Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.5.2012 10:07:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Bebesita cekam vesti Inace ja nemam bas neke simptome,tt mi je povisena,poneki grc u donjem stomaku,bradavice su mi osetljive strasno i potamnele su,ali to sve moze da bude i pms.....
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.5.2012 12:36:33
|
|
|
|
Ninnochka
|
Moja prva trudnoca (koja se zavrsila spontanim) je imala simptome koje inace imam i dok sam u PMS-u. Jedina je razlika bila to sto sam bila neverovatno nervozna i svadjalacki nastrojena. Inace jesam nervozna tokom PMS-a, ali ne toliko kao sto sam bila onda. Radimo na bebi i ocekujem trudnocu i vrlo lako mogu da pomesam simptome PMS-a sa simptomima trudnoce, jer su kod mene bili identicni. Da li ste imale bolove kao da treba da dobijete, a da ste u stvari bile trudne?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.5.2012 20:11:23
|
|
|
|
xoxo
|
Ja sam ovaj mesec bila sigurna da sam trudna, grudi su mi se uvecale i bile bolne(neki cudan bol vise je nekako peklo) imala sam one kao bubuljice oko bradavica, bradavice potamnele BT 37-37,2 ma bila sam ubedjena da sam trudna. Kad ono 4 dana pre nego sto je uopste trebala da dodje stigla je ali skroz drugacija po obimu i kolicini skoro ista kao i svaki mesec ali me stomak uopste nije boleo sto je zaista cudno kod mene jer me ubija svaki put prvi i drugi dan. E sad moje pitanje je...za vreme te cudne menstruacije grudi su mi ostale uvecane i bradavice takodje ali su bile jako jako mekane i skoro da uopste nisu bile bolne, sada 7 dana nakon zadnjeg dana grudi su mi jos uvek uvecane i sve kao i pre mada me samo poneki put zapeku nije da su konstantno osetnjive. Da li se nekome od vas desilo ovako nesto? Da li imate ideju sta bi to moglo da bude? Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 11:28:34
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ninnochka Moja prva trudnoca (koja se zavrsila spontanim) je imala simptome koje inace imam i dok sam u PMS-u. Jedina je razlika bila to sto sam bila neverovatno nervozna i svadjalacki nastrojena. Inace jesam nervozna tokom PMS-a, ali ne toliko kao sto sam bila onda. Radimo na bebi i ocekujem trudnocu i vrlo lako mogu da pomesam simptome PMS-a sa simptomima trudnoce, jer su kod mene bili identicni. Da li ste imale bolove kao da treba da dobijete, a da ste u stvari bile trudne? ja sam imala, u prvoj trudnoci, i to jako jake bolove, bila sam ubedjena da cu dobiti, a sad u drugoj trudnoci ne.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 16:35:37
|
|
|
|
Yag
|
i ja isto
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 16:42:35
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: xoxo Ja sam ovaj mesec bila sigurna da sam trudna, grudi su mi se uvecale i bile bolne(neki cudan bol vise je nekako peklo) imala sam one kao bubuljice oko bradavica, bradavice potamnele BT 37-37,2 ma bila sam ubedjena da sam trudna. Kad ono 4 dana pre nego sto je uopste trebala da dodje stigla je ali skroz drugacija po obimu i kolicini skoro ista kao i svaki mesec ali me stomak uopste nije boleo sto je zaista cudno kod mene jer me ubija svaki put prvi i drugi dan. E sad moje pitanje je...za vreme te cudne menstruacije grudi su mi ostale uvecane i bradavice takodje ali su bile jako jako mekane i skoro da uopste nisu bile bolne, sada 7 dana nakon zadnjeg dana grudi su mi jos uvek uvecane i sve kao i pre mada me samo poneki put zapeku nije da su konstantno osetnjive. Da li se nekome od vas desilo ovako nesto? Da li imate ideju sta bi to moglo da bude? Hvala unapred Mozda je bila u pitanju biohemiska trudnoca nemam pojma to mi prvo pade na pamet i mozda postoji vrlo mala sansa da ao je bila trudnoca da je ostala mozes da uradis testic mada koliko god glupo zvucalo ima sanse meni je kad sam imala trudnocu prije ove koja se neslavno zavrsila dobila na dan kad sam je ocekivala isto sam imala otecene grudi mada sam mislil ok to je samo bezvezni pms koji se duze zadrzao i odem dva dana nako je vestica prestala i doktorka mi potvrdi trudnocu za cudo Bozije nisam mogla da verujem ali eto desi se mada moja tadasnja nije bila kao uobicajna trajla je jedva tri dana i bila je visee braon nego red nemam pojma ipak mislim da je kod tebe bila biohemiska mada nemora da znaci
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 18:17:36
|
|
|
|
degu
|
xoxo uradi ti testić ipak, mogla je biti i lažna menstruacija, a i samo usađivanje ploda u matericu može da izazove blago krvarenje. Držim fige za pozitivan testić
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 18:24:20
|
|
|
|
monini
|
ih veverice,ja se ponadala da ti pises na ovoj temi..:) sretno svima:) ma ja videh da je nasa World zabebilaaaa,pa bravoooooooo Svete!!!!!! cestitammmm
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 18:26:54
|
|
|
|
degu
|
E Monini Nije veverica baš te sreće, a Svet nam je trudnjača prava Grlim te jako Monini
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.5.2012 18:40:15
|
|
|
|
monini
|
i ja tebe draga degu pa da se jednom druzimo i na drugim temama..:)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.5.2012 15:37:55
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: degu E Monini Nije veverica baš te sreće, bar treba da znas da ovde imas prijatelje koji te malo je reci vole i podrzavaju ti ces uspeti ja verujem u to jer si zasluzila ali ono bas malo ko je tako uporan i ostaje pozitivan kao ti
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.5.2012 22:47:17
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Ninnochka Moja prva trudnoca (koja se zavrsila spontanim) je imala simptome koje inace imam i dok sam u PMS-u. Jedina je razlika bila to sto sam bila neverovatno nervozna i svadjalacki nastrojena. Inace jesam nervozna tokom PMS-a, ali ne toliko kao sto sam bila onda. Radimo na bebi i ocekujem trudnocu i vrlo lako mogu da pomesam simptome PMS-a sa simptomima trudnoce, jer su kod mene bili identicni. Da li ste imale bolove kao da treba da dobijete, a da ste u stvari bile trudne? I u prvoj i u drugoj trudnoci je tako bilo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 15:58:33
|
|
|
|
jole82
|
Danas mi je 12 DPO... boli me stomak vec dva dana kao da cu da dobijem, ali blaze i nekako drugacije...grudi bas uvecane sa izrazenim venama i veoma bolne, posebno kad predjem kolima preko rupe (kojih bas ima)...stomak naduven i napet, cesto idem do wc-a al nisam se prehladila, zatvor vec nekoliko dana....a juce i posebno danas mi je nekako cudno muka...nije to bas muka da mi sve smeta, nego onako bezveze, al dovoljno da kafu ne mogu da popijem do kraja, vec pocnem da je pijem reda radi...nemam pojma...Sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 16:16:30
|
|
|
|
Yag
|
Jole82 simptomi su ti obecavajuci kao da si mene opisala heheh...mozes da nadjes neki osetljiviji testic pa da uradis npr malenac je radila na 12 dpo lepe crtke se videle..ili sacekaj...ja navijam i vucem
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 16:27:56
|
|
|
|
jole82
|
Hvala ti Yag... mislim da cu sacekati jos malo s testom...jer posle 2 biohemijske ne zelim da se opet ponadam...tad su mi crtice bile bas bas blede...vadila betu sve neki sitni brojevi 11.. 13.. i opet dobijala ili na vreme ili sa par dana kasnjenja... Ali definitivno mi ovako nije bilo ni jednom od ta dva puta... Nadam se da ce ovaj put biti "drugacije"...treca sreca Hvala ti jos jednom na podrsci...znaci!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 16:32:33
|
|
|
|
Yag
|
Znam da znaci... bice to treca sreca....ja sam isto imala biohemisku pa spontani sa blizancima u 1-toj nedelji..p evo me sad na pragu devete i nadam se da ce i meni biti treca sreca....ajde cuvam mjesto u prvom za dva dana eto tebe
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 16:47:10
|
|
|
|
jole82
|
Hoce... Mora da bude...Treca sreca zato se tako i zove, tj kaze..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.5.2012 16:49:12
|
|
|
|
ishler
|
Mene je ubijao stomak kada sam ostala trudna cak sam imala i braon iscedak,bez drugih simptoma
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 9:13:49
|
|
|
|
jbojana1980
|
danas sam uradila test i ugledala Jos uvek mi se muti pred ocima pa sve gledam u test da mi se slucajno ne pricinjava. Druga crtica je jako bleda.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 12:24:00
|
|
|
|
Jole84
|
JBojana čestitam od srca,želim ti laku trudnoću i uživanciju
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 12:39:28
|
|
|
|
daca77
|
Jbojana, cestitam od
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 14:41:58
|
|
|
|
jela 76
|
Molim?! Fenomenalno draga! Presrećna sam zbog tebe!!!! Spontano ili IUI? Zaboravila sam... Neka ti je srećna i laka trudnoća Bojanice!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 14:46:11
|
|
|
|
Yag
|
super navrati nam u prvo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 14:50:37
|
|
|
|
buba m
|
Jbojana1980 častitam od ! Skuplja se društvo za majski poster!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.5.2012 16:33:15
|
|
|
|
jole82
|
jbojana1980 CESTITAM!!!! Zelim ti lepu i laku trudnocu...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?