|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
16.1.2012 22:04:59   
srecica88
tamno plava :-)

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1201
16.1.2012 23:54:03   
monini
IZVORNA PORUKA: srecica88

hahahaha... radicu ujutru testic... jooooj skroz sam uzbudjena al opet malko nesigurna jer vec 3 godine pokusavamo pa nista... doduse nikada mi nije ovakvo stanje bilo ... nadam se da ce nam Bog dati lijepe vijesti sutra.... ljubim vas sve do sutra :) p.s. drzite mi palceve

navijamoo sreciceeeuser posted image dace Bog sve u svoje vreme, ne briniuser posted image

(odgovor članu srecica88)
Direktna veza do poruke: 1202
17.1.2012 8:53:24   
malenac76
sreciceee cekamo lijepe vijestiii

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1203
17.1.2012 10:24:02   
Bebana17
Evo i mene (opet) i ovaj put moj muz misli da sam trudna, ja se plasim da se ne razocaram, pa ne zelim da verujem u to.
Simptomi su mi sledeci: od 8-9 dana stomak me boleo bas, ali ne kao PMS bolovi, vec kao da imam upalu jajnika i besike zajedno. Od 10 dana krecu klasicni PMS bolovi prosarani sa bolom koji nije PMS, stomak naduven, imam slab apetit, bazalna je lepa povisena (36.8), u toku dana se upalim na momente, mislim izgorecu, a dnevna mi se krece od 37.1 do 37.6.
Grlic materice ne mogu da napipam (stavljam utrogestan), a prosli ciklus mi je nakon radjene inseminacije to bio prvi znak da nije uspelo, jer sam napipala grlic prilikom stavljanja utrog.
Danas mi je 11 dpo.

Direktna veza do poruke: 1204
17.1.2012 15:53:07   
Maakiica
Hvala... user posted image i ja nadam tome,stvarno bih zelela... Sacekacu jos malo mozda jos 5-6 dana jer ja sam pocetkom meseca trebala da dobijem i mi smo mozda od 30 do sada bas bili aktivni... a citala sam da treba da prodje 14 dana pa onda test,tako da bih da sacekam jos malo,a da piskim non stpo,i muka mi je na svaki jaci miris...ali se plasim da nisam sve to umislila mada nikada mi vise od 3 dana nije kasnilo,po nekad me po malo boli stomak. user posted image

Direktna veza do poruke: 1205
18.1.2012 7:31:45   
malenac76
makice radi test sta se patis iscekivanjem user posted image

(odgovor članu Maakiica)
Direktna veza do poruke: 1206
18.1.2012 8:29:44   
malik
Kasni mi par dana i imam sve znake i simptome trudnoće. Međutim, sve je to u glavi, jer je beta=0.

Savet: uradite betu i bićete sigurne u kakvoj ste situaciji. Poštedećete se nerviranja, slatkog iščekivanja, nedoumice da li ste možda rano uradili test ...

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Evo i mene (opet) i ovaj put moj muz misli da sam trudna, ja se plasim da se ne razocaram, pa ne zelim da verujem u to.
Simptomi su mi sledeci: od 8-9 dana stomak me boleo bas, ali ne kao PMS bolovi, vec kao da imam upalu jajnika i besike zajedno. Od 10 dana krecu klasicni PMS bolovi prosarani sa bolom koji nije PMS, stomak naduven, imam slab apetit, bazalna je lepa povisena (36.8), u toku dana se upalim na momente, mislim izgorecu, a dnevna mi se krece od 37.1 do 37.6.
Grlic materice ne mogu da napipam (stavljam utrogestan), a prosli ciklus mi je nakon radjene inseminacije to bio prvi znak da nije uspelo, jer sam napipala grlic prilikom stavljanja utrog.
Danas mi je 11 dpo.

"Mama pava. ............... Kako to?"

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1207
18.1.2012 8:53:07   
malenac76
a nekad bude rano i za betu. sve zavisi kad je bila O i kad je implantacija. ako se prati O i tacno znas kad je bila onda beta ima smisla

(odgovor članu malik)
Direktna veza do poruke: 1208
18.1.2012 9:03:45   
malik
Hej, opet će mi proraditi crvić "A da nisam ipak trudna?" user posted image

Ma mislila sam na slučaj kada je vreme da se radi test, u vreme očekivane menstruacije ili kada izostane par dana - mislim da je onda sigurnije uraditi betu. Ti testovi su mi malo nepouzdani, bar čitajući razne RR poruke na tu temu.

Direktna veza do poruke: 1209
18.1.2012 9:38:30   
malenac76
pa jeste , testici znaju malo zezati user posted image  mada najcesce pokazu trudnocu. puno crtica je ugledalo user posted image  vec na 12dpo sa malo boljim testovima

(odgovor članu malik)
Direktna veza do poruke: 1210
18.1.2012 9:57:06   
Bebana17
Malik, ja uradila testic i veliki minus, ali sam dala i krv na analizu bete hcg, tako da cekam rezultate. Meni je tek 12 dpo, tako da mislim da je ovo neko dobro vreme za testiranje i resavanje svih nedoumica.
I ja volim da uradim betu i resim pitanje na taj nacin, a danas se namestilo da sa muzem odem do klinickog centra i... eto resenja...
U svakom slucaju, navijam da sto pre zatrudnimo i dodjemo do malih andjelcica user posted image

Direktna veza do poruke: 1211
18.1.2012 10:03:44   
malik
Rezultati bi trebali da budu brzo gotovi, bar je kod privatnika to sve gotovo za jedan dan. I ja sam juče radila betu na 12dpo, ali ništa. Ma dosta mi je i ova dva đavolka što imam, a ne bih se bunila da nam se pridruži i treći (ne bih da zvučim nezahvalno pored brojnih RR čekalica).

Navijam za tebe i mužića jaaako!!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1212
18.1.2012 10:07:12   
Bebana17
Malik, e, ova moja stipsa od muzica mi je sredila da na klinickom uradim betu besplatno, samo rezultati ce biti ili danas u 2 ili tek sutra ujutru, ali saznacu, strpljen, spasen...
Bas lepo sto hoces i treceg bebca, ja za sada brojim o komada, to jest pokusavam barem jedno da napravim (izgleda nismo majstori user posted image )

(odgovor članu malik)
Direktna veza do poruke: 1213
18.1.2012 13:28:46   
monini
Bebana zelim ti od user posted image jednu debelu beturinuuser posted image drzim fige!!!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1214
18.1.2012 17:08:09   
zorana.k
13.12.2011. je bio prvi dan mog menstrualnog ciklusa, pms kao poceo na vreme, ali od sl.menstruacije nista. Pre par dana pocela sam da citam o simptomima i skapiram da imam skoro sve...Pre par dana pocela sam cak da imam rozikast sekret i resim,posto su mi inace ciklusi na 28 dana,da odradim u labaratoriji beta HCG test. Rezultati su mi 8,23 mlU/Ml, kontaktirala sam neke poznanike posto nisam stigla otici kod lekara,i oni su mi rekli da odradim opet za 2 dana.
Da li neko moze da me posavetuje, s obzirom da mi je krvarenje malo pojacano u odnosu na juce,tj.sekret je crveniji?
Hvala!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1215
18.1.2012 18:45:02   
malenac76
zorana ipak je najpametnije da odes kod dr. mozda ti treba inekcija progesterona ili tablete. drzim fige da sve bude ok user posted image

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1216
18.1.2012 18:52:00   
zorana.k
Malenac76,,,,
hvala na savetima,nadam se da biti user posted image
Samo ne znam ukoliko ipak dodje do menstruacije, sta znaci ovo sto mi je povisen beta Hcg?

Pozz

Direktna veza do poruke: 1217
18.1.2012 18:55:53   
Olga75
rozikast user posted image i crveni sekret su krvarenje
a povisena beta je verovastno trudnoca

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1218
18.1.2012 18:56:00   
malenac76
zorana sve preko 5 je trudnoca. to sto ti je beta niska znaci da je tek bila implantacija. prekosutra treba opet da uradis betu i ona mora da bude minimum duplo veca - to znaci da se trunoca dobro razvija.
jel znas kad ti je bila ovulacija?

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1219
18.1.2012 19:01:37   
zorana.k
Nadam se da jeste, samo da proverim jos jednu betu I user posted image ...
Ne bih da se brinem zbog krvarenja, ali bi trebalo?
user posted image
Pretpostavaljam da je krajem decembra bila ovulacija...

Direktna veza do poruke: 1220
18.1.2012 19:04:10   
Alexxa
Koliko je obilno to krvarenje, manje nego kada je menstruacija i svetlije, koliko sam ja shvatila? Ne bih da te plašim, ali ja bih otišla kod lekara. Nadam se da će biti sve OK.

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1221
18.1.2012 19:04:32   
Olga75
beta bi trebala da se dupla za 24 sata\
a to crveni sekret je krvarenje i zbog njega bih JAc isla kod dr na pregled
tamo u temi beta , na prvoj strani imas tabelu po vrednosti bete i nedeljama trudnoce pa pogledaj
i naravno , svako krvarenje van ciklusa je za brigu i zasluzuje konsultaciju sa dr

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1222
18.1.2012 19:05:31   
malenac76
morala bi beta biti veca user posted image  mora da je bila kasnije .. uradi ti nju opet prekosutra ako si je radila danas..a sutra ipak razmisli da odes kod nekog drugog gin ako budes i dalje krvarila ..lezi, miruj

(odgovor članu zorana.k)
Direktna veza do poruke: 1223
18.1.2012 19:07:02   
Olga75
a mogla bi i ovulacija biti ranije user posted image
u temi beta HCG ima tabela pa neka proveri
a ciklus , svako svoj treba da prati user posted image

Direktna veza do poruke: 1224
18.1.2012 19:08:33   
Olga75
evo 8,23
- Tjedan nakon prvog dana posljednje menstruacije 3
Količina HCG-a (mIU/ml) 5 -50

- Tjedan nakon prvog dana posljednje menstruacije 4
Količina HCG-a (mIU/ml) 5 – 426

iz doticne teme

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here