|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
8.3.2012 13:08:50   
malenac76
buba cuvam fige. prerano ti je za bilo kakve simptome user posted image  moras biti strpljiva mada znam da nije lako

(odgovor članu helenaaaa)
Direktna veza do poruke: 1326
8.3.2012 22:15:15   
meyo
evo da se i ja zvanicno upisem u simptomimauser posted image
ja ih bukvalno nisam imala tj. znala sam kad je bila O. na kom jajniku i sve sam mislila da umisljam al sad vidim da su bili stvarni bolovi nekako tupi tacno na tom jajniku gdje je bila ovul. to je bilo 7-8 dan od ovula. a negdje oko 10-og dana kao neko rastezanje materice sto se mozda poklapalo sa implatacijom al nista znacajno.tek toliko zabolucka Meni su grudi meke mekane i nisu bolne nego nekako bas omeksale. Od simptoma imam trenutno jedino zatvor i mucninu uvece e to me ubi tj. neka zgaravica u zeludcu nije da mi se povraca nego jednostavno mi muka a to prodje kad jedem...medjutim koliko me muka ne mogu ni jesti.
al to ocelo od skoro a sesta sam nedjelja... U prvoj trudnoci mi se enormno spavalo sada i ne toliko mada se trudim odmarat sto vise. Povremeno imam bol kao da cu dobiti i sva pretrnem al valjda je i to normalno.. Eto toliko od mene.
E da glavni simptom je bio pozitivna test na trudnocu 13 DPO i beta 18 Dpo.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1327
8.3.2012 22:19:02   
Jole84
Meyo divni simptomčići user posted image user posted image
Kažu da je u tim nedeljama najveća mučnina i da je to znak da je sve dobro,da imaš dobru količinu progesterona user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1328
8.3.2012 22:20:29   
meyo
ja u prvoj trudnoci nisam ni znala do 10-te nedj. da sam trudna niti ikakvih muka imala
a sad nije to neka strasna muka vec nesto ma ne umijem ti opisati nekako me smori al nije da smeta strasno
popijem caj od kamilice smiri mi zeludac i bude ok.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1329
8.3.2012 22:23:33   
Jole84
Ili plazma keksić na prazan stomak ujutru,znam da ima nekih fora user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1330
8.3.2012 22:25:48   
helenaaaa
i ja imam te neke grozne mucnine i jedem bude ok i primetila sam da kad jedem slatko tj cokoladu bas mi bude muka,i jedno jutro sam za dorucak jela mandarine i tako sam povracala uzas....a to mi je omiljeno voceuser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1331
8.3.2012 22:28:50   
meyo
meni nije jutro problem vec popodne i vece muke pocinju kad dodjem s posla i rucam.. uzas
nadujem se nekako me zeludac pece i neka muka ma neopisivo a ujutro da ne doruckujem bila bih mrtva to je nesto sto mi lijepo paneuser posted image

Direktna veza do poruke: 1332
8.3.2012 22:40:50   
helenaaaa
ja jedem normalno ali po malo da mi se ne smuci...e kroz sta sve zene prolaze kako moj muz kaze povracaj sta ti fali a uzmi da jedes kao da je to tako lako.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1333
9.3.2012 11:49:04   
buba m
Mene je savladala prehlada.user posted image Sad se plašim da će mi to umanjiti šanse da ugledam user posted image . Baš sam se smorila. temperatura mi je 36,9 ili 37,0 već nekoliko dana, ali nisam mislila da će me i grlo zaboleti. Da li je neka ostala u drugom stanju dok je bila prehladjena? Možda ovo pitanje nije za ovu temu. Ako sam pogrešila izvinjavam se!

Direktna veza do poruke: 1334
9.3.2012 11:55:14   
nink
Buba ja sam ostala u drugom stanju a bila sam prehladjena,to nema nikakve veze...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1335
9.3.2012 11:58:29   
buba m
Hvala nink na brzom odgovoruuser posted image ! Uh sad mi je lakše!

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1336
9.3.2012 11:59:51   
Suncepravde
IZVORNA PORUKA: buba m

Mene je savladala prehlada.user posted image Sad se plašim da će mi to umanjiti šanse da ugledam user posted image . Baš sam se smorila. temperatura mi je 36,9 ili 37,0 već nekoliko dana, ali nisam mislila da će me i grlo zaboleti. Da li je neka ostala u drugom stanju dok je bila prehladjena? Možda ovo pitanje nije za ovu temu. Ako sam pogrešila izvinjavam se!

Ja sam ostala trudna u januaru a bila sam bolesna tj bolelo me grlo i kasljala sam puno a temperaturu sam imala 38 jedno vece a posle stalno 37 i to je bio prvi simptom trudnoce... (na zalost trudnoca se lose zavrsila ali uzrok nije bila prehlada).

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1337
9.3.2012 12:13:23   
buba m
Žao mi je zbog ishoda!user posted image Ovulacija mi je bila za vikend 04. ili 5.3. Nisam sigurna tačno koji dan. Da li bih oko 15. mogla uraditi neki test?

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 1338
9.3.2012 12:13:56   
little_one
E red bi bio da i ja ovdje napisem svoje "simptome". Uvijek sam mislila da ce doci hiljade razlicitih simptoma, ali kod mene ih skoro nije ni bilo. E pa da pocnem.

Odmah nakon ovulacije su pocele da me bole grudi a posebno bradavice. To je prilicno bilo drugacije, ali kako sam se vec borila sa ovulacijama, nisam pridavala puno znacaja tome. Grudi su prestale da bole vec oko 9te nedjelje i sad skoro uopste ne bole ni na pritisak. Prvi simptomi su se pojavili tek negdje u sedmoj nedjelji kad mi se podrigivalo a tek sad u 11toj nedjelji sam krenula cesce u wc. Nekoliko puta sam imala mucnine al bez povracanja i to obicno ako sam gladna a pritom se naglo pokrenem, posebno ako sam puno vremena provela sjedeci ili lezeci. Malo su mi potamnile bradavice i to je to.

Ostalih simptoma nije bilo. user posted image

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 1339
9.3.2012 12:20:35   
nink
Buba moras sacekati barem dve nedelje od ovulacije da ti ne pokaze lazno negativni rezultat ili da uradis betu ali isto mora da prodje barem dve nedelje ali najbolje je da sacekas da kasni dva tri dana.Srecno i zelim ti da ugledasuser posted image user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1340
10.3.2012 19:40:22   
Mali Potter
evo i ja da se pridruzim sa svojim "simptomima". Namerno stavljam navodnike jer nisam sigurna da su pravi jer od tolike zelje za user posted image mislim da sam pocela da umisljam.. Ono sto ne umisljam to je da meni ciklus traje oko 28 dana, a juce je bio D day i nista, a obicno dva tri dana pred ciklus imam kao braonkast iscedak pa tek onda dobijem.. ovako nemam ni mucninu,niti me bole grudi, mekane su , samo imam povremene grceve u donjem delu stomaka, pa sam cula da to moze da bude simptom ugnjezdivanja oplodjene jajne celije u matericu..a mozda i nije.. Malopre sam primetila da imam skroz malo braonkast iscedak, ali bas bas malo, pa ne znam da li to znaci da cu da dobijem ili da sam user posted image .. sacekacu jos malo pa cu da napravim testic, do tad cu biti u neznanju user posted image ufff kako vreme sporo prolazi kad cekas nesto..

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1341
10.3.2012 23:42:46   
Meisje
Mozes da izmeri temperaturu oralno ujutru cim otvoris oci i treba da ti bude povisena,iznad 36,6C... Mozes i test da uradis.. U svakom slucaju kod simptoma tipa grudi,boluckanje nije sigurno nista,moze da bude PMS a moze i TSuser posted image

(odgovor članu Mali Potter)
Direktna veza do poruke: 1342
11.3.2012 12:55:12   
buba m
Devojke, od ovulacije imam temperaturu u rasponu od 36.9 do 37.3. Sad me je ova prehlada malo pokolebala ali već sedam dana mi je temperatura ppovišena. Takođe, grudi su počele da me bole dan posle o. Ponadala sam se da bi mogli biti znaci trudnoće. Inače temperaturu merim uvek ispod jezika, a ne ispod pazuha. Tako sam nekako navikla. Ima li neke bitne razlike u tome?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1343
11.3.2012 16:28:46   
Bebana17
Bubo, bazalna temperatura se i meri ispod jezika, a ne ispod pazuha, uvek u isto vreme, odmah po budjenju (bez ustajanja, protezanja, odmah cim se probudis).
Povisena bazalna ostaje skoro do user posted image , kad bi trebala da padne na onu temperaturu na kojoj ti je bila ovulacija (na crtu ili ispod crte). Pogledaj malo temu bazalna temperatura. Navijam za tebe, da zaista jeste trudnicka (povisena) temperatura user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1344
11.3.2012 22:57:15   
jovicaa
samo da prijavim da simptome imam od par dana posle ovulacije... znaci prvo uzasni gasovi, pa su kroz par dana poceli da me non stop bole jajnici, bole me i ledja, juce sam imala stravicnu migrenu, a danas i prvu pravu mucninu. a tek mi je 26. dan ciklusa...
i da zadnjih dana mi je i sekret pojacan, a i grudi me drugacije bole nego kad je pms. danas sam radila test i vidi se blaga druga crtica...
ne znam da li sam fenomen ali zaista od samog starta simptomi... nisam ni u snu to mogla da ocekujem ovako rano

< Poruku je uredio jovicaa -- 11.3.2012 22:58:52 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1345
12.3.2012 8:55:03   
malenac76
joviceeeeeeeeeeee user posted image  ponovi testic danas, sutra user posted image  jupiiiiii
javljajsta se desava..meni je na 12dpo sa poslijepodnevnim urinom pokazalo user posted image  doduse jakooo blijada crtica ali bila je tu i ostalaaaa

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1346
12.3.2012 9:00:25   
Pai Mei
Zdravo svima,
Imam pitanje tj situaciju koja mi nije bas najjasnija

Kasni mi ciklus 4 dana, sto se kod mene skoro nikada ne desava, ali ono sto me buni jeste sto se telo ponasa kao da ce svakog trenutka poceti ciklus boli me stomak, pms jak, grudi bole na dodir, ma bukvalno svi simptomi,poznajem svoje telo i svaku reakciju, i traju bas dugo, ceo pms plus ova 4 dana, samo jos uvek nisam dobila
Da li se ovakve stvari desava u pocetku trudnoce, kada pocinje pocetak prestanke ciklusa (da tako kazem :) ili menstruacija samo izostane, bez ikavih simptoma?

Direktna veza do poruke: 1347
12.3.2012 9:09:04   
malenac76
Pai Mei uradi testic..ja sam do 6te nedelje trudnoce imala osjecaj kao da cu dobiti svaki cas

(odgovor članu Pai Mei)
Direktna veza do poruke: 1348
12.3.2012 9:13:12   
Pai Mei
Hvala na odgovoru, malenac
Mislis li da sacekam jos par dana pa da uradim, mozda je rano?
Uopste nisam pametna i sva sam se pogubila, posebno sto proslog meseca nismo imali odnose plodnih dana, ali ok, to nista ne znaci, jer vec nekoliko meseci pokusavamo : )

Direktna veza do poruke: 1349
12.3.2012 9:16:02   
malenac76
mozes sacekati jos par dana ako imas strpljenja user posted image  ako bude kasnila jos 2-3 dana uradi ga cisto da se opustis user posted image

(odgovor članu Pai Mei)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here