|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
18.1.2012 19:09:08   
malenac76
O joj nije mogla biti krajem decembra nikako..vjerovatno je bila prije 12-tak dana cim je beta takoooo niska user posted image  bar ja tako nekako kontam.

evo tabela
user posted image

< Poruku je uredio malenac76 -- 18.1.2012 19:10:09 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1226
18.1.2012 19:15:17   
zorana.k
I ja sam po racunanju skapirala da bi beta trebala biti veca...
Poseta ginekologu je ostavrljiva u ponedeljak,do tada cu moci da nagadjam.
Krvarenje je pomalo,u prethodna dva dana rozikasto,danas je vec crvenkasto... :(

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1227
18.1.2012 19:15:36   
Olga75
a ima ona i svog ginekologa i svoj kalendar pa neka tamo proveri
to rozikasto , crveno , to je krvarenje a kad je bila menstruacija i ovulacija , jedino da bacimo pasulj user posted image
mislim , ponovo beta 24 sata nakon prvog vadjenja i ako se uduplala onda je trudnoca a ako nije onda kod dr brzom brzinom

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1228
18.1.2012 19:21:39   
zorana.k
Olga, svakako nisam nameravala da postane prepiska od mog stanja. Htedoh da se pre nego sto uspem da dodjem do konkretnog odgovora posavetujem sa ljudima koji znaju vise od mene.
Svakako imam ozbiljne razloge zasto nesto ne mogu odmah da uradim.(ginekolog itd...)
Hvala svima na pomoci.

Javicu se ako je poz.odgovor! Do tada, puno srece svima od user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1229
18.1.2012 19:27:17   
Olga75
naravno ,
u tvom stanju je najbolje da te pogleda ginekolog jer povisena beta plus krvarenje moraju da se prate

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1230
21.1.2012 22:37:27   
srecica88
evo samo da vam se javim... na zalost bila je lazna uzbuna :-) al sta da se radi,idemo dalje i ne odustajemo... nadamo se user posted image jos uvjek... hvala svima na podrsci user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1231
27.1.2012 0:43:28   
Pahulja21
cao devojke treba mi vase misljenje :) kasni mi 5 dana grudi tj. bradavice su mi osetljive na dodir a to mi se jos nije desavalo . test sam radila juros mislim da je negativan kao da se nesto nazire ali jako jako slabo ma drugi garant nebi nista ni videli to samo ja i moj dragi vidimo user posted image kakav je sekret u trunoci tj u pocetku ima li neka iskustva sa tim? hvala unapred pozzzzzz za sve 

(odgovor članu srecica88)
Direktna veza do poruke: 1232
27.1.2012 1:08:26   
viktori
Citajuci sta sve zene pisu ovuda i slabo vidjiva crtica je pozitivan test. Uradi jos neki za svaki slucaj ili sacekaj da ti se javi neko iskusniji. Imas temu http://www.ringeraja.rs/forum/m_980308/mpage_156/key_/tm.htm#1002937 bas za crtice i testice. Pozz

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Pahulja21)
Direktna veza do poruke: 1233
27.1.2012 8:32:54   
malenac76
Pahulja ako se nazire druga linijica to je to user posted image
ponovi danas ili sutra tetsic trebala bi se vec bolje vidjeti . navijammm

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1234
27.1.2012 13:07:44   
Miki3
Pahulja slazem se sa Malencom, mislim da je to, to-i meni je pokazao jedva drugu crticu, cak sam mislila i da umisljam jer mi je toliko nestvarna bila u tom trenutku, a beta preko dvesta istog dana je opravdala jakooo bledu crticu...Zelim ti sve isto, a takodje i svim ostalim devojkama user posted image user posted image i vissssooooku betuuu!
P.S. moram dodati da nijedan znak trudnoce nisam imala...

Direktna veza do poruke: 1235
27.1.2012 23:08:18   
hanka
Kakva sam ja nenormalna zena user posted image
Jel moguce da 3 dana posle oplodnje ja od danas popodne piskim 5 puta i da je to neki znak user posted image
Nisam prehladjena i nemam nikakvu upalu

(odgovor članu Miki3)
Direktna veza do poruke: 1236
28.1.2012 0:47:21   
dijana1*
Hanka sve je moguce user posted image
U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna tek kada sam uradila test, posle sam analizirala i trazila znakove trudnoce. A sada sam 2 dana nakon ovulacije rekla ja sam trudna. Stalno sam isla u vc to mi je bio prvi znak, i jednostavno sam osecala da sam trudna i nisam pogresila.
Nadam se da ce tako biti i kod tebe user posted image
Malo koja zena tako rano moze da oseti da je trudna ali i to se desava.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1237
29.1.2012 21:35:05   
Anchy_Ljuba
Dobro vece svima, htela bih da pitam nesto, user posted image mi kasni vec 8 dan, pre tri dana sam radila baby rapid ali je pokazao da je negativan. Medjutim user posted image jos uvek nema, osecam blagi bol u donjem delu stomaka, grudi su mi malo porasle i bole, inace me samo bole kada treba da stigne vestica user posted image . i da ledja me po malo boluckaju, i to ne po ceo dan. Da li da se radujem user posted image mozda ili .... Sa prvom trudnocom sam prosto znala 10 dana pre user posted image al se nesecam nesto kako mi je bilo. Sem da sam trckala da piskim non stop kao i sada

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1238
29.1.2012 22:06:38   
dijana1*
Anchy ako imas test uradi ujutro na prvi urin, mozda sutra pokaze user posted image , ili jos bolje izvadi betu. I mene su ovaj put bolele grudi, ledja po malo i stalno idem u vc.
Navijamo za user posted image
Anchy koliko me secanje sluzi mi smo se druzili u trecem tromesecju prosli put, nadam se da cemo i sada u prvom tromesecju. Cekamo te user posted image

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 1239
29.1.2012 22:22:58   
Anchy_Ljuba
ne varas se draga, to sam ja hehe. nemam drugi test i ovaj sam radila sa prvom jutarnjom. kupicu sutra drugi pa cu ponovo uraditi. nadam se i ja user posted image pa da se ponovo druzimo

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1240
29.1.2012 22:27:50   
dijana1*
Super, nije me pamet izdalauser posted image
Ponovi sutra test ipak ti dosta kasni, trebao bi pokazati.
Navijam da se ponovo druzimo user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1241
29.1.2012 22:30:42   
Anchy_Ljuba
ja se sa ovim sto sam napisala nadam da je to to

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1242
29.1.2012 22:31:44   
Anchy_Ljuba
ah da zaboravih da ti cestitam na user posted image :-* od mene

Direktna veza do poruke: 1243
29.1.2012 22:33:39   
dijana1*
Hvala Anchy user posted image
Verujem da cu sutra i ja tebi cestitati, obavezno javi rezultat user posted image

Direktna veza do poruke: 1244
31.1.2012 10:02:01   
Anchy_Ljuba
Dijana test je pozitivan, eto mene da se druzimo opet :-***

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1245
31.1.2012 10:18:11   
malenac76
Anchy cestitammm user posted image  daj nam sliku testica i dodji u prvom trom da se druzimoooo user posted image

Direktna veza do poruke: 1246
31.1.2012 10:18:45   
malenac76
koje ti je boje kosa da te stavim na poster user posted image

Direktna veza do poruke: 1247
31.1.2012 10:19:56   
Anchy_Ljuba
Hocu, obavezno samo nemam sada bas puno vremena, idem da spremam rucak i jos malo pa na posao :-* pa se vidimo u 1 tromesecju

Direktna veza do poruke: 1248
31.1.2012 10:21:34   
Anchy_Ljuba
Crna kosa

Direktna veza do poruke: 1249
31.1.2012 20:10:02   
anirez
Anchy cestitam i ovdje!

Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here