Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.3.2012 9:17:28
|
|
|
|
anirez
|
Pai Mei mozda ti samo mislis da si masila plodne dane Kupi test, posto ti kasn i mozes da ga uradis u bilo koje doba dana i znat ces na cemu si, sretno!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.3.2012 9:21:35
|
|
|
|
Pai Mei
|
Hvala vam : ) Strpljenje mi nije jaca strana nikako, verovatno cu uraditi danas ili sutra, javljam vam rezultat : )
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.3.2012 13:16:22
|
|
|
|
buba m
|
Jovice ! Koji dan posle ovulacije si radila test? I koji je test u pitanju? Ja čekam dan po dan a toliko se odužilo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.3.2012 13:17:54
|
|
|
|
Jole84
|
Buba a koliko ti kasni?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.3.2012 20:02:00
|
|
|
|
buba m
|
Jole ne kasni mi još. Tačnije danas mi je 9 dpo. Nego ovaj mesec sam išla na sve moguće analize i folikulometriju pa sad ne mogu da dočekam. Mada, danas su prestale grudi da me bole, ustvari ne bole me kao ovih dana. Tako da polako gubim nadu da će ovaj put biti uspešno.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.3.2012 2:04:58
|
|
|
|
enicaa
|
cao drustvo,ja evo u iscekivanju,pa bih volela da to podelim sa vama,tj da pitam za savet.ovako,imam neredovne m. na 30,35,40 dana.a volela bih da ostanem trudna.ovaj mesec sam dobila normalno , 16.januara, pa 15.februara. i imala nezasticene odnose od 19.2 do 26.2 da li postoji mogucnost da sam trudna? nemam neke posebne simptome.stalno se zagledam,pipkam grudi,ali me ne bole,upravo pocinju da me svrbe, i kao i sve devojke koje zele da zatrudne pocinjem da umisljam. ne bih radila jos test,jer ne zelim da vidim jednu crtu....isla sam na pregled 10.02. radila mi je ultra zvuk, i rekla nesto u vezi jajnika,da je jedan nesto,ne znam ni ja sta,nisam upamtila,al da nije nista strasno.sta vi mislite?da li mozda nije mogla da vidi tada da sam trudna? hvala vam unapred
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.3.2012 18:47:07
|
|
|
|
little_one
|
Enice, da nije rekla da je jedan jajnik mikrocistican ili policistican....ako jeste....to ti je vjerovatno uzrok sto su ti menstruacije malo neredovnije...pokusaj da malo izbacis ugljikohidrate iz ishrane i procitaj temu o vrkuti i malo pijuckaj taj cajic...i sretno sa crticama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.3.2012 0:47:03
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: buba m Jovice ! Koji dan posle ovulacije si radila test? I koji je test u pitanju? Ja čekam dan po dan a toliko se odužilo. pisala sam ti vec dva puta... 26. dan ciklusa sam radila prvi test i bio je pozitivan sa jako svetlom linijom. testove sam narucila preko nekog britanskog sajta. okacila sam sliku
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2012 10:19:36
|
|
|
|
buba m
|
Hvala Jovice na odgovoru! Bila sam nestrpljiva pa sam postavila isto pitanje na dve različite teme. Izvini što sam te gnjavila! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2012 14:14:30
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: buba m Hvala Jovice na odgovoru! Bila sam nestrpljiva pa sam postavila isto pitanje na dve različite teme. Izvini što sam te gnjavila! Pozdrav! nista... nego vec sam dva puta pisala, pa sam sad skratila verziju..
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.4.2012 12:46:33
|
|
|
|
izneverena
|
Pozdrav svima! Citajuci sve vase postove resila sam da i ja napisem nesto. Radila sam IVI 27-28 marta koja je bila stimulisana sa Klomifenom i zavrsena Pregnilom. Medjutim 27 marta dan prve IVI tj posle odradjene mene je stomak boleo kao i svaki put kad je O. Kad je to sve odradjeno meni vec par dana strasno se spava dok pre 4 dana pocele su grudi da me bole na dodir prvo a sad i ovako.Danas je 10 dan od prve IVI a veliki je strah u meni da opet nije uspelo. . Koristila sam Utrogestan vaginalno i pomislila sam da je od njega spavanje i bolne grudi.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.4.2012 13:13:06
|
|
|
|
buba m
|
Mislim da vaginalna upotreba ne bi trebala izazvati takve reakcije obzirom da deluje lokalno. Nisam stručnjak, ograđujem se, to je samo moje mišljenje. Ono što sam naučila tokom svog ovog vremena pokušvanja i osluškivanja svog organizma i čitanja iskustava naših drugarica sa RR, to je da smo sve različite, svaka je trudnoća različita sa svojim simptomima. Ipak, na kraju se sve svodi na čekanje dobiti ili ne! Znam kakva je noćna mora brojanje dana i čekanje ali nema nam druge. Drži se! Proći će dani dok se okreneš.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.4.2012 13:14:34
|
|
|
|
nink
|
Izneverena od utrogestana sigurno nije to sto si navela...Sacekaj jos neki dan pa uradi betu.....Ja ti zelim da je Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.4.2012 13:16:17
|
|
|
|
nink
|
Slazem se sa Bubom svaki organizam je drugaciji i svako drugacije reaguje na .Meni su samo bolne grudi bile i izostanak mm,a spavanje tek kasnije i nista drugo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.4.2012 13:21:51
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: buba m Mene je savladala prehlada. Sad se plašim da će mi to umanjiti šanse da ugledam . Baš sam se smorila. temperatura mi je 36,9 ili 37,0 već nekoliko dana, ali nisam mislila da će me i grlo zaboleti. Da li je neka ostala u drugom stanju dok je bila prehladjena? Možda ovo pitanje nije za ovu temu. Ako sam pogrešila izvinjavam se! sad vidim da je ovo post od pre cca mesec dana, ali sam morala da napisem. ja sam negde otprilike u periodu zaceca imala temperaturu 39.2 i popila i brufen i hrpu paracetamola(febriceta) i 2 nedelje kasnije sam ugledala . jos od nekih zena sam cula za to. ja sam tada i temperaturu od 37 obarala, po onoj bapskoj da je to najgora temperatura itd. kasnije redovnim merenjem (i panicenjem) tokom prva 2 tromesecja trudnoce mi se 36.9 i 37 bila normalna temperatura....
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.4.2012 11:28:21
|
|
|
|
izneverena
|
Pozdrav svima!!! Evo javljam se da jos uvek nisam doila tj da mi kasni dva dana . Jeste da je traumaticno ovo iscekivanje ali ja sam nekako spremnija na ovako iscekivanje nego da radim test ili betu.Nakon prve ne uspele IVI ja sam posle 12 dana radila betu i naravno nije bilo nista.Toliko me je to potreslo strasno i jedva sam prihvatila to iako sam znala da su male sanse da uspe iz prve.Tako da iako svaki dan samo mislim o tome ali ipak lakse mi je da ne radim nista bar za sad pa ako prodje par dana onda moguce da uradim.Zelim svima koje zeljno iccekivaju svoje da u ovoj godini ugledaju.Srecno svima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.4.2012 11:36:23
|
|
|
|
Bebana17
|
Izneverena, navijam jako, jako da budu i da beta bude velika!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.4.2012 12:07:33
|
|
|
|
buba m
|
Izneverena imaš našu podršku! Nisi sama i mi nestrpljivo čekamo sa tobom! Znaš sa koliko nestrpljenja smo sve čekale da Lalojedac javi rezultate, tako isto čekamo sa tobom. Probaj da ne brineš. Šaljem ti puno pozitivne energije i podrške!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.4.2012 11:12:53
|
|
|
|
izneverena
|
Pozdrav! Evo da se samo javim da jos nije stigla ali uradila sam test jutros i naravno bio negativan . Sad samo cekam da stigne i da razmisljam sta dalje.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.4.2012 11:35:26
|
|
|
|
buba m
|
Izneverena, koliko je prošlo dana od oplodnje? Da li postoji mogućnost za lažno negativan rezultat?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.4.2012 11:49:27
|
|
|
|
izneverena
|
IVI je radjena 27-28 aprila pa ako bi racunala od prve IVI to je 16 dana.Meni se sve cini da od utrogestana kasni . Nista sacekat cu jos koji dan pa ako ne stigne onda cu da radim betu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.4.2012 10:26:11
|
|
|
|
jbojana1980
|
meni je danas 11 d posle O. Zanima me da li je jos rano za simptome da se utesim . Naime, sem bolnih bradavica i povisene temperature (37) nemam nikakvih simptoma. Da li su ovi simptomi od utrogestana? Bas me brine sto nista drugo ne osecam, tako mislim da se opet nista nije desilo...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.4.2012 10:33:41
|
|
|
|
nink
|
Jbojana ,mislim da je rano za bilo kakve simptome,sacekaj jos neki dan pa izvadi krv da proberis betu..Ne verujem da je od utrogestana ja ti zelim da ugledas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.4.2012 12:52:27
|
|
|
|
buba m
|
Jbojana i ja sam se zabrinula. Danas mi je 10dpo a juce su grudi prestale da me bole. Osim povremenîh žiganja ne osećam nista. Ipak, mislim da nam je još rano za neke jače simptome.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.4.2012 12:58:48
|
|
|
|
buba m
|
Jbojana i ja sam pocela da se obeshrabrujem, inace, kod mene je 10dpo. Ipak, nekako još mislim da nam je rano za neke simptome. Mene su grudi do juce bolele i prestale. Sad samo osečam povremeno žíganje.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?