Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 19:21:59
|
|
|
|
pahuljce91
|
Evo i mene u ovoj temi. Ja sam do sad 3x radila test,i svaki put sam se razocarala.Sad cekam 1.mart da uradim test.Imam neredovne menstruacije,pa ne znam kad mi je ovulacija.Ovih dana imam dosta simptoma trudnoce,pa ne znam da li je to to,ili umisljam jer toliko zelim da vidim te dve
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 19:24:27
|
|
|
|
nink
|
pahuljce kada ti je bila poslednja ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 19:29:01
|
|
|
|
MicinaMama
|
Pahuljice bolje se opusti u vezi toga...nemoj trcati kupovati test cesto,sacekaj...Znam da je to tesko,ja sam tako radila godinu i po i zbog takve svoje psihe zeljna da ostanem trudna nisam mogla da ostanem....Tek kada sam se malo opustila zatrudnila sam odmah,ali bilo je tesko ne razmisljati o tome ali mora se dobro rascistiti sa svojom glavom...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 19:43:58
|
|
|
|
pahuljce91
|
Prosli put sam dobila 1.2.Ma znam da treba da se opustim,ali ne mogu. Toliko zelim da nas sve obraduje.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 20:16:42
|
|
|
|
ivanarepova
|
pahuljice u istoj smo situaciji .... nikako docekat ali zajedno smo jace docekat cemo zelim ti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.2.2012 20:19:51
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: helenaaaa ivanarepova ima li novosti meni je beta pokazala iako je jako mala trudnoca 20,84 je bila u ponedeljak,ako trudnoca postoji krv mora da pokaze. izgleda cu helenice moja morati da sacekam jos za test urina inace rekla mi je doktorica da beta trebam ako hocu uradit za 5 dana hvala na pitanju pozzz
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.2.2012 9:13:15
|
|
|
|
pahuljce91
|
Jutros kad sam ja ustajala sa stolice osetila sam jak bol u donjem delu stomaka,koji je kratko trajao.Da li je to znak trudnoce ili nesto drugo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2012 12:36:42
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Evo i mene na ovom forumu. Naime citala sam vase postove i nadam se da cu moci da dobijem od vas neke odgovore. Imam veoma nerodovne menstruacije, nekada dobijem 25dc, nekad 28dc, a nekad 20dc, sto znaci da je nemoguce pratiti ovulacije. Poslednji put je stigla 15.02, trajala 5 dana ( kao i obicno), 24.02 sam imala odnose a posle dva dana sam primetila da imam roze sekret, nije bio gust, vise onako proziran i trajao je dan, dan i po...nikad mi se to nije desilo pa sam svrljala malo po netu i pronasla da je to moguci znak , takodje juce i danas imam temperaturu 37c, i blage bolove u donjem delu stomaka. Zanima me da li je to stvarno moguca trudnoca i kada da uradim test? Ne mogu da cekam polovinu marta da vidim hoce li sici jer toliko zelim da vidim svoje . Hvala najlepse
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2012 12:40:14
|
|
|
|
soni
|
moguca je trudnoca... znaci trudnoce su isti kao menstrualni simptomi, tako da je sve moguce.. mene su grudi boluckala, nervoza, muljalo mi se u donjem delu stomaka..ma sve isto.. kad ono ...zelim ti da su i to tvoje dve crtice a ti javi rezultate
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2012 12:53:38
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Jao ja se iskreno nadam Radicu test 05.03 pa javljam rezultate. Takodje me brine taj rozikast sekret ako nije u pianju trudnoca... grrrrr stres na maximumu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.3.2012 20:50:23
|
|
|
|
Merilyn
|
Ja sam upravo pukla! Vec mi je dosta "osluškivanja tela" i praćenja mogućih simptoma! Naravno sve liči na PMS a menstruacije mi neredovne pa ne mogu sa sigurnošću da znam kada tačno treba da dobijem i samim tim više ne znam da li su bolne grudi i probadanje u stomaku trudnoća u najavi ili ono drugo što mi ne treba ! Neki dan pričam sa kumom (koja je sa lakoćom ostala trudna sa oba deteta) i spomenem ovulaciju a ona me začuđeno pogleda pa pita: "A šta ti je to???" AAAAAAAAAA!!!! Došlo mi da zavrištim istog momenta! Mi (žene sa ovih foruma) toliko znamo o svemu tome,koristimo se bez problema tom medicinskom terminologijom da bez problema možemo da pariramo doktorima (šalim se naravno, da ne uvredim nikog),dok onaj ostatak srećnica ne zna ni šta je ovulacija. Smešna sam sama sebi dok stojim ispred ogledala i posmatram svoje obline, gledam da li su veće, da li je "ono područje" tamnije, itd... Vreme mi je da nađem neku drugu zanimaciju osim da pravim samu sebe trudnom... Znam!!! Preći ću na forum Čekamo dve crtice! Veliki pozdrav za sve čekalice!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.3.2012 20:56:13
|
|
|
|
degu
|
Merilyn dobrodošla i znaš da nisi jedina, sve se tako ogledamo, zagledamo, tripujemo ajde da što pre ugledaš svoje crtice
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.3.2012 21:52:59
|
|
|
|
zbunjena:/
|
Zdravo, imala sam menstruaciju 30.01.2012. a odnos 22-og februara. Da li postoji mogucnost da sam trudna?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.3.2012 21:59:27
|
|
|
|
|
Cao, poslednju menstruaciju sam imala 30.01.2012 a 22-og februara sam imala odnos? Da li postoji mogucnost da sam trudna? Imam osecaj da mi je stomak malo naduvan i grudi me malo bole.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.3.2012 22:22:46
|
|
|
|
Merilyn
|
Zbunjena, koliko ti traju ciklusi inače? Postoji mogućnost da jesi mada lako može biti i PMS...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.3.2012 0:54:51
|
|
|
|
|
Uglavnom dobijem menstruaciju na svakih 30 dana i traje mi oko sedam dana. Vec sam trebala dobiti...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.3.2012 8:48:32
|
|
|
|
meyo
|
odradi test to ti je najsigurnije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.3.2012 13:10:31
|
|
|
|
|
Da, to je najsigurnije, sutra cu da kupim test i proverim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.3.2012 14:55:13
|
|
|
|
helenaaaa
|
evo ja da napisem o mojim znacima nista posumnjala sam na tek kada mi je kasnilo,uradim test on negativan posle 3 dana izvadim krv kada ono jeste ,tek posle dve nedelje sam pocela da povracam i malo me bole grudi ali to je to za sad nemam neku posebnu zelju za hranom,eto recimo omiljeno voce su mi mandarine a sad povracam od njih
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.3.2012 15:00:39
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: soni moguca je trudnoca... znaci trudnoce su isti kao menstrualni simptomi, tako da je sve moguce.. mene su grudi boluckala, nervoza, muljalo mi se u donjem delu stomaka..ma sve isto.. kad ono ...zelim ti da su i to tvoje dve crtice a ti javi rezultate Soni sve isto sa jednom velikom razlikom: BT je povisena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.3.2012 15:03:40
|
|
|
|
helenaaaa
|
ja ne znam to oko BT ali ako ne dobijes sutra idi i kupi test pa da ugledas ,i da dodjes u prvo tromesecje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.3.2012 15:16:59
|
|
|
|
Meisje
|
Hehehe,hvala,meni uvek padne na dan ili jedan dan pre dobijanja ali sad nisam merila...imam test samo ga treba odraditi...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.3.2012 15:20:01
|
|
|
|
helenaaaa
|
ipak sacekaj,ja sam zatrudnela bas pred pms pa posle 7 dana kasnjenja test pokazao negativno,znam da je tesko ali strpi se ...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.3.2012 12:34:50
|
|
|
|
buba m
|
Devojke SRE"AN 8. MART. Ja sam ovaj mesec bila na folikulometriji i naravno mućkala kako bi ovaj put povećali šanse da ugledamo . Ovulacija mi je bila u nedelju 4. marta a treba da dobijem 18. (sledeće nedelje). Već dva dana me bole grudi ali ono što je vrlo izraženo i za mene zaista novo jeste da me grudi peku iznutra. Ne znam kako da objasnim, nekako i bez dodirivanja osećam neko peckanje. Sekret mi je i dalje obilan i žućkast poprilično. Ovo što sam nabrojala su zaista stvarne tegobe (nisam umislila simptome ). Samo me zanima da li bih uopšte mogla ove pojave svrstati pod simptome? Da li je uopšte i prerano za priču o simptomima obzirom da je prošlo samo 4 dana?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.3.2012 13:05:49
|
|
|
|
helenaaaa
|
pa ne znam to je bas rano,ali svaka zena je drugacija,ja sam od skoro pocela da osecam siptome a 6 sam nedelja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?