|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
16.4.2012 20:10:44   
Samika
Prvo veliki pozdrav svima trudilicama....

(odgovor članu *helena*)
Direktna veza do poruke: 1401
16.4.2012 20:15:53   
Samika
Treba mi Vasa pomoc!!! Ovako poslednja menstruacija mi je bila 3.3. Ciklus imam na oko 40 dana, trenutno mi kasni menstruacija 4 dana user posted image .  Imam poprilicno otecene i bolne grudi, blagi bol u ledjima i ono sto je interesantno da imam konstantnu temp vec nekoliko dana od 37 . Negde sam procitala da je to jedan od nesigurnih znakova trudnoce. Nemam mucninu, ali ima pojacan apetit i cesce idem u wc... Sta vi mislite da li ce biti user posted image ? Test sam radila, ali ne sa prvom jutarnjom mokracom juce i bio je negativan, pa sam poprilicno zbunjena..

(odgovor članu Samika)
Direktna veza do poruke: 1402
16.4.2012 21:30:18   
17 joka
samika, pokusaj opet za koji dan da ponovis testic,ja navijam da buduuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Samika)
Direktna veza do poruke: 1403
16.4.2012 22:57:53   
Buwica
ženske jel su vene na grudima neki simptom moguci?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1404
16.4.2012 23:09:48   
magnetic
Kada su mi u prvoj trudnoci jakooo narasle grudi pojavile su se i vene na njima,ali je to pocelo tek u nekoj 9-10-toj nedelji.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1405
16.4.2012 23:12:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Buwica

ženske jel su vene na grudima neki simptom moguci?

Pojačava se prokrvljenost u grudima, što veća prokrvljenost - više mleka. (ako su lagali mene i ja lažem vas user posted image )

(odgovor članu Buwica)
  Direktna veza do poruke: 1406
16.4.2012 23:23:36   
Buwica
hehehe Tash simpatično to zvuči skroz user posted image ja očigledno umišljam ozbiljno jer imam simptome koji se pojavljuju ženama u osmoj devetoj nedelji , najranije u šestoj user posted image
ja inače imam dooosta velike grudi pa ne verujem da mogu više da rastu ... jer ako narastu još .... user posted image user posted image

< Poruku je uredio Buwica -- 16.4.2012 23:24:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1407
16.4.2012 23:25:38   
Anoniman
Mogu mogu! user posted image

(odgovor članu Buwica)
  Direktna veza do poruke: 1408
17.4.2012 12:57:36   
magnetic
I ja sam i pre trudnoce imala velike grudi i veruj mi narastu one jos mnoooogo viseuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1409
17.4.2012 23:27:28   
Buwica
a jaooo pa biće to straaaaaašno user posted image da li je neko primeti opromenjenu boju "donjeg područija" možda ? jer ja jesam user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1410
20.4.2012 23:20:45   
Buwica
očigledno da ovde pišem jedino ja user posted image
danas je počeo stomak da mi mulja slično osećaju kao da ću dobiti i krsta su mi nekako napeta :(
da prestanem da se nadam već ili je moguće da i pred trudnoću mogu imati takve simptome ? user posted image
Trebala bih dobiti 24-25.04.

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1411
20.4.2012 23:51:16   
jovicaa
sve je moguce. uradi test?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1412
21.4.2012 1:02:56   
Buwica
pa mislim da mi je rano ... tek mi je 23dc i 8dpo user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1413
21.4.2012 1:22:06   
jovicaa
rano je... sacekaj jos barem dva dana... ili ako mozes da izdrzis do datuma kada treba da dobijes.. ja sam radil na 26 dan ciklusa mislim sad kada sam zatrudnela i bio je pozitivan test

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1414
21.4.2012 14:14:34   
Buwica
pokušaću da izdržim što duže .. samo me sekira to što me boli stomak već dva dana ... nadam se da je to sastavni deo trudnoće a ne pms-a user posted image jedino što idem u wc staaaaaaalno i danas je počelo dam i se spava user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1415
21.4.2012 14:19:26   
anajid
Buwice,hajde sad malo pokusaj da iskuliras,zbog sebe,puknuces zenska gavo.Sama se sa sobom dogovori sta bude bice.Znas ono strpljen spasen,jos nekoliko dana i sve ce ti se samo reci.Takvim stanjem mozes samo domoci situaciji.Zato samo smireno,opusteno i bice sve u reduuser posted image

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1416
21.4.2012 16:12:39   
Buwica
trudim se anajid zaista user posted image
Samo me užasno iritira taj bol povremeni ali poprilično ga osećam .... a tek piškanje ... od jutros mi se čini na svakih 20 min NAJMANJE ! user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1417
21.4.2012 16:17:48   
buba m
Buwice slažem se sa Anaid. Mnogo o tome razmišljaš, a što više razmišljaš više simptoma možeš da proizvedeš iz glave. Ovo ti govorim iz iskustva. Na kraju krajeva, ako manje o tome misliš, brže će ti proći vreme. Koliko dugo pokušavate?

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1418
21.4.2012 16:29:57   
Buwica
Pokušavali smo nekoliko meseci (oko 4-5 ) prošle godine i onda smo bili razdvojeni zbog mog posla , sada smo počeli ponovo, ali sm ovaj mesec pratili ovulaciju, folikuometrijom i testićima (ovugnost) .... pa se nekako osećam trudnom ...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1419
21.4.2012 17:05:40   
Jole84
Buvice ti si toliko opterećena da ćeš na kraju malko da "fiju fiju" user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Buwica)
Direktna veza do poruke: 1420
21.4.2012 17:07:23   
Buwica
ako već nisam user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1421
21.4.2012 19:13:22   
buba m

IZVORNA PORUKA: Jole84

Buvice ti si toliko opterećena da ćeš na kraju malko da "fiju fiju" user posted image

Jole ti si šou1 Toliko me uvek zasmeju tvoji postovi!user posted image user posted image
Buwice, nemoj da se opterećuješ. Zanimaj se nečim, radi nešto što te zanima i bićeš trudna očas posla! Navijam jako za user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1422
21.4.2012 19:29:49   
twinkle
hehe i ja sam mislila da ću poludeti ovih meseci ali nisam na svu sreću svoju i ostalih oko mene user posted image
i mene boli stomak sada kao da će user posted image svakoga trenutka , a tako smo se ovaj mesec trudili ... sikreno se nadam da će ovaj mesec to biti trudnički a ne menstrualni bolovi, toliko smo se potrudili ... gubim snagu viš e.. mislim da test neću raditi dok ne kasni bar 7 dana user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1423
22.4.2012 16:46:42   
sojcica

IZVORNA PORUKA: Jole84

O,Boze Jole,koliko si blesava,ne verujemuser posted image

Moje zastave,uvek su iste boje,nad njima ljubav caruje.Moje zastave, nikad na pola koplja,ljubav se ne predaje

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1424
22.4.2012 21:14:50   
Jole84
Bubo,Sojčice,ja to iz iskustva user posted image da joj okratim muke dok ne poblesavi skroz user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here