Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2012 13:04:44
|
|
|
|
Jole84
|
Helena uradi betu,ona ne greši
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2012 13:37:17
|
|
|
|
helenaaaa
|
radicu za par dana.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2012 16:37:37
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja imam osecaj kao da ce svaki momenat stici jedino sto mi se od subote malo vise spava
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2012 16:42:05
|
|
|
|
Jole84
|
Makij tako sam i ja osećala kao da ću da dobijem a ono tako da....kupi testić
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 11:23:45
|
|
|
|
ivanarepova
|
cao caooo cure zelimo ja i partner bebu eto tako da ja mislim da imam neke simptome sutra trebam dobiti ali molim boga da sam . je li iko imao povisenu temparaturu , napete grudi , trckaranje u wc... pri ranim simptomima? radila sam test jutros i nije pokazo pozitivno zar da jos cekam? ljubcic ja sam nova na forumu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 11:37:48
|
|
|
|
anirez
|
ivana to jesu simptomi trudnoce, ali mogu i da budu umisljeni, Sacekaj jos koji dan pa ponovi test, Sretno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 11:47:32
|
|
|
|
ivanarepova
|
hvala volela bih da znam odma da li jesam ili ne al moram cekati da se nepojavi i onda nakon nekoliko dana uraditi opet test nadam se da ce pokazat samo me zbunjuje ova povisena temparatura nikad nije bila ovoliko povisena a citala sam da je to jedan od simptoma!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 11:58:09
|
|
|
|
nink
|
Ivanarepova,kod mene znaci trudnoce su samo bili izostanak men i uvecane i bolne grudi..Najsigurnije ti je da izvadis betu....Meni jer test pokazao - a bila sam trudna...E da uradila sam ga 2 dana pred ocekivanu m..Srecno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 12:01:56
|
|
|
|
ivanarepova
|
nink hvala puno na savetu al sacekat cu jos malo sad sam u inostranstvu pa tako da bi probala sa testicima urina samo ... hvala ti puno zelim ti svu srecu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 12:06:18
|
|
|
|
Modessty
|
ja radila test dve nedelje nakon izostanka menst i bio negativan. Tri nedelje kasnije bio pozitivan test. ALi ja ti nisam neki reper, kod mene i ovako poludeli hormoni
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 12:08:11
|
|
|
|
nink
|
Cudni su ti testovi....Ma to samo zavisi kada je bila O..Nece da pokazu kada je mala trudnoca...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 12:08:53
|
|
|
|
Olga75
|
ivanarepova , sacekaj sutra i ako se ne pojavi uradi pnovo test a ako bude negativan idi da uradis betu kod nas je ta analiza oko 1500 , znaci 15 eura cisto da znas
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 12:14:20
|
|
|
|
ivanarepova
|
modessty nadam se da i meni nisu poludeli hormoni hahhah a da nink nece pa najbolja je beta .... olga rr sacekat cu jos koji dan pa cu otic uradit betu ovde u italiji nadam se da sam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 13:01:06
|
|
|
|
helenaaaa
|
ivanarepova ja sam radila test posle 3 dana kasnjenja i bio je negativan,juce sam radila betu i trudna sam a nemam simptome sem sto cesto idem u wc ,navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 13:19:25
|
|
|
|
ivanarepova
|
helenaaaa drago mi je zbog tebe cestitam imat ces nadam se da sam i ja odo veceras da uzmem uputnicu za betu kod svoje doktorice a tebi zelim sve najjjlepse
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 13:25:22
|
|
|
|
helenaaaa
|
hvala puno i ja tebi zelim da ti beta bude visoka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.2.2012 15:43:37
|
|
|
|
ivanarepova
|
aaaa jedva cekamm
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:19:25
|
|
|
|
ivanarepova
|
cure isla sam doktorici da mi da uputnicu za betu a ona mi je odgovorila da je suvise rano treba da sacekam da bar prodje 5 dana od izostanka uzela sam opet test sutra ujutro cu provjert .....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:27:30
|
|
|
|
nink
|
ma beta pokazuje mnogo ranije i sada bi pokazala..Ih ti doktori..Pa sacekaj kada ona tako kaze . Mi ovde radimo privatno betu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:30:04
|
|
|
|
anirez
|
ivana jel tebi uopce kasni?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:31:14
|
|
|
|
ivanarepova
|
prosli mesec sam imala 28.1 mentruaciji razmaci su mi 25 dana i ona men kaze zasto si dosla sacekaj bar 28.2 ... pa mije preporucila neki test urina od ihahah 11 eura ... eto a betu ma to je rano jos tako mi je rekla ...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:37:02
|
|
|
|
ivanarepova
|
da anirez kasni mi trebalo bi da je to to
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:51:40
|
|
|
|
malenac76
|
ivana cuvam fige i navijam jako jakooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 15:59:50
|
|
|
|
ivanarepova
|
hvala malenac76
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 18:22:19
|
|
|
|
helenaaaa
|
ivanarepova ima li novosti meni je beta pokazala iako je jako mala trudnoca 20,84 je bila u ponedeljak,ako trudnoca postoji krv mora da pokaze.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?