Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2012 19:09:08
|
|
|
|
malenac76
|
O joj nije mogla biti krajem decembra nikako..vjerovatno je bila prije 12-tak dana cim je beta takoooo niska bar ja tako nekako kontam. evo tabela
< Poruku je uredio malenac76 -- 18.1.2012 19:10:09 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2012 19:15:17
|
|
|
|
zorana.k
|
I ja sam po racunanju skapirala da bi beta trebala biti veca... Poseta ginekologu je ostavrljiva u ponedeljak,do tada cu moci da nagadjam. Krvarenje je pomalo,u prethodna dva dana rozikasto,danas je vec crvenkasto... :(
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2012 19:15:36
|
|
|
|
Olga75
|
a ima ona i svog ginekologa i svoj kalendar pa neka tamo proveri to rozikasto , crveno , to je krvarenje a kad je bila menstruacija i ovulacija , jedino da bacimo pasulj mislim , ponovo beta 24 sata nakon prvog vadjenja i ako se uduplala onda je trudnoca a ako nije onda kod dr brzom brzinom
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2012 19:21:39
|
|
|
|
zorana.k
|
Olga, svakako nisam nameravala da postane prepiska od mog stanja. Htedoh da se pre nego sto uspem da dodjem do konkretnog odgovora posavetujem sa ljudima koji znaju vise od mene. Svakako imam ozbiljne razloge zasto nesto ne mogu odmah da uradim.(ginekolog itd...) Hvala svima na pomoci. Javicu se ako je poz.odgovor! Do tada, puno srece svima od
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2012 19:27:17
|
|
|
|
Olga75
|
naravno , u tvom stanju je najbolje da te pogleda ginekolog jer povisena beta plus krvarenje moraju da se prate
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.1.2012 22:37:27
|
|
|
|
srecica88
|
evo samo da vam se javim... na zalost bila je lazna uzbuna :-) al sta da se radi,idemo dalje i ne odustajemo... nadamo se jos uvjek... hvala svima na podrsci
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2012 0:43:28
|
|
|
|
Pahulja21
|
cao devojke treba mi vase misljenje :) kasni mi 5 dana grudi tj. bradavice su mi osetljive na dodir a to mi se jos nije desavalo . test sam radila juros mislim da je negativan kao da se nesto nazire ali jako jako slabo ma drugi garant nebi nista ni videli to samo ja i moj dragi vidimo kakav je sekret u trunoci tj u pocetku ima li neka iskustva sa tim? hvala unapred pozzzzzz za sve
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2012 1:08:26
|
|
|
|
viktori
|
Citajuci sta sve zene pisu ovuda i slabo vidjiva crtica je pozitivan test. Uradi jos neki za svaki slucaj ili sacekaj da ti se javi neko iskusniji. Imas temu http://www.ringeraja.rs/forum/m_980308/mpage_156/key_/tm.htm#1002937 bas za crtice i testice. Pozz
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2012 8:32:54
|
|
|
|
malenac76
|
Pahulja ako se nazire druga linijica to je to ponovi danas ili sutra tetsic trebala bi se vec bolje vidjeti . navijammm
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2012 13:07:44
|
|
|
|
Miki3
|
Pahulja slazem se sa Malencom, mislim da je to, to-i meni je pokazao jedva drugu crticu, cak sam mislila i da umisljam jer mi je toliko nestvarna bila u tom trenutku, a beta preko dvesta istog dana je opravdala jakooo bledu crticu...Zelim ti sve isto, a takodje i svim ostalim devojkama i vissssooooku betuuu! P.S. moram dodati da nijedan znak trudnoce nisam imala...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2012 23:08:18
|
|
|
|
hanka
|
Kakva sam ja nenormalna zena Jel moguce da 3 dana posle oplodnje ja od danas popodne piskim 5 puta i da je to neki znak Nisam prehladjena i nemam nikakvu upalu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.1.2012 0:47:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Hanka sve je moguce U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna tek kada sam uradila test, posle sam analizirala i trazila znakove trudnoce. A sada sam 2 dana nakon ovulacije rekla ja sam trudna. Stalno sam isla u vc to mi je bio prvi znak, i jednostavno sam osecala da sam trudna i nisam pogresila. Nadam se da ce tako biti i kod tebe Malo koja zena tako rano moze da oseti da je trudna ali i to se desava.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 21:35:05
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Dobro vece svima, htela bih da pitam nesto, mi kasni vec 8 dan, pre tri dana sam radila baby rapid ali je pokazao da je negativan. Medjutim jos uvek nema, osecam blagi bol u donjem delu stomaka, grudi su mi malo porasle i bole, inace me samo bole kada treba da stigne vestica . i da ledja me po malo boluckaju, i to ne po ceo dan. Da li da se radujem mozda ili .... Sa prvom trudnocom sam prosto znala 10 dana pre al se nesecam nesto kako mi je bilo. Sem da sam trckala da piskim non stop kao i sada
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:06:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Anchy ako imas test uradi ujutro na prvi urin, mozda sutra pokaze , ili jos bolje izvadi betu. I mene su ovaj put bolele grudi, ledja po malo i stalno idem u vc. Navijamo za Anchy koliko me secanje sluzi mi smo se druzili u trecem tromesecju prosli put, nadam se da cemo i sada u prvom tromesecju. Cekamo te
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:22:58
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
ne varas se draga, to sam ja hehe. nemam drugi test i ovaj sam radila sa prvom jutarnjom. kupicu sutra drugi pa cu ponovo uraditi. nadam se i ja pa da se ponovo druzimo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:27:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Super, nije me pamet izdala Ponovi sutra test ipak ti dosta kasni, trebao bi pokazati. Navijam da se ponovo druzimo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:30:42
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
ja se sa ovim sto sam napisala nadam da je to to
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:31:44
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
ah da zaboravih da ti cestitam na :-* od mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.1.2012 22:33:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala Anchy Verujem da cu sutra i ja tebi cestitati, obavezno javi rezultat
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 10:02:01
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Dijana test je pozitivan, eto mene da se druzimo opet :-***
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 10:18:11
|
|
|
|
malenac76
|
Anchy cestitammm daj nam sliku testica i dodji u prvom trom da se druzimoooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 10:18:45
|
|
|
|
malenac76
|
koje ti je boje kosa da te stavim na poster
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 10:19:56
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Hocu, obavezno samo nemam sada bas puno vremena, idem da spremam rucak i jos malo pa na posao :-* pa se vidimo u 1 tromesecju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 10:21:34
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Crna kosa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.1.2012 20:10:02
|
|
|
|
anirez
|
Anchy cestitam i ovdje!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?