Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 20:42:14
|
|
|
|
bestijica
|
meni je rekla svekrva da sma trudna 100% haha ,kao promjenila sam joj se nesto iz cista mira mi to rekla,a treba da dobijem 7og,jel mi rano da u pon uradim test ili da podjem kod dr?mada ni ja nesto tim testovima ne vjerujem mnogo :p najbolje i uradit test i poc kod dr hehheheh sto je sigurno sigurno je :)))))))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 20:45:45
|
|
|
|
Jole84
|
Beštijice dobrodošla Najbolje da sačekaš 7,ili bar 2 dana posle,pa onda tek testić. (uzgred to je i moj dan čekanja ) Držim palčeve da ti je sveki u pravu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 22:32:06
|
|
|
|
bestijica
|
ma moram da znam prije,muz mi ide na duzi put pa ocemo da znamo :pp najbolje dapodjem u utorak kod dr..:p o muke ;))))))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 22:35:36
|
|
|
|
buba m
|
Bestijice, Ivo86 dobrodošle i da što pre ugledate svoje ! Probajte da ne mislite o simptomima dok vam ne zakasni bar dan. Evo mogu iz ličnog iskustva da kažem da što više razmišljam više umišljam a vreme od O do veštice spoooooro prolazi! Zato, mućkanje i kuliranje!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 23:56:44
|
|
|
|
Iva86
|
Tako je i najbolje! Al nije bas lako Ja sam danas trebala da NE dobijem, a juce mi je stalo ono braonkasto ..videćemo za koji dan! aaaaaaa ne mogu iščekati!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 9:43:55
|
|
|
|
bestijica
|
Ivoooooooooo,ima li sta novov???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:19:01
|
|
|
|
Jole84
|
Obećala sam sebi da neću da tražim simptome više jer ih umišljam,ali ovo moram da podelim s vama Grudi su mi baaaš osetljive a inače kao da ih nemam,nikad nisam imala "grudne" simtome,ni u pms-u,ni pred O..Sad su mi pune žlezdi,naročito desna a imam i neku žlezdicu kod bradavice.Ne tripujem jer sam dala drugaricama i mm-u da opipaju Sad čitam da postoje neke montgomerijeve žlezde,slične ovome što sam opisala..Jel ste čule nešto o tom Montgomeriju?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:26:26
|
|
|
|
degu
|
To su Montgomerijeve kvržice, izgledaju kao male bradavice na areoli i mogu da se pojave u trudnoći. Ako ih nisi imala i pojave se, to jeste jedan od znakova trudnoće, a nekad ih žene imaju i van trudnoće (npr ja) i ne znače ništa.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:27:51
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću a kud je ta areola Kad ti je IUI? brzo na crtice da ćaskamo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:30:39
|
|
|
|
degu
|
Areola ti je taj krug oko bradavice
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:31:39
|
|
|
|
Jole84
|
Aha,sad definitivno ne znam imam li znake
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:35:23
|
|
|
|
degu
|
Džaba si davala da te pipaju Jesi primala pregnil? Pa to što te sad bole, a nisi imala grudnih tegoba možda nešto znači
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:41:36
|
|
|
|
Jole84
|
Primila sam estradiol 14 dc,možda je zbog toga grudna tegoba izražena sačekaću još 4 dana i onda testić
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:42:44
|
|
|
|
degu
|
nema veze, važno da si prepipkana Navijam jako
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:44:37
|
|
|
|
Jole84
|
Bar sam se ovajdila ako ništa drugo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 21:44:31
|
|
|
|
Iva86
|
Beštijiceeee da ti pravo kažem, 4ti dan kako mi prestalo ono braon, a kasni 2 dana, videćemo dalje, neću još raditi test. INače, malo pre videh da su mi oko bradavica potamnele...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 21:48:40
|
|
|
|
Iva86
|
Kakvo je stanje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 14:08:57
|
|
|
|
bestijica
|
ja jutros dobila al dobro ima kad :)))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 22:35:56
|
|
|
|
Iva86
|
Znam kako ti je, al kad je već tako treba ići napred. Sl. mesec naredi mužiću da ti podari bebca! MOžda upali!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 22:55:23
|
|
|
|
ljupkaaa
|
pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 14:01:31
|
|
|
|
Iva86
|
Pozdrav Ljupka!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 16:32:01
|
|
|
|
ljupkaaa
|
hej cao jesam li mozda propustila neke nove ili smo svi jos uvjek samo na simptomima....pozdravcic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 22:38:02
|
|
|
|
Iva86
|
Što se tiče mene, radim test za koji dan, da još malo prođe...valjda će biti aaaaa ne mogu iščekati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 22:40:10
|
|
|
|
ljupkaaa
|
svu srecu ti zelim da ugledas koliko ti kasni???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.6.2012 20:55:34
|
|
|
|
Iva86
|
Ja ugledala moje i to veoma jasne! Al nikako da se naviknem, i sve se plasim, dok Dr.ne potvrdi, a to je tek za dve nedelje ne mogu sad iščekati taj UZ.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?