Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.1.2012 8:46:48
|
|
|
|
MakiJ
|
angelbaby cestitke i od mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.1.2012 8:58:41
|
|
|
|
Angelbaby
|
Hvala! Dužna sam svoje simptome :D trunčić mučnine i vrtoglavice, bez zatvora, bez posebnih želja za hranu, bolne grudi i povremeni bolovi u jajnicima. To je to :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.1.2012 9:01:24
|
|
|
|
MakiJ
|
Vidim da su simptomi kod svakoga drugaciji
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.1.2012 11:43:43
|
|
|
|
Launa
|
Angelbaby,cestitam.Zelim ti laku trudnocu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.1.2012 12:45:23
|
|
|
|
Angelbaby
|
Uf, hvala svima. Nadam se i ja da će biti laka. S obzirom da je prva, spremna sam na sve. Bar mislim. Hvala vam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.1.2012 22:00:41
|
|
|
|
macencee
|
eee ovako nova sam na forumu i treba mi mala pomoc. pocetkom 2011 godine otkrila sam da imam policisticne jajnike i krenula sa terapijom da pijem tefor 3x na dan inace do tada nisam imala redovne menstruacije i prvu M sam dobila 5 meseci od kako sam pocela sa terapijom. u medjuvremenu sam se zaljubila i pozelela dete. e sad moje pitanje je da li ja mogu da zatrudnim jer i ovih par outa sto sam imala M bila je nekako slabasna ali bar sam je imala i evo sad sve treba da dobijem (inace se ne razumem u ovulacije i sva ta propratna racunanja) ali nikako stomak me boli tek mi 5 dana kasni ledja me bole nije mi muka i danas je tek malo krvi bilo i posle nista a jutros sam uradila test i bio je negativan da li da sacekam jos malo? molim za bilo kakvu pomoc
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.1.2012 22:12:19
|
|
|
|
Meisje
|
Macencee dobro dosla i sto pre ugledala Mnogo je tesko da odredis O ako ti toliko kasni,jedino sto mogu da ti preporucim je da meris bazalnu temperaturu i na taj nacin mozes da utvrdis kad ti je bila ovulacija!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.1.2012 22:51:24
|
|
|
|
macencee
|
hvalaaaa, ali ipak nista od moje trudnoce ipak sam dobila
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.1.2012 23:02:33
|
|
|
|
Meisje
|
Bice,ne brini Ajde u crtice da se druzimo dok ne dodje!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.1.2012 23:06:34
|
|
|
|
mika79
|
Macencee dobrodošla, nemoj brinuti biće samo moraš biti stpljiva, moj ti je predlog ako možeš da odeš na folikulometriju da vidiš da li dolazi do O a kasnije što kaže Meisje da pratiš temperaturu tako ćeš bar donekle znati kad ti je O.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2012 7:48:59
|
|
|
|
Angelbaby
|
Pozz! Bila sam kod doktora. Nista nije potvrdio, zasad se vidi samo jedna tackica :) Malocas sam citala neke tekstove, i uglavnom pise da u 4. sedmici trudnoce, samo tijelo zna za trudnocu. Ja sam, ocito, bila vidovita pa sam u 4. osjetila promjene. Citam dalje, da u 5. sedmici (u koju sam ja usla) testovi na trudnocu mogu biti pozitivni :D Stvarno sam napredna. Nego, doktor mi je rekao da dođem za 15 dana, tada bi se moglo više znati. Ali, JA ZNAM :) Izvinite, ako gušim, ali moram nekome govoriti o tome :D Pozzzzzz i držim fige svima koji željno iščekuju :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2012 8:36:24
|
|
|
|
malenac76
|
Angelbaby to je to cestitammmmmm pozitivan test, dr vidi tackicu nema sta to je bebica prerano si otisla na UZ pa se zato jos nista ne vidi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2012 9:32:22
|
|
|
|
Angelbaby
|
Hvalaaaa :))) Nisam mogla vise cekati :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2012 19:51:11
|
|
|
|
malapufika
|
meni su se pojavile bubuljice po celu sitne jako...i jele mi se jabuke i lesnici :/ ali videcemo za koji dan..mozda je sve psiha
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2012 22:41:49
|
|
|
|
maca821
|
Ja sam dosad imala sve moguće simptome
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 9:10:44
|
|
|
|
srecica88
|
dobro jutro... ja sam vec negdje na forumu spominjala,imam jako redovne mentruacije od prilike 24-26 dana znam kada cu... ovaj put mi je vec 30-ti dan i jos nisam dobila. imam osjecaj kao da cu svaki tren,grudi su mi natecene,podrigivanje i tjelesna temperatura vec 3 dana ujutro 37 sa 1 a jutros nekada oko 5h me je probudila toliko jaka mucnina da sam morala da p....... uzas! mislim da cu danas da kupim test da vidim sta je... samo se nadamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 9:14:45
|
|
|
|
malenac76
|
srecice radi test odmah danas to je sigurnoooooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 9:28:25
|
|
|
|
srecica88
|
javim sve :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 9:29:21
|
|
|
|
malenac76
|
mozes slobodno da ga radis i poslijepodne
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 19:10:15
|
|
|
|
Maakiica
|
Cao svima... Meni menstruacija kasni nekih nedelju dana...Inace imam redovne cikluse...Test nisam radila jer moj decko kaze da sacekamo do kreja nedelje...Po nekad me po malo boli stomak...Nemam nikakve znake trudnoce osim mucnine..Ujutru kada ustanem jedem i onda mi je obavezno muka..Mada imala sam i ranije periode kada mi je slab apetiti i muka sta god pojedem,a sada mi je muka samo ujutru a apetitit je slab samo ujutru posle imam normalno 3 obroka...Ja se nekako drugacije osecam,ali mozda je to zbog zelje za trudnocom...Sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 19:19:22
|
|
|
|
srecica88
|
makice,dobro dosla... i ja sam tu od juce... :) imam i ja redovne cikluse,kasni mi nekih 5-6 dana sto nije nikada... iznad gore mozes da procitas moje simptome. danas sam mislila da radim test li cu ipak sacekati ujutru da ga uradim... nadam se sebi da ce biti i tebi.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 19:37:59
|
|
|
|
malenac76
|
makice , srecice radite testiceeee vucem vas jako jakooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 19:44:57
|
|
|
|
bekace
|
drage , kada ste osetile da se nesto desava i kada su poceli simptomi i koji
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 21:55:19
|
|
|
|
srecica88
|
hahahaha... radicu ujutru testic... jooooj skroz sam uzbudjena al opet malko nesigurna jer vec 3 godine pokusavamo pa nista... doduse nikada mi nije ovakvo stanje bilo ... nadam se da ce nam Bog dati lijepe vijesti sutra.... ljubim vas sve do sutra :) p.s. drzite mi palceve
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2012 21:57:18
|
|
|
|
malenac76
|
drzim palceve i navijam odmah javi i koje ti je boje kosa da te stavim na poster
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?