se branim sama. Ni sa steznjakom nisam imala nikakve veze, pa sam povezana i banovana kao kolateralna steta. I da, ja sam pisala stihove za svaku nagradnu igru ovde na Ringeraji. Nekad i po nekoliko stihova za razlicite korisnike.Pa???? Ili ste mozda svi toliko ludi i naivni da niste shvatili da nije svaki clan RR-a Dusko Radovic.Ne kajem se uopste jer je zahvaljujuci tome svaki put neka korisnica obradovala svoje dete. Ne kajem se ni za sta.Ni za jedan jedini put kad sam nesto pisala. Ja pisala pesmu, neko dete se smejalo. I blagosiljala ga uvek teta Verka sa onim sto je mogla. Samo nek neko proba da me banuje zbog toga. I samo nek neko proba da me poveze sa jaje mafijom! Za sta je ovde ko optuzen-sto je glasao za "neadekvatno jaje"????? I za mene nije glasao nijedan decak u sestom razredu kad se birao predsednik. Svi su glasali za Milutina jer ja imam sisice. E tako se sad vi ponasate. Prestanite sa ovim cirkusom. A da li ja imam privatan problem sa nekim ili nemam, i da li cu da glasam za tu osobu ili necu, to je samo moja stvar. Ja nisam trazila od Serpice da glasa za Zenu majku Kraljicu i nemam pojma ko je, a ko je to mene zamolio necu da vam kazem. I tako. P.S. za Trcu: Pa, bre, zar si morala da me nadenes "ujnom" To me od svega ovde najvise pogodilo.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 16:58:38
|
|
|
|
Trcosava
|
PA morala sam! Ćuti, sreća kad ne ispade da si mi baba-tetka ili tako nešto. A napisala sam to jer nije tajna da se ti i ja baš nešto slagasmo u prošlosti.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:01:48
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...da znas Nije tajna, ali neke stvari se mogu ispraviti, ako su bezazlene Idem da ti skuvam ujaku kafu
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:15:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajde po'itaj, nemoj ujka da čeka! I da, sve se da ljudskim razgovorom rešiti.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:15:34
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina I samo nek neko proba da me poveze sa jaje mafijom! Jao sto me nasmeja!
< Poruku je uredio Torbica -- 23.4.2014 17:19:02 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:17:16
|
|
|
|
branki*
|
haha,daaaa...jaje mafija
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:18:05
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Verolina I samo nek neko proba da me poveze sa jaje mafijom! Jao sto me nasmeja! stvarno jaje mafija nemam pojma neko je ovde spominjao da si otisla, ili sam ja pogresno procitala... od ovolike kolicine ludila u jednoj temi, sve je moguce!
< Poruku je uredio jovicaa -- 23.4.2014 17:19:04 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 17:23:29
|
|
|
|
superm
|
Prvi put citam ovakve stvari... bas mi je zao sto se ovako ruzne stvari desavaju. Licno mislim da je ovaj forum vrlo koristan. Postoji nekoliko ljudi cije misljenje volim da procitam ili da upitam za savet. Naucila sam neke nove stvari. Nedavno sam i sama ucestvovala u nagradnoj igri za neki tricikl. Onako, bez veze, napisala sam par rima. A onda sam videla kako se glasalo. Nijedna nagradna nije vredna brukanja. Bilo me je stid sto sam uopste i ucestvovala. Naravno, vise i necu. Ja volim da se druzim ovde sa ljudima, da razmenjujem misljenja... Neke od RR clanova osecam blisko kao da su mi dugogodisnji prijatelji, mislim, kapiramo se. Pozdrav za Sanchy, Torbicu, Maslacak15!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 18:00:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
e zbog ovakvih stvari ne ucestvujem ni u jednoj igri
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 20:40:38
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal e zbog ovakvih stvari ne ucestvujem ni u jednoj igri takodje. prestala sam i da glasam.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.4.2014 20:56:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ja znam šta je daans!!! Garant kombinacija retrogardne venere i haarpa!! Mada više tipujem na haarp! Danas ja nisam imala struju ni internet više od pola dana! Eto to je danas! Kad god se nešto dešava ja poslednja saznam. Gora sam bre od KOštunice! Šerpi nemoj da se sekiraš! Sve će to narod pozlatiti! Ljubim te ja! Rekla bih da nam treba podsećanje zbog čega smo uopšte došle i ostale na RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.4.2014 20:36:45
|
|
|
|
Mara1986
|
Ja evo da dam predlog da se moderatori malo pozabave da se proveri ova osoba pošto se ja za svaki bod borim i delim pozive da ljudi glasaju za moje dete dok drugi očigledno prave lazne mejlove za glasanje i daju lažne podatke ili meni matematika ne ide od ruke pošto mi nije jasno da dete rođeno 2009 može da ima 2 god. s'obzirom da je sad 2014... ili meni matematika definitivno ne leži... 9 ljudi lajkovalo sliku onako ali zato 151 osoba je glasala! pa neka mi neko kaže da ovi glasovi nisu lažni... ceo dan namerno pratim i osoba je od 11:30 do sad dobila 70 glasova .... heheh ma da... nije fer prema mom zalaganju ali ni prema gomili druge decea i prema druge dve mame za koje gledam da se trude da dobiju glasove... čemu onda naš trud kad neko pravi lažne glasove... http://www.ringeraja.rs/baby_textil/galerija?page=1&imageID=19#imageG
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.4.2014 20:41:46
|
|
|
|
lesica
|
Maro, polako, glasanje je tek počelo, nećemo se time sada zanimati. Ovde je malo drugačiji koncept glasanja nego do sada, ali će svakako da se proveri validnost.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.4.2014 22:03:49
|
|
|
|
Mara1986
|
Izvinite što smaram... al' nepravdu ne podnosim
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?