|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
31.1.2012 21:38:42   
dijana1*
Anchy i ja da ti cestitam ovde user posted image user posted image user posted image
Zelim ti lepu user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1251
3.2.2012 0:54:34   
pandica
EVO OVIM POVODM SE SVIMA JAVNO IZVINJAVAM STO SAM VAM PUTEM PRIVATNIH PORUKA SLALA BROJ RACUNA  DA MI POMOGNETE ZA SKUPLJANJE  SREDSTAVA ZA VTO!

SHVACENA SAM DA VAS LAZEM JER SAM REKLA MOJ MUZ  A NISMO VENCANI, U DNEVNIKU PISE JA I MOJ NEVENCANI MUZ, ALI MOLIM VAS DA NA TO ZABORAVITE,DNEVNIK CE BITI IZBRISAN A  I RACUNI POVUCENI.
JA NAJVEROVATNIJE VISE NECU BITI NA RR, ZAISTA MI JE ZAO I  IZVINJAVAM SE SVIMA!

VELIKI POZDRAV ZA SVE I   I OSTVARITE SVE SVOJ SAN!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1252
5.2.2012 14:30:33   
Pahulja21
anchy cestitam od srca na user posted image bas mi je drago zbog tebe.. zelim ti lepu i laku trudnocu user posted image
ja devojke neznam sta cu trebala sam dobiti 21.01. ali je nema i danas sam radila test negativan ..  sad da li je moguce da mi je ovulacija bila kasnije nemam pojma.. videla sam neki graf bazalne temp gde su devojke 50 dan ciklusa saznale da su trudne.. ja jako zelim user posted image .. pozdrav za sve i zelim vam svima user posted image

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1253
8.2.2012 9:26:18   
Anoniman
Prvi znak trudnoce - pozitivan test na dan ocekivane M, i to cak nije ni bio prvi jutarnji urin. Ne bih ga uradila, ali bili mi cudno da me bole grudi...a M ne stize, i htjela sam da rijesim dilemu. Ostali simptomi - nervoza, zatvor, cesce mokrenje, mucnine (vrlo malo) dosle su kasnije, tako da ja ne vjerujem da se to uopste primijeti prije nego sto M zakasni.
Jednom mi je kasnilo 15 dana i svi testovi su bili negativni. Mislila sam - mozda je ovulacija bila kasnije, i slicne stvari... pa je test lazno negativan i sl. ali jednostavno je dosla. Tako da ni u te stvari ne vjerujem, mada sa cula da se desavaju zenama.
Dakle, po meni je izostanak user posted image prvi "simptom" user posted image .

(odgovor članu Pahulja21)
  Direktna veza do poruke: 1254
8.2.2012 9:56:52   
anirez
Slazem se sa korisnikom anoniman ko god da jeste, ja sam vec pisala da nikakve simptome nisam imala, kasnila mi je dva dana, nisam uopce tome pridavala pozornosti jer imam PCO pa mi to bila normala. Test sam inace kupovala svaki mjesec, a u tom mjesecu sam se bas iznenadila.
Znaci nikakve simptome nisam imala, dosli su tek kasnije i to ne svi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1255
10.2.2012 13:06:22   
meyo
a jel imao neko tupe bolove u donjem dijelu stomaka
mene cijelo jutro muce bas po dnu i prepone.. i kad se pomjerimvise ih osjetim...
inace danas mi dodje 7-8dpouser posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1256
10.2.2012 13:11:19   
daca77
Ja to imam, draga...a iste bolove sam imala i u vreme  O, a mislila sam da dolazi user posted image . Sada isto i ne znam sta da mislim...

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1257
10.2.2012 13:14:48   
meyo
pa i ja isto ko ya vrijeme ovulacije bukvalno identicno samo sto sad ide do preponauser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1258
10.2.2012 13:15:36   
daca77
Navijam za tebeuser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1259
10.2.2012 13:54:22   
hanka
Meyo ja sam imala i imam ih jos uvek

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1260
11.2.2012 9:07:09   
meyo
ruzan neki osjecaj jel da ..
a ti ponovi taj testic u ponedjeljak user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1261
11.2.2012 9:15:37   
malenac76
cure mene je tako boljelo od nekog 5dpo..ja sam mislila da je mozda zbog HSG-a ali nije bilo user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1262
11.2.2012 13:57:03   
meyo
pa i meni taman .tako dodje doduse danas vise nista ne boli
pa cu vidjet dal je taj bol nesto znacvio za nekolika dana ..user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1263
12.2.2012 12:19:51   
meyo
moze mi neko reci kako vam izgledaju covene Verkine Montgomerijeve tubaklie
jel ih imate uvijek ili iskljucivo u trudnoci? ja ih imam al mislim a su mi one oduvijek tu .. kakve trebaju biti ?
ja sam stvarno siznula user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1264
12.2.2012 12:30:53   
World
meyo, ja mislim da ih ja imam, ako je to to, ali imam ih stalno, s tim sto su nekad vise nekad manje izrazene... otprilike izgledaju kao plikovi neki mali... steta sto ne mogu da ti postavim sliku, ali mislim da bi me izbacili sa rr definitivno.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1265
12.2.2012 12:32:48   
meyo
hahaha user posted image najbolje mi je da ostanem u neznanju

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1266
12.2.2012 12:38:41   
anirez
Moje su uvijek iste bez obzira na trudnocu, kakve su bile pre takve su i sad

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1267
12.2.2012 17:56:51   
Honey
Cure, od skoro sam na ovom sajtu, i htela sam da se zahvalim svima jer su mi saveti nekih od vas dosta pomogli... Zelim vam svima da ugledate user posted image ili user posted image . Meni je kasnilo nedelju dana, nista neobicno, ali ipak sam uradila test i jutros je pokazao da sam trudna vise od 3 nedellje user posted image Inace, nisam imala nikakve simptome sem blagih bolova u donjem delu stomaka. Ljubim vas puno i zelim vam puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1268
12.2.2012 18:33:31   
malenac76
honey cestitammmm user posted image  pridruzi nam se na temi prvo tromjesecje user posted image
koliko ste radili na bebici? koliko imas godina? jel to prva trudnoca user posted image

(odgovor članu Honey)
Direktna veza do poruke: 1269
13.2.2012 10:40:17   
Honey
Malenac hvala na cestitkama user posted image Za bebicu nam je trebalo nekoliko meseci, a ovo mi je prva trudnoca i imam 20 god. Jos samo doktor da potvrdi da je sve u redu i bicu stvarno srecna...

< Poruku je uredio Honey -- 13.2.2012 10:41:44 >

Direktna veza do poruke: 1270
14.2.2012 21:10:52   
helenaaaa
ima li koga...

(odgovor članu Honey)
Direktna veza do poruke: 1271
15.2.2012 9:03:47   
malenac76
helena cekamo testic user posted image

(odgovor članu helenaaaa)
Direktna veza do poruke: 1272
15.2.2012 12:40:34   
helenaaaa
nema nista negativan je user posted image

Direktna veza do poruke: 1273
15.2.2012 12:41:24   
Jole84
Možda je još rano,sačekaj još koji dan user posted image

(odgovor članu helenaaaa)
Direktna veza do poruke: 1274
15.2.2012 12:46:08   
helenaaaa
dovoljno mi kasni da bi test pokazao kupila sam baby rapid ali radicu opet za par dana....

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here