|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
24.4.2012 13:20:01   
Nikos
Pozdrav curice drage! lepo je deliti iskustva sa Vama. Pratim već dugo vaše priče, i zaista toliko toga korisnog sam saznala iz njih. Pisala sam inače u user posted image crte, ali ipak je ova tema više odgovarajuća za ovo što želim da podelim sa Vama. Posledna M je bila 30. marta, traje 28 dana,i nikada nisam imala problema sa ciklusom  i imam rane ovulacije, Inače user posted image (ne) čekam za četiri dana. 
Imala sam simptome user posted image od sedmog dana nakon "rizičnog" odnosa,  barem su tako izgledali, ali uskoro ću saznati....  a oni su izgledali ovako: blagi bol u grudima, probadanje u desnom jajniku, povećan sekret onako čist bez "mirisa", mučnina, ništa kafica, par gutljaja i odmah loše, mučnine u toku dana a uveče baš... i to se sve tako nastavilo do dana današnjeg, jedino što sada mogu više jesti, češće idem piškiti, bol u grudima je manji ali su mi bradavice katastrofa, sve su se izdžidžale sa nekim malim brežuljčićima, u stvari uopšte ne znam kako bih to nazvala user posted image i jako su mi osetljive, i svrbuckaju malo. Stomak me boli već dva dana,i danas sam baš naduvana kao žabica,   a inače me ne boli stomak kada trebam dobiti M, a ni grudi me nikada nisu bolele.  Inače me od juče i glava boli, a to mi je specifično kada sam u PMS, mada uvek me bolucka dan pre nego što stigne M, ali sada je to nešto ranije, nekih šest dana...
Test nisam radila, jer danas idem kod ginekologa... i jedva čekam da čujem šta će mi reći. Mislim da ovaj bol što osećam u stomaku je kao kada se treba dobiti, odnosno podseća me na predmestrualni bol koji sam imala u pubertetu. Inače imam sina od 8 godina, i sa njim mi ništa nije bilo ovako. U stvari sa njim osim izostanka M nisam ni znala da sam u drugom stanju.  Ovo mi je sve sada nekako čudno, drugačije. Šta vi mislite, da li umišljam? Ili ne? Joj kako sam nestrpljiva, jedva čekam 17h user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1426
24.4.2012 13:24:11   
Nikos
user posted image uuuuu kolika mi poruka, nemoj te mi zameriti! Zanela sam se, baš! user posted image

(odgovor članu Nikos)
Direktna veza do poruke: 1427
5.5.2012 17:00:14   
xoxo
Pozdrav svima...nova sam ovde trebam pomoc (podrsku). Naime sigurna sam da sam trudna , osecam to od simptoma imam samo ogromne grudi i bol u njima nisam htela da radim test bar jos koji dan, trebala bih da dobijem 8.5. medjutim danas sam sva nesto zbunjena (slomila sam tanjir, sagnula se ranije i udarila glavom o zid) i onda sam resila da odmorim malo legla sam i kad sam ustala otisla sam do WC-a kad ono krv user posted image zaboleo me stomak kao da cu da dobilem odma sam se user posted image bilo je par kapi i sad nista. Inace krsta me bolu vec danima. Da li je moguce da sam trudna posto ja zivim u ubedjenju da jesam...volela bih vase misljenje. Hvala unapred

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1428
5.5.2012 17:10:18   
anajid
Xoxo,najbolje da uradis test ili betu,pa ces biti sigurna.Obzirom da si trebala dobiti 8.5.,mozda si sad dobila malo ranijeuser posted image
Nemoj misliti da te nesto ubedjujem ali simptomi trudnoce i menstruacije su slicni,zato najpouzdanije ti je da uradis betu,pa ces znati na cemu si.Srecnouser posted image

(odgovor članu xoxo)
Direktna veza do poruke: 1429
6.5.2012 9:13:10   
bebesita
Evo,i ja da napisem nesto,zbog cega sam i ovde :))) Ne zamerite sto sam malo detaljnija:))
Par dana osecam gadjenje,tj. par jutara na kafu i na cigarete,sto se meni nikako ne desava,jedem kao provaljena,iako sam gladna,iako nisam opet kao provaljena,zavrti mi se u glavi 62 puta dnevno,jutros pipam grudi,boleeeeeee me,strahota...U velikoj sam neizvesnosti,posto 11-og sad treba da dobijem,zapravo uvek mi kasni 5-6 dana,tako da cu sacekati do 20-og,pa cu uzeti test ili ici kod ginekologa,ali ubija me neizvesnost...Naravno,zeljena je trudnoca,ali simptome sam osetila vec posle nedelju dana,da li je to moguce i provedite sa mnom ove dane do 20-og inace cu crci :)))))))?
Hvala vam unapred,devojke

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1430
6.5.2012 9:16:23   
bebesita
Znaci,potpuno iste simptome i ja imam,samo ce meni biti (nadam se),prvo dete,tako da ne znam da li umisljam od prevelike zelje ii sta...user posted image user posted image

(odgovor članu Nikos)
Direktna veza do poruke: 1431
6.5.2012 9:19:55   
Meisje
Bas nedelju dana od O ne mogu da se jave trudnicki simptomi. Moj savet,pusti simptome dok ne izostane vestica samo se dzabe nerviras jer su skoro identicni sa PMSom! Drzim figeuser posted image

(odgovor članu bebesita)
Direktna veza do poruke: 1432
6.5.2012 10:05:55   
bebesita
Ceo dan mi je to u glavi,stalno mislim da je nesto...Cekam "vesticu",ali uvek kasni,tako da ce jos vise da me ubija...Imam je vec 10 godina,sto znaci od desete godine i nikad da se unormali...Hvala za fige,trebaju...:)

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1433
6.5.2012 10:27:20   
Meisje
Dodji u temu Cekamo II crtice da ubijes vreme dok cekas ali opet ti ponavljam da se manes cackanja nema nista dok ne izostane pa onda uradis test ili betu!

(odgovor članu bebesita)
Direktna veza do poruke: 1434
6.5.2012 10:36:56   
Yag
Slusaj tetu Meisjeuser posted image vidis kako pametno zbori nema nista od simptoma dok ne izostane vesatica ili bolje rec dok ne vidis pozitivan test pogotove ne vec na 7dpo sve to mogu biti i pms mada ja sam uvekm ztsuser posted image

Mei ja pomislila da ti pises o siptomima pa se obradovalauser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1435
6.5.2012 10:55:33   
bebesita
Slusam tetu i obavestim je posle :))

(odgovor članu Nikos)
Direktna veza do poruke: 1436
6.5.2012 17:55:57   
Meisje

IZVORNA PORUKA: Yag

Slusaj tetu Meisjeuser posted image vidis kako pametno zbori nema nista od simptoma dok ne izostane vesatica ili bolje rec dok ne vidis pozitivan test pogotove ne vec na 7dpo sve to mogu biti i pms mada ja sam uvekm ztsuser posted image

Mei ja pomislila da ti pises o siptomima pa se obradovalauser posted image

user posted image user posted image pisacu i ja jednog dana

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1437
7.5.2012 17:54:05   
xoxo
Izgleda da je ipak stigla user posted image . Mada je meni tek sad muka i gadi mi se paradajz iako sam se prosle nedelje davila u njemu... Grudi su me ne bole vise mada su jos uvek velike...izgleda da je ovo bio samo malo jaci PMS...vise srece drugi put user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1438
7.5.2012 18:45:49   
Meisje
iksoks dok vestica ne stigne nista nije gotovo!

(odgovor članu xoxo)
Direktna veza do poruke: 1439
7.5.2012 19:13:32   
xoxo
Sad sam merila temperaturu 37,2 ne pada mi ispod 37 vec par dana? Mozda sam ipak user posted image ili opet umisljamuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1440
7.5.2012 19:47:21   
Meisje
Preko dana T nije bas validna,ali to je bas povisena i obecava! Nadam se da je trudnickauser posted image

(odgovor članu xoxo)
Direktna veza do poruke: 1441
7.5.2012 20:41:41   
bebesita
Ja nikad nisam imala predmenstrualne tegobe,ali tog dana kad dobijem,ne mrdam iz kreveta,suze mi same krecu od bolova.Sinoc sedim i osecam da me boli kao kad dobijem,mada ne tako jako ni dugo kao kad imam.Temperaturi nemam,ali mi je stomak naduuuuuven bas,bas jako.Ne znam dok ne kupim test,a necu da ga kupim dok ne vidim da li cu dobiti.:))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1442
7.5.2012 22:28:12   
Jole84
Nemoj da ga kupuješ dok ti ne zakasni bar 2,3 dana user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu bebesita)
Direktna veza do poruke: 1443
8.5.2012 8:31:42   
bebesita
Vazi,tesko mi pada,ali cekam user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1444
8.5.2012 10:04:52   
Jole84
Verujem ti,to čekanje je najgore,zanimaj se nečim što voliš,čitaj,čisti i tako to..user posted image pa ako zakasni,držimo palčeve user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu bebesita)
Direktna veza do poruke: 1445
8.5.2012 12:43:40   
bebesita
Isla sam da se zanimam salterima,socijalno,ovo-ono,milion papira,te tamo,te 'vamo,menjala mesto boravka,pa da napravim zdravstvenu...Dusu su mi uzeli od 9 do 13h...Potpuno sam zaboravila da cu,mozda,imati bebu user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1446
8.5.2012 12:58:05   
buba m
Drage cekalice evo da vam se pridruzim po ko zna koji mesec po redu! Moji simptomi 9.dpo: stomak kao da cu svaki momenat procuriti i ugledati vesticu, sekret kad piskim kao belance i nista vise. Razlika ovaj mesec je u tome je sto me grtdi uopste ne bole. Inace mi krenu odmah dva dana posle ovulacije.
Moram da naglasim da mm pije Proxeed oko 20ak dana.

(odgovor članu bebesita)
Direktna veza do poruke: 1447
8.5.2012 13:21:34   
bebesita
Ja drzim palceve i nadam se da ce biti nesto.user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1448
8.5.2012 13:31:43   
Figaro88
Ja nemam pojma kada treba da dobijem,imala sam onaj sekret do 5 pa kontam da je tada bila ovulacija,sada ga nema,tj ima ali je gusci,ima ga mnogo manje.Moji simptomi sa Andreom su bili:bolne grudi,mucnine,ali blage,tako da uopste nisam provalila da sam trudna.Onaj dan kada sam trebala da dobijem krenuo je neki braon iscedak,ja sam se nagutala lekova protiv bolova,tek ujutru kad sam ustala i videla da je i to stalo uradila sam test.Inace bol u grudima se pojacao,mucnine i povracanje sam imala do 15-16 nedelje.....Bebesita,Buba drzim palceve da budu user posted image

< Poruku je uredio Figaro88 -- 8.5.2012 13:32:37 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1449
8.5.2012 14:03:48   
bebesita
Hvala,Figaro...Bas i ja to osecam blagu mucninu u razlicito doba dana,ali najcesce uvece,a grudi me bas bole na dodir,mada me nikad nisu bolele,cak ni kad dobijem,uvek sam primecivala samo da su se povecale,bol nikad...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here