Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 14:15:13
|
|
|
|
buba m
|
Iva jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Čestitam od srcaaaaaaa! Konačno su krenule junske trudnice. Praši nas i vuci u prvo! Meni danas 10dpo jedva čekam petak da radim test!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 14:17:12
|
|
|
|
Maraj
|
Cestitke Iva! Ako ne mozes da docekas odlazak kod dr. mozes da potvrdis sa betom. Jos jednom
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 15:28:01
|
|
|
|
Ricola
|
Cestitam Ivaaaaa Jeeeee
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 16:26:52
|
|
|
|
Jole84
|
Iva čestitam,navijam za visoku betu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 16:37:14
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Iva86 Ja ugledala moje i to veoma jasne! Al nikako da se naviknem, i sve se plasim, dok Dr.ne potvrdi, a to je tek za dve nedelje ne mogu sad iščekati taj UZ. Cestitam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 19:49:14
|
|
|
|
Štetica
|
Iva cestitam,poprasi i nas sa tom prasinom pa da se svi selimo u prvo. Jesi li radila betu ili cekas uz?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.6.2012 21:48:32
|
|
|
|
Iva86
|
Hejjj hvala svima puno!! NIsam radila betu, u subotu idem na UZ pa cu raditi kako Dr.kaze inace crtice su mi se pojavile a nije se jos polje ispunilo onom rozom bojom i bas su jasne. Ja ni ne znam sta je ta beta , valjda ce mi biti dobro to.. Hvala svima od srca! i prasim vas sve trudilice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:05:26
|
|
|
|
sirena79
|
zdravo ja sam nova,i zbunjena.dopao mi se vas forum skroz je pozitivan.Htela sam da pitam dali je neko imao slicno iskustvo.meni se proslog me seca ciklus pomerio sa 25 na 27 dan inace uvek redovan traje 3 do 4 dana,medjutim ovaj mesec mi je trajalo samo jedan dan slabo a pre toga mi je ceo meces bio povremeno neki roze iscedak kao vodica,i bol u krstima i simptomi kao da cu da dobije,kupila sam tokom proslog meseca i pijem folnak od 5 ml 1 dnevno.molim za vasa iskustva i misljenja.usput sam zaboravila da dodam da dragi i ja 3 meseca vredno radimo na bebi.hvala.pozz
< Poruku je uredio sirena79 -- 12.6.2012 15:11:26 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:13:55
|
|
|
|
Yag
|
Iva cestitam ajj za moju dusu ubaci slicicu ja voli slicice pozitivni testova Sirena i tebi preporika da uradis neki testic
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:15:00
|
|
|
|
Štetica
|
Iva,beta hcg se radi da bi se potvrdila trudnoca. Na tom principu su i kucni testovi. Ali posto je test pozitivan za laku bez problema.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:16:52
|
|
|
|
Yag
|
da i bete isto meri nivi hcg-a u krvi i ko se lepo duplira svaka dva dana dobro je
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:21:27
|
|
|
|
Štetica
|
Sirena dobrodosla. Uradi neki test ili betu,mozda si . Ako si ranije koristila pilule za kontracepciju desava se da se poremeti ciklus,ali se ipak nadam da je to . Obraduj nas pozitivnim testom.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.6.2012 15:31:39
|
|
|
|
sirena79
|
Hvala svima na pozitivnoscu.nikada nisam koristila kontracepciju i uvek imam redovno u dan.ali testica se uzasavam naj iskrenije.ali sto se mora nije tesko moram priznati da sam se ufrkisala hehe....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.6.2012 16:42:06
|
|
|
|
buba m
|
Sirena gde si? Kakvi su rezultati? Kod mene mnogo sekreta i malo boluckaju grudi ali vrlo malo!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.6.2012 15:12:18
|
|
|
|
sirena79
|
Bubice evo me.loda sva cas placem,pa se smejem pa besnim,grudi boluckaju malo jace.Trebala da radim jutos test al nisam ne znam dali da ga uradim u toku dana ili da cekam ujutru.kisic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.6.2012 15:17:16
|
|
|
|
sirena79
|
Buba uradi li ti testic?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.6.2012 16:41:49
|
|
|
|
Štetica
|
Sirena kada je dan d? Bolje sacekaj do ujutru.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.6.2012 17:05:16
|
|
|
|
sirena79
|
Joj sta je da D?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.6.2012 17:27:29
|
|
|
|
Štetica
|
Dan za nepojavljivanje . Ipak uradi test,jeste malo frka ali bar ces znati na cemu si. Drzim fige da budu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 8:51:21
|
|
|
|
buba m
|
Sirena uradila sam test 14 dan posle ovulacije, bio je negativan. Danas mi je 15dpo temperatura mi je ista kao juče, grudi takođe, imam kremasti beli sekret. Ne znam, ako ne dođe, a nadam se da neće, do 20. 06. onda ću tada ponoviti test. Sad se nadam da mi je inplantacija bila kasno pa da je test zato bio negativan.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 10:26:42
|
|
|
|
Štetica
|
buba sigurno je to,ako nema onda si ti nama . za jednu ako ti nedodje˙(kao sto nece)radi betu u ponedeljak. Sumljiva mi ta temperatura 15dpo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 15:31:10
|
|
|
|
ivanarepova
|
12.6 trebala dobit i nema je jos JEJJJJJ imam simptome ali sacekat cu jos pet dana da proverim testom .... SVIMA CESTITKE
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 15:47:26
|
|
|
|
sirena79
|
Bubice kod mene isto ko kod tebe grudi,sekret,opet sim.pms,radila sinoc test dragi nije mogo da ceka test negativan,dobila 9og jedan dan samo tvrdim da nije bila men.sigurna sam.sinoc je bio 6 dan posle navodne men. nista ne kapiram.Pitala sam mamu ona samnom nije znala da je trudna do 5 mes,imala kao men.o boze!bas me smorila,kapiram da pravila nema hehehehhe.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 17:33:12
|
|
|
|
Štetica
|
Sirena idi u labaratoriju i uradi betu,ona nema odredjeno vreme vadjenja jer se radi iz krvi,to ti jedino siguran nacin da proveris. Meni je prosle godine test pokazao jedva bledu crtu,radila da ujutru,a popodne beta bila preko 300. Ivana svaka cast za strpljivost,ja bih ga dosad uradila makar krisom.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2012 17:55:27
|
|
|
|
sirena79
|
Hvala stetice.Pogledam sada a laboratorije rade do 15h danas.sad treba da cekam pon,znaci ne znam dali me razumes ali i pre nego sto sam dobila tu navodnu men.raspolozenje mi je ludilo sto promena.to mi naj vise sada smeta,placi,smej se,srecna ,tuzna,besna samo me to ubija ostalo mi je sve podnosljivo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?