|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
25.5.2012 19:54:19   
jbojana1980
Danas sam bila na UZ-u. Dr mi nista nije objasnila ali je rekla: u levom rogu materice gestacijsi mesak 3,4mm. user posted image
e, sada, kada sam dosla kuci videla sam braonkast sekret, jedva se primecuje nesto braon aliga ipak ima. Malo sam se zabrinula, mada se tesim da bi dr danas rekla da nesto nije u reduuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1501
25.5.2012 20:08:46   
Nataša1
Bojana, taj sekret se vrlo često javlja i obično nije opasan. Međutim, predostrožnosti radi, mislim da bi trebalo da pozoveš dr i da joj to kažeš. Možda će ti reći da uzmeš progesteron.

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 1502
25.5.2012 21:24:17   
jela 76
Ringerajke, da se upišem i ovde... Danas sam dobila, 29 dc! Spremam se za vto.

Bojana, javi se dr, možda treba da se pojačaš progesteronom. Želim ti lepu trudnoću! Kao i svim trudilicama! user posted image

Do nekog drugog javljanja na ovoj temi...user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1503
26.5.2012 0:18:40   
2403991t
caos svima, evo da se i ja upisem ovde i da vam se pozalim :) pila sam diane 35 zbog neredovnih ciklusa i ne pijem zadnja dva meseca, prvi put je doslo tacno 28.dan a sad sam trebala da dobijem 19og i nema je jos uvek, kupila sam test ali sam ga uradila ujutru u 4h jer nisam mogla da spavam (uzela sam onaj baby rapid) i malo sam ga pretopila pa se pitam da li mi zbog toga nije pokazao user posted image , ili mi se poremetio ciklus opet ne znam stvarno, jedino sutra da kupim onaj test olovku pa da uradim u nedelju, inace nemam nikakvih simptoma za vesticu, apetit mi se nesto povecao zadnjih nedelju dana, dal je zbog ovog uzasnog vremena ili neceg drugog ne znam :D

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1504
26.5.2012 15:40:26   
Merilyn
Ponovi testić za svaki slučaj (ovaj put uradi kako treba user posted image ), mada mislim da bi ti se do sad već pokazale user posted image s obzirom na to da ti kasni već 7 dana... Ako nije uspelo sad,uspeće sledeći mesec!!! user posted image

< Poruku je uredio Merilyn -- 26.5.2012 15:41:45 >

(odgovor članu 2403991t)
Direktna veza do poruke: 1505
27.5.2012 21:35:27   
jbojana1980
Jelo, zao mi je... ali cuda se ipak dogadjaju... spremaj se ti za VTO (i ja sam) a do tada nikad se ne znam. Uspeces! Navijam user posted image

(odgovor članu Merilyn)
Direktna veza do poruke: 1506
28.5.2012 21:19:01   
Iva86
Zdravooo, ja sam nova na forumu pa ni znam baš kako sve ovo funkc. al nadam se da se ne ljutite ako pogrešim .. Čitkala sam vaše postove sa raznih tema, prosto ste divne kako podržavate jedna drugu, mnogo ste pozitivneuser posted image . Iz tog razloga sam htela sa vama da podelim moje simptome, tj. ako su stvarno simptomi , pa ako možete da mi pomognete user posted image .
Naime, danas mi je 11 dpo , a negde 3,4 dpo me počeo boluckati stomak i jajnici, i imala sam proziram sekret kao za vreme ovulacije i to je posle prestalo, Onda je počeo običan gušći sekret i grudi me bole, al nije jak bol već slabiji ali me jako bole bradavice ( pogotovo vrh koji je kao upaljen user posted image ) . Imala sam napade gladi al sada jedem češće da to regulišem.. Danas 11 dpo me jutros boleo opet stomak malo jače i zadnjih par dana imam kao nekakvu groznicu, kao da mi se temp.povećala. Čitala sam da su neke devojke imale sve to , al kod mene je sve to u manjoj meri. Uffff odužila ja, sorry! DA! i trčkam u wc češće.... Samo se nadam da ne bude glavo moja, odmori, ne umišljaj user posted image

Direktna veza do poruke: 1507
28.5.2012 21:28:29   
bestijica
evo i ja sam nova user posted image e ovako,danas sam bila kod dr i reko je da se jos ne vidi nista al i da je rano,ovulacij mi je bila 23eg,al me grudi bole nenormalno ,malo jajnici i imam blage vrtloglavice,mokrenje svako malo.inace me grudi bolie 3 4 dana pred mens al ovaj put me bole vec 15tak dana pred mens.gladna sma stalno,al dr je reko da sacekamo jos,jel moguce da sma trudna iako se nista ne vidi na UZ a vec me grudi bole uzasno?e da i reko je dr da su mi zlijezde naglasene na grudima i da zbog toga moze biti trudnoca,sta vi mislite?hvalaaaa :**

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1508
28.5.2012 21:32:44   
Iva86
Heejj, i mene su grudi počele boleti nešto baš brzo nakon O! Nadam se da ćeš ugledati svoju tačkicu na UZ user posted image

(odgovor članu bestijica)
Direktna veza do poruke: 1509
28.5.2012 22:21:13   
2403991t
dobro nam dosle vas dve :) ja sam juce opet radila test i nema druge crtice a kasni mi vec 10 dana, moracu sutra do dr, ali mislim da sam se prehladila, i ja trckaram u wc non stop, temperatura 37 vec 5 dana, a od M ni M :) bas bih volela da sam trudna ali izgleda nije tako javljam vam obavezno :D vama takodje zelim da sto pre ugledate user posted image cmok

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1510
29.5.2012 7:07:59   
Iva86
I ti testovi.. niti im verovati niti ne.. najbolje ići kod doktora pošto ti kasni toliko! Ma sve će biti super.
Meni sinoć krenule neke dve, tri braonkaste kapljice pa sam se uplašila malo, danas mi je 25 dc, a dobijam skolski 28mog, a ovulacija je bila skolski 14tog dc.. pa smo mućkali malo user posted image
daj Bože da smo izmućkaliuser posted image

(odgovor članu 2403991t)
Direktna veza do poruke: 1511
29.5.2012 9:17:53   
jbojana1980
Meni se desavalo da mi kasni toliko dugo, cak i ceo mesec ne dobijem. Mislim da test ne bi pogresio ako toliko kasni. U mom slucaju je sve bilo ok, nisam imala nikakve ciste, nista. Jednostavno, malo povisen insulin, policisticni jajnici i eto ti neredovnih ciklusa. sve se to resi, samo treba krenuti sa analizama.
a ta temperatura mislim da je visoka za user posted image . Najbolje otici kod dr.

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1512
29.5.2012 9:51:49   
Ricola
Ivo i Bestijice dobro nam dosle,
Ivo to braonkasto sto ti je krenulo, moze se desiti i da je implatacija ploda, sacekaj jos koji dan , uradi test ponovo pogotovo ako je to lazna user posted image i ona kao takva traje kratko.

Bestijice sve je moguce...
Dce Bog da sto pre uglademo sve user posted image

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

Direktna veza do poruke: 1513
29.5.2012 16:27:17   
Iva86
Daj Bože Ricola da je to! user posted image Evo i danas i ide, al samo malčice, nije strašno.. Držim fige svima nama za user posted image , samo treba misliti pozitivno i sve bude ok !

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1514
31.5.2012 10:10:23   
Iva86
Hej drage moje, pisala sam i na temu virak, posto sam ga pila od ovulacije a pre ov.sam pila macinu travu.. Juce mi malo vise izaslo tog braonkastog i bas sam se skenjala, mislila sam da sam dobila i bila sam jako tuzna.. Isla sam kod doktorke i rekla mi da ako se ne produzi za koji dan u menzis da uradim test i dala mi je folnu kis. u tableticama da pijem po jednu dnevno. Pa sad ne znam da li smem da pijem caj i tabletice u isto vreme? Zna li neka? HELPuser posted image
Inace, i dalje me bole bradavice i piskam svaki cas, a jajnici me slabo osetno boluckaju, možda vise i ne.. user posted image

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1515
31.5.2012 14:12:41   
Ricola
Za virak kazu da se pije stalno, sem u prva tri meseca trudnoce, tako da, dok ne vidis pozitivan test mozes piti virak.

Ivo Andrić

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1516
31.5.2012 14:16:36   
Yag
ja mislim da smes kombinaciju folne i virka jer sam i ja pila a nisam uopste cula da se irak nesme uu prva tri meseca trudnoceuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1517
31.5.2012 14:21:30   
Ricola
Pa navode razlog da su prva tri meseca uvek najrizicnija, pa valjda da se tad sklone svi eventualni uzroci, ali u svakom slucaju isto se kaze da se posle treceg meseca nastavi piti virak, a posle samog porodaja vise od 2 solje dnevno radi lakseg zaceljenja ranice.

Ivo Andrić

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1518
31.5.2012 14:31:22   
Yag
hej nisam znala zato bas korisne inormacije ja imam jos jedno pakovaje virka i sve neznam sta da radim sa njim i eto onda cu da ga cuvam dok se ne porodimuser posted image

a ovko ja razmisljam virak cuva trudnocu i jaca zidove maternice i nevidim razloga zasto ga nebi smele piti opet pitala sam u prvom a cu videti sta mi kau iskusnje zenicauser posted image

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1519
31.5.2012 15:47:47   
Ricola
Pa da pije se uvek sem prva tri meseca trudnoce.....tako da.....nazdravlje!

Ivo Andrić

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1520
31.5.2012 16:28:12   
Iva86
Hvala vam puno devojčice drage! Znači smem folnu i virak, juhuuuuu

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1521
31.5.2012 16:29:52   
Yag
zene da ne sme se virak u prva triuser posted image

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1522
31.5.2012 18:18:05   
Iva86
Ja koliko pročitah ovuda NE sme u prva 3 meseca trudnoće, kasnije sme..

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1523
31.5.2012 18:27:55   
Yag
NE SMEuser posted image
jesil ti trudna ili neuser posted image

(odgovor članu Iva86)
Direktna veza do poruke: 1524
31.5.2012 23:04:45   
Iva86
Hej, heej, saznaću za koji dan, al kažem ti da ovde na forumu čitah više puta da na početku, ta 3 meseca ne treba rizikovati.. ko će ga znati, pitaj ti dr.šta ti kaže u tvom slučaju, tako je najbolje.user posted image pravo da ti kažem, meni tri dana išlo taj braonkasti iscedak i danas mi uopšte nije išlo, tj.nešto jutros malo al kao razvodnjeno... jaoooo ko će ga znati šta je , a sutra dan treba da dobijem, tj. NE dobijem user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here