|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
22.2.2012 19:21:59   
pahuljce91
Evo i mene u ovoj temi. Ja sam do sad 3x radila test,i svaki put sam se razocarala.Sad cekam 1.mart da uradim test.Imam neredovne menstruacije,pa ne znam kad mi je ovulacija.Ovih dana imam dosta simptoma trudnoce,pa ne znam da li je to to,ili umisljam jer toliko zelim da vidim te dveuser posted image

(odgovor članu *helena*)
Direktna veza do poruke: 1301
22.2.2012 19:24:27   
nink
pahuljce kada ti je bila poslednjauser posted image ?

(odgovor članu pahuljce91)
Direktna veza do poruke: 1302
22.2.2012 19:29:01   
MicinaMama
Pahuljice bolje se opusti u vezi toga...nemoj trcati kupovati test cesto,sacekaj...Znam da je to tesko,ja sam tako radila godinu i po i zbog takve svoje psihe zeljna da ostanem trudna nisam mogla da ostanem....Tek kada sam se malo opustila zatrudnila sam odmah,ali bilo je tesko ne razmisljati o tome ali mora se dobro rascistiti sa svojom glavom...

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1303
22.2.2012 19:43:58   
pahuljce91
Prosli put sam dobila 1.2.Ma znam da treba da se opustim,ali ne mogu. Toliko zelim user posted image da nas sve obraduje.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1304
22.2.2012 20:16:42   
ivanarepova
pahuljice u istoj smo situaciji .... nikako docekat ali zajedno smo jace docekat cemo zelim ti user posted image

Direktna veza do poruke: 1305
22.2.2012 20:19:51   
ivanarepova

IZVORNA PORUKA: helenaaaa

ivanarepova ima li novosti meni je beta pokazala iako je jako mala trudnoca 20,84 je bila u ponedeljak,ako trudnoca postoji krv mora da pokaze.

izgleda cu helenice moja morati da sacekam jos za test urina inace rekla mi je doktorica da beta trebam ako hocu uradit za 5 dana hvala na pitanju pozzz

(odgovor članu helenaaaa)
Direktna veza do poruke: 1306
27.2.2012 9:13:15   
pahuljce91
Jutros kad sam ja ustajala sa stolice osetila sam jak bol u donjem delu stomaka,koji je kratko trajao.Da li je to znak trudnoce ili nesto drugo?

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1307
28.2.2012 12:36:42   
Sanjchezze
Evo i mene na ovom forumu. user posted image Naime citala sam vase postove i nadam se da cu moci da dobijem od vas neke odgovore. Imam veoma nerodovne menstruacije, nekada dobijem 25dc, nekad 28dc, a nekad 20dc, sto znaci da je nemoguce pratiti ovulacije. Poslednji put je user posted image stigla 15.02, trajala 5 dana ( kao i obicno), 24.02 sam imala odnose a posle dva dana sam primetila da imam roze sekret, nije bio gust, vise onako proziran i trajao je dan, dan i po...nikad mi se to nije desilo pa sam svrljala malo po netu i pronasla da je to moguci znak user posted image , takodje juce i danas imam temperaturu 37c, i blage bolove u donjem delu stomaka. Zanima me da li je to stvarno moguca trudnoca i kada da uradim test? Ne mogu da cekam polovinu marta da vidim hoce li user posted image sici jer toliko zelim da vidim svoje user posted image . Hvala najlepseuser posted image

Direktna veza do poruke: 1308
28.2.2012 12:40:14   
soni
moguca je trudnoca... znaci trudnoce su isti kao menstrualni simptomi, tako da je sve moguce..
mene su grudi boluckala, nervoza, muljalo mi se u donjem delu stomaka..ma sve isto.. kad ono user posted image ...zelim ti da su i to tvoje dve crtice a ti javi rezultate

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 1309
28.2.2012 12:53:38   
Sanjchezze
Jao ja se iskreno nadam user posted image Radicu test 05.03 pa javljam rezultate. Takodje me brine taj rozikast sekret ako nije u pianju trudnoca... grrrrr stres na maximumu

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1310
3.3.2012 20:50:23   
Merilyn
Ja sam upravo pukla! Vec mi je dosta "osluškivanja tela" i praćenja mogućih simptoma! Naravno sve liči na PMS a menstruacije mi neredovne pa ne mogu sa sigurnošću da znam kada tačno treba da dobijem i samim tim više ne znam da li su bolne grudi i probadanje u stomaku trudnoća u najavi ili ono drugo što mi ne treba user posted image !
Neki dan pričam sa kumom (koja je sa lakoćom ostala trudna sa oba deteta) i spomenem ovulaciju a ona me začuđeno pogleda pa pita: "A šta ti je to???" AAAAAAAAAA!!!! Došlo mi da zavrištim istog momenta! Mi (žene sa ovih foruma) toliko znamo o svemu tome,koristimo se bez problema tom medicinskom terminologijom da bez problema možemo da pariramo doktorima user posted image (šalim se naravno, da ne uvredim nikog),dok onaj ostatak srećnica ne zna ni šta je ovulacija.
Smešna sam sama sebi dok stojim ispred ogledala i posmatram svoje obline, gledam da li su veće, da li je "ono područje" tamnije, itd...
Vreme mi je da nađem neku drugu zanimaciju osim da pravim samu sebe trudnom... Znam!!! Preći ću na forum Čekamo dve crtice! user posted image
Veliki pozdrav za sve čekalice!user posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 1311
3.3.2012 20:56:13   
degu
Merilyn dobrodošla i znaš da nisi jedina, sve se tako ogledamo, zagledamo, tripujemo user posted image
ajde da što pre ugledaš svoje crtice user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Merilyn)
Direktna veza do poruke: 1312
3.3.2012 21:52:59   
zbunjena:/
Zdravo, imala sam menstruaciju 30.01.2012. a odnos 22-og februara. Da li postoji mogucnost da sam trudna?

Direktna veza do poruke: 1313
3.3.2012 21:59:27   
Cao, poslednju menstruaciju sam imala 30.01.2012 a 22-og februara sam imala odnos? Da li postoji mogucnost da sam trudna? Imam osecaj da mi je stomak malo naduvan i grudi me malo bole.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1314
3.3.2012 22:22:46   
Merilyn
Zbunjena, koliko ti traju ciklusi inače? Postoji mogućnost da jesi mada lako može biti i PMS...

(odgovor članu zbunjena:/)
Direktna veza do poruke: 1315
4.3.2012 0:54:51   
Uglavnom dobijem menstruaciju na svakih 30 dana i traje mi oko sedam dana. Vec sam trebala dobiti...

(odgovor članu Merilyn)
Direktna veza do poruke: 1316
4.3.2012 8:48:32   
meyo
odradi test to ti je najsigurnije

Direktna veza do poruke: 1317
4.3.2012 13:10:31   
Da, to je najsigurnije, sutra cu da kupim test i proverim.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1318
7.3.2012 14:55:13   
helenaaaa
evo ja da napisem o mojim znacima nista posumnjala sam na user posted image tek kada mi je kasnilo,uradim test on negativan posle 3 dana izvadim krv kada ono jeste user posted image ,tek posle dve nedelje sam pocela da povracam i malo me bole grudi ali to je to za sad nemam neku posebnu zelju za hranom,eto recimo omiljeno voce su mi mandarine a sad povracam od njih user posted image

Direktna veza do poruke: 1319
7.3.2012 15:00:39   
Meisje

IZVORNA PORUKA: soni

moguca je trudnoca... znaci trudnoce su isti kao menstrualni simptomi, tako da je sve moguce..
mene su grudi boluckala, nervoza, muljalo mi se u donjem delu stomaka..ma sve isto.. kad ono user posted image ...zelim ti da su i to tvoje dve crtice a ti javi rezultate

Soni sve isto sa jednom velikom razlikom: BT je povisenauser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1320
7.3.2012 15:03:40   
helenaaaa
ja ne znam to oko BT ali ako ne dobijes sutra idi i kupi test pa da ugledas user posted image ,i da dodjes u prvo tromesecje user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1321
7.3.2012 15:16:59   
Meisje
Hehehe,hvala,meni uvek padne na dan ili jedan dan pre dobijanja ali sad nisam merila...imam test samo ga treba odraditi...user posted image

Direktna veza do poruke: 1322
7.3.2012 15:20:01   
helenaaaa
ipak sacekaj,ja sam zatrudnela bas pred pms pa posle 7 dana kasnjenja test pokazao negativno,znam da je tesko ali strpi se ...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1323
8.3.2012 12:34:50   
buba m
Devojke SRE"AN 8. MART. Ja sam ovaj mesec bila na folikulometriji i naravno mućkala kako bi ovaj put povećali šanse da ugledamo user posted image . Ovulacija mi je bila u nedelju 4. marta a treba da dobijem 18. (sledeće nedelje). Već dva dana me bole grudi ali ono što je vrlo izraženo i za mene zaista novo jeste da me grudi peku iznutra. Ne znam kako da objasnim, nekako i bez dodirivanja osećam neko peckanje. Sekret mi je i dalje obilan i žućkast poprilično. Ovo što sam nabrojala su zaista stvarne tegobe (nisam umislila simptome user posted image ). Samo me zanima da li bih uopšte mogla ove pojave svrstati pod simptome? Da li je uopšte i prerano za priču o simptomima obzirom da je prošlo samo 4 dana?

Direktna veza do poruke: 1324
8.3.2012 13:05:49   
helenaaaa
pa ne znam to je bas rano,ali svaka zena je drugacija,ja sam od skoro pocela da osecam siptome a 6 sam nedelja...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here