|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo
23.4.2014 10:49:51   
Leptiric123
Isidora pozitivno odgovori na jednu Verolininu konstataciju i bices u njenom klanu....tako to vide ovde.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2201
23.4.2014 10:50:06   
Olga75
Leptiric , mi smo tu da usmeravamo na prave teme i opominjemo na ispade koji su upereni prema odredjenom niku a ja da gatam ko se sa kim posvadjao negde van RR i zasto ne mogu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2202
23.4.2014 10:50:59   
Peace*
Leptiriću, nemam pojma o čemu sada pišeš konkretno, ali liči na neke stare priče. U to ime i tebi i Verolino big hug! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 2203
23.4.2014 10:52:01   
dunja RR
Pa evo i ja sam napisala da bi bilo lepo da se Verka vrati (i javno napisah i njoj lično), a nisam u klanu, niti pojma imam o klanovima,, niti želim da imam pojma.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 2204
23.4.2014 10:53:33   
Trcosava
Gotova si Dunja, sad će i tebe da linčuju! user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2205
23.4.2014 10:56:53   
dunja RR
Trcka neće valjda;) videli su svi da sam javno napisala ono što mislim, i ne znam što bi to nekom smetalo user posted image
Isto bi napisala i za svakog drugog ko mi ponekada nedostaje na RR, a klanovi me nikada nisu zanimali, jedva postižem da živim sama sa sobom i obavezama.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2206
23.4.2014 10:57:22   
Leptiric123
Trco sad so gotova :-)

Olga ja to razumem,ali postoje clanice koje cute nece da prave svadje i onda budu isprozivane od onih za koje cute.Te iste koje vam salju porukw o nasim navodno duplim nalozima imaju milion istih....samo vrebaju trenutak,te oste su koristile naloge koje sad predstavljaju kao tudje jedna im napravi pa sve koriste ne bi li dobile nagrade.Tim istim clanicama ta ista Verolina je pisala pesme i stihove i zvala.ljude da glasaju i prvi put kad to nije uradila tj kad je uradila za nekog drugog nastalo je sta je nastalo.A znas zasto je to uradila,da bi svako dobio po nesto za dete a ne da jedan dobija,nego ako nekome stvarno nesto treba sto da ne pomognemo.I znas sta jos mnoge stvari koje su osvojene jedna drugoj prosledimo kad prodje potreba za koriscenjem...ne radi se o sebicluku nego eto nekome je potrebno sutra ce trebati meni pa nekom trecem i stvar ide u krug od deteta do deteta....i uvek ce tako biti i rekla sam kad god nekome treba da kaze rado cu glasati za tu clanicu.Ovde smo jedna drugpj da pomazemo.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2207
23.4.2014 10:58:37   
Torbica
Ne znam sto bi neko imamo nesto protiv Veroline? Pa i ja se sa nekima slazem-sa nekima ne, ali to ne znaci da treba da se bijemo user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2208
23.4.2014 10:59:34   
dunja RR
Ja samo kažem da ćemo ove nagradne igre početi duplo da naplaćujemo klijentima, jer dobijaju debelu reklamu i nakon završetka kampanja user posted image

Hug svima, pojma nemam ko je s kim, ko koga i ostalo, ali dajte žene, uživajmo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 2209
23.4.2014 11:24:39   
Meisje
I'm the one and only user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2210
23.4.2014 11:24:47   
serpica
Da li znate da dok se ovde raspravlja o svakojakim glupostima jednoj nasoj clanici rade operaciju jer je imala vanmatericnu trudnocu i sad je vec u operacionoj sali?user posted image ne to niko ne znam jer se ovde vodi bitka izmedju klanova. ako sam pozitivno odgovorila na neki post Veroline ili Leptirica to ne znaci da zbog njih mrzim one koje se ne slazu sa njima.Verolina je trn u oku jer nema dlake na jeziku,Leptiric izgleda ko da je sisla sa modne piste pa kako to majka tako moze i to nekima smeta,.Verolina u meni vidi dobricinu,Leptiric zenu borca koja bez idealnog braka i jos idealnijeg primanja cuva troje dece i snalazi se sa osmehom.Mozda su zato glasale za mene,ne znam...
Pitala sam Verklu,Leptirica,Anci i sve druge koje imam za prijatelje da li sam bila oruzje u njihovim rukama protiv drugog klana? da li je sitna nagrada razlog za svadju i banovanje?Da li mene glupu koja ne ume ni link da postavi,ni tiker a boga mi od skoro i sliku temi,da li mislite da znam sta su dupli nalozi,ip adrese i ostale stvari? Nemam pojma ko je ko,ni ko je otvorio naloge ni zasto su glasali za mene.Ono sto znam je da vise necu ucestvovati ni u jednoj nagradnoj igri,necu ni da glasam jer sve se to izvrene naopako i ispastaju oni koji su cini mi se najvise doprineli RR.
Ovde sam upoznala mnogo divnih zene koje su mi pomogle,nadam se da sam i ja nekome pomogla.
DunjaRR je divna zena moj uzor,Lesica takodje,obe sam ih upoznala i drago mi je zbog toga.Mod sam upoznala mnogo ranije i srecna sam sto je imam za prijatelja,uvek cu im se obratiti licno ne treba mi rr zbog toga,ali ne bih volela da neko izgubi poverenje u mene zbog toga sto sam bila na pogresnom mestu u pogresno vreme, i da nekog lincuju zbog toga sto nisam znala da dam pravi odgovor.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2211
23.4.2014 11:36:08   
nina26

IZVORNA PORUKA: Meisje

I'm the one and only user posted image

Cega se pametan stidi, time se budala ponosi user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2212
23.4.2014 11:41:49   
Leptiric123
Serpi user posted image

Ja sam rekla sta sam imala,ponavljam samo da modovi pripaze da ne upadnu j problem zbog gluposti....vrlo dobro znam i ppznajem materiju oko licnih podataka,imam elemenata i za tuzbu....ali ali to necu uraditi iz postovanja prema portalu koji mi je pruzip podrsku kad je trebalo. Samo vas molim dobro proucite sta smete a sta ne,i ako vec radite to radite kad ste sigurne,ovo nije zlonamerno ovo je za dobrobit svih nas.
A ja ako jos jednom saznam neke prozivke i uvlacenje ljudi koji nemaju veze u nek price iznecu sav prljav ves koi imam...a imam dosta verujte mi :-) Nadam se da ce se strasti smiriti i malo vise postovati clanice....pruziti im se podrska a ne prozivanje.
Vidim da niko nije odgovorio na ono "Ko se trudi ostane trudan" samo mi govori da svi znate o cemu se rqdi.Nada se da takvih ispada nece biti jer sto rece serpj jedna clanica loja se trudila trenutno je na operacionom stolu,meni su dva clana porodice u bolnici od kojh je jedna beba....cinjm dobro svima i molim se da mj se tako vrati.Jos jedna clanica mm danas slavi rodjendan,jedna je jako blizu porodjaja....pruzimo im podrsku i podelimo radost aa njima...Manite se gluposti.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2213
23.4.2014 11:43:28   
Leptiric123
Nina molim te suzdrzi se....znamo svi koliko ima one i only-ja

Direktna veza do poruke: 2214
23.4.2014 11:56:57   
Ana RR
Ja bih samo da kažem da me apsolutno ne interesuju ničija prepucavanja koja su se negde desila pa se to sad prenosi na rr.. iskreno, nemam reči za takve gluposti. Nemam reči ni za to da se nekome život vrti oko foruma i da se zbog istog potresa.

Leptiric, ako imaš bilo kakve "dokaze" za bilo šta što se tiče moderatora, molim te izvoli i iznesi. Mani me toga "ponavljam samo da modovi pripaze da ne upadnu j problem zbog gluposti....vrlo dobro znam i ppznajem materiju oko licnih podataka,imam elemenata i za tuzbu" jer nismo deca. U protivnom, svoje nesuglasice rešavajte na drugom mestu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2215
23.4.2014 11:59:51   
Olga75
Leptiricu , zasto modovima "pretis "tuzbom ? Kazi konkretno sta sam ja iznela od tvojih licnih podataka jer to je ozbiljna stvar .

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2216
23.4.2014 12:07:13   
nanatz
Vidim da niko nije odgovorio na ono "Ko se trudi ostane trudan" samo mi govori da svi znate o cemu se rqdi.Nada se da takvih ispada nece biti jer sto rece serpj jedna clanica loja se trudila trenutno je na operacionom stolu,meni su dva clana porodice u bolnici od kojh je jedna beba....cinjm dobro svima i molim se da mj se tako vrati.Jos jedna clanica mm danas slavi rodjendan,jedna je jako blizu porodjaja....pruzimo im podrsku i podelimo radost aa njima...Manite se gluposti.

Nisam dugo bila na RR, tek od koji dan ponovo...........a to "ko se trudi ostane trudan"je STVARNO BEZOBRAZAN,jer nemaju pojma kako je to saznanje tesko,bolno,to ne znaju one koje to nisu iskusile(ja jesam,moja nerodena beba od 6 mj.je otisla od mene,a nebitno),zato VI koje imate svoje bebe ,djecu nemojte dugima pametovati"ko se trudi,ostane trudan"zivot je bumerang,vrati se...........
drzim palceve za trudilicu na operacionom stolu,da se bude oki;
draga moja takode tvojima koji su u bolnici zelim sto brzi oporavak;
clanici-srecan rodendan od user posted image
clanici koja je blizu porodaja-srecan i lagan porod oduser posted image
Serpici sve naj bolje takode od user posted image
A Verolini zelim poruciti,kada drugi vode brigu oko tebe(sta,ko,kad,s kim)i oko tvog zivota posalji im i racune neka ih placaju
kada vec hoce da zive tvoj zivot user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

Direktna veza do poruke: 2217
23.4.2014 12:07:36   
vonavoj
kad ovo procitam,shvatim da nemam pojma sta se desava na forumu!user posted image
kakve su to optuzbe?? dodjem na forum da procitam nesto konkretno,savet,pomoc..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2218
23.4.2014 12:09:17   
nanatz
I da ni jednu clanicu ovog fouma neznam licno,jer zivim u Tuzli(B I H)

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 2219
23.4.2014 12:16:36   
anci kv
zar nije tema problemi i nove ideje na rr?
problema koliko hoćeš a nigde ideje za rešavanje...
Nemo niko Šerpi da mi ljuti!!!!user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 2220
23.4.2014 12:30:15   
Torbica
Nanatz, mnogo mi se svidja tvoj potpis user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2221
23.4.2014 12:35:43   
Leptiric123
Olga ne ne nema veze sa tobom...daleko bilo...ne znam ni dal si mi ikad poslala pp. :-)

Ana ne pretim...rekla sam imam elemenata,ne pada mi na pamet time da se bavim.Samo sam rekla da paze modovi jer neko drugi moze da se uhvazi za nesto i tuzi.Meni je poslata moja ip adresa i ip adresa drugog clana a ta ip adresa treba da je dostupna samo vama.Ili gresim? to je licni podatak....Zato ne znam ko kome i sta salje ali to moze napraviti probleme.Ponavljam ne sa moje strane,nego od nekoga ubuduce.
Toliko od mene na ovu temu.A sad mislite o lepsim stvarima i zaboravite svoje duple naloge i nagradne igre.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2222
23.4.2014 12:38:04   
lesica
Sad ja imam nešto da kažem!

Kao što znate, deo administratorskog posla na portalima ( ne samo Ringeraji, nego u globalu) je uvid u onu jednu najznačajniju informaciju po pitanju raspoznavanja korisnika, a to je IP adresa. Mene kao administratora ne interesuje lično ko je u pitanju, da li 1,2,5-10 različitih osoba koristi neki kompjuter, ili više kompjutera, prosto ip je ono što je validno za raspoznavanje korisnika i poklapanje ip adrese u određenom trenutku identifikuje duple, troduple, petoduple naloge, a to da li je nečija sestra, snaja, drugarica, komšinica ili ko već u pitanju, mene ne zanima - dupli nalog je dupli nalog.
Morate da shvatite da je ta kontrola uobičajena i normalna na svim portalima, i predstavlja vid zaštite korisnika.

Samim tim kad primetim, moram da reagujem i sankcionišem svaki dupli nalog. Izgleda da je moja greška što obično tražim objašnjenje kroz ljudski razgovor kako bih izašla u susret i ublažila kaznu, naročito članovima koji su ostavili traga na Ringeraji, a ne blokiram pristup kao što, u većini slučajeva za koje vi i ne znate, radim, bilo da je ogroman broj generisanih naloga bilo da su spamerski nalozi u pitanju. I pride nikad ne reagujem dok nemam jasan dokaz.
Takođe, svi do sada blokirani nalozi, čiji spisak javno stoji iznet, su blokirani iz razloga što su se crno na belo sami pokazali, odgovarajućim alatom za proveru validnosti naloga.

Dalje, ta priča kako su modovi marionete...Neeee, pre će biti da smo u šoku kako se odrasle žene, majke, buduće majke ponašaju! Vrlo često se i nama ne dopadne šta pročitamo, ili se i naša međusobna mišljenja sukobljavaju, pa se ne svađamo. Tu smo da pomognemo, usmerimo, uredimo šta treba, da učestvujemo, često nam neke stvari promaknu, ili nismo ni svesne da se nešto dešava, zato što se pojedine situacije dešavaju mimo nas.

Otud vas molim da sve razmirice, neslaganja i svađe ostavite u tim fb grupama koje pominjete, jer iste nisu deo RR, samim tim je ružno da se prenose i donose ovde. Napominjem niko nije dužan da to čita.
Ringeraja je mesto na kome je bitna razmena iskustava po pitanju zatrudnjivanja,trudnoće,beba,dece,porodice, odnosno Ringeraja je zajednica članova koji treba da se međusobno poštuju.

I na kraju želim da vas podset_im na pravila ponašanja na forumu i portalu, pročitajte ih!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 2223
23.4.2014 12:55:09   
jovicaa
vraticeee vam se verooo, ne brinite, brze nego sto je otisla, uvek biva takooo...

meni je bas ok ova grupa moderatora i administratora sada, ne zato sto sam ja neki clan klan ili sta god. nego zato sto su mi je nekako normalna atmosfera.. osim ovako nekih ispada, kao sto je ovo sada, a nemam pojma o cemu se radi, ali moderatori nemaju veze sa tim.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2224
23.4.2014 13:07:12   
Leptiric123
Ok Lesice banuj me jer vidim da i dalje smatras da sam ja zmk.Da imas dokaz validan banovana bi bila vec zar e? IP adresa se skoro poklopila na jednom postu i to sj mi poslala.Ponavljam skoro poklopila.Ako stvarno mislis da sam to ja banuj me....a nemoj zvati redom clanice i voditi istragu.Jel to dokaz? jeste pa delujte onda.....a ne da zoveteSepicu ni krivu ni duznu i iapitujete....zasto pitate kad znate da sam ja? Nista ne razumem,kazes dokaz je a nisam banovana i pitate okolo.Ja vam opet kazem nisam ja....ali bas me briga vise dodjem ovde da razmenim iskustvo i sto rece Torbica odmori. se a ja se ceo dan bavim pravdanjem za nesto sto nisam uradila.Mesec dana sam bila banovana nisam nipogledala forum.Ali kako hocete.PResecite vise ne mogu se pravdati.Jesam li to ja ili nisam??? Sad i za sva vremena molim vas.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here