|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
15.2.2012 13:04:44   
Jole84
Helena uradi betu,ona ne greši user posted image

(odgovor članu helenaaaa)
Direktna veza do poruke: 1276
15.2.2012 13:37:17   
helenaaaa
radicu za par dana.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1277
15.2.2012 16:37:37   
MakiJ
Ja imam osecaj kao da ce svaki momenat stici jedino sto mi se od subote malo vise spava

Direktna veza do poruke: 1278
15.2.2012 16:42:05   
Jole84
Makij tako sam i ja osećala kao da ću da dobijem a ono user posted image user posted image tako da....kupi testić user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1279
21.2.2012 11:23:45   
ivanarepova
cao caooo cure zelimo ja i partner bebu eto tako da ja mislim da imam neke simptome sutra trebam dobiti user posted image ali molim boga da sam user posted image . je li iko imao povisenu temparaturu , napete grudi , trckaranje u wc... pri ranim simptomima? radila sam test jutros i user posted image nije pokazo pozitivno zar da jos cekam? ljubcic ja sam nova na forumu

(odgovor članu *helena*)
Direktna veza do poruke: 1280
21.2.2012 11:37:48   
anirez
ivana to jesu simptomi trudnoce, ali mogu i da budu umisljeni, Sacekaj jos koji dan pa ponovi test, Sretno

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1281
21.2.2012 11:47:32   
ivanarepova
hvala volela bih da znam odma da li jesam ili ne al moram cekati user posted image da se nepojavi i onda nakon nekoliko dana uraditi opet test nadam se da ce pokazat user posted image samo me zbunjuje ova povisena temparatura nikad nije bila ovoliko povisena a citala sam da je to jedan od simptoma!

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1282
21.2.2012 11:58:09   
nink
Ivanarepova,kod mene znaci trudnoce su samo bili izostanak men i uvecane i bolne grudi..Najsigurnije ti je da izvadis betu....Meni jer test pokazao - a bila sam trudna...E da uradila sam ga 2 dana pred ocekivanu m..Srecno

Direktna veza do poruke: 1283
21.2.2012 12:01:56   
ivanarepova
nink hvala puno na savetu al sacekat cu jos malo sad sam u inostranstvu pa tako da bi probala sa testicima urina samo ... hvala ti puno zelim ti svu srecu

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1284
21.2.2012 12:06:18   
Modessty
ja radila test dve nedelje nakon izostanka menst i bio negativan. Tri nedelje kasnije bio pozitivan test. ALi ja ti nisam neki reper, kod mene i ovako poludeli hormoni user posted image

Direktna veza do poruke: 1285
21.2.2012 12:08:11   
nink
Cudni su ti testovi....Ma to samo zavisi kada je bila O..Nece da pokazu kada je mala trudnoca...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1286
21.2.2012 12:08:53   
Olga75
ivanarepova , sacekaj sutra i ako se user posted image ne pojavi uradi pnovo test a ako bude negativan idi da uradis betu
kod nas je ta analiza oko 1500 , znaci 15 eura
cisto da znas user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1287
21.2.2012 12:14:20   
ivanarepova
modessty nadam se da i meni nisu poludeli hormoniuser posted image hahhah
a da nink nece pa najbolja je beta .... olga rr sacekat cu jos koji dan pa cu otic uradit betu ovde u italiji user posted image nadam se da sam user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1288
21.2.2012 13:01:06   
helenaaaa
ivanarepova ja sam radila test posle 3 dana kasnjenja i bio je negativan,juce sam radila betu i trudna sam a nemam simptome sem sto cesto idem u wc ,navijam user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1289
21.2.2012 13:19:25   
ivanarepova
helenaaaa drago mi je zbog tebe cestitam imat ces user posted image nadam se da sam i ja odo veceras da uzmem uputnicu za betu kod svoje doktorice a tebi zelim sve najjjlepse user posted image

Direktna veza do poruke: 1290
21.2.2012 13:25:22   
helenaaaa
hvala puno i ja tebi zelim da ti beta bude visoka user posted image

Direktna veza do poruke: 1291
21.2.2012 15:43:37   
ivanarepova
aaaa jedva cekamm user posted image

Direktna veza do poruke: 1292
22.2.2012 15:19:25   
ivanarepova
cure isla sam doktorici da mi da uputnicu za betu a ona mi je odgovorila da je suvise rano treba da sacekam da bar prodje 5 dana od izostanka user posted image uzela sam opet test sutra ujutro cu provjert .....

Direktna veza do poruke: 1293
22.2.2012 15:27:30   
nink
ma beta pokazuje mnogo ranije i sada bi pokazala..Ih ti doktori..Pa sacekaj kada ona tako kazeuser posted image . Mi ovde radimo privatno betu

Direktna veza do poruke: 1294
22.2.2012 15:30:04   
anirez
ivana jel tebi uopce kasni?

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1295
22.2.2012 15:31:14   
ivanarepova
prosli mesec sam imala 28.1 mentruaciji razmaci su mi 25 dana i ona men kaze zasto si dosla sacekaj bar 28.2 ... pa mije preporucila neki test urina user posted image od ihahah 11 eura ... eto a betu ma to je rano jos tako mi je rekla ...

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1296
22.2.2012 15:37:02   
ivanarepova
da anirez kasni mi trebalo bi da je to to

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1297
22.2.2012 15:51:40   
malenac76
ivana cuvam fige i navijam jako jakooo

Direktna veza do poruke: 1298
22.2.2012 15:59:50   
ivanarepova
hvala malenac76 user posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1299
22.2.2012 18:22:19   
helenaaaa
ivanarepova ima li novosti meni je beta pokazala iako je jako mala trudnoca 20,84 je bila u ponedeljak,ako trudnoca postoji krv mora da pokaze.

Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here