|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
8.1.2012 8:46:48   
MakiJ
angelbaby cestitke i od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1176
8.1.2012 8:58:41   
Angelbaby
Hvala! Dužna sam svoje simptome :D trunčić mučnine i vrtoglavice, bez zatvora, bez posebnih želja za hranu, bolne grudi i povremeni bolovi u jajnicima. To je to :)

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1177
8.1.2012 9:01:24   
MakiJ
Vidim da su simptomi kod svakoga drugacijiuser posted image

(odgovor članu Angelbaby)
Direktna veza do poruke: 1178
8.1.2012 11:43:43   
Launa
Angelbaby,cestitam.Zelim ti laku trudnocu.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1179
8.1.2012 12:45:23   
Angelbaby
Uf, hvala svima. Nadam se i ja da će biti laka. S obzirom da je prva, spremna sam na sve. Bar mislim. Hvala vam user posted image

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 1180
9.1.2012 22:00:41   
macencee
eee ovako nova sam na forumu i treba mi mala pomoc. pocetkom 2011 godine otkrila sam da imam policisticne jajnike i krenula sa terapijom da pijem tefor 3x na dan inace do tada nisam imala redovne menstruacije i prvu M sam dobila 5 meseci od kako sam pocela sa terapijom. u medjuvremenu sam se zaljubila i pozelela dete. e sad moje pitanje je da li ja mogu da zatrudnim jer i ovih par outa sto sam imala M bila je nekako slabasna ali bar sam je imala i evo sad sve treba da dobijem (inace se ne razumem u ovulacije i sva ta propratna racunanja) user posted image
ali nikako stomak me boli tek mi 5 dana kasni ledja me bole nije mi muka i danas je tek malo krvi bilo i posle nista a jutros sam uradila test i bio je negativan da li da sacekam jos malo? molim za bilo kakvu pomoc

Direktna veza do poruke: 1181
9.1.2012 22:12:19   
Meisje
Macencee dobro dosla i sto pre ugledalauser posted image
Mnogo je tesko da odredis O ako ti toliko kasni,jedino sto mogu da ti preporucim je da meris bazalnu temperaturu i na taj nacin mozes da utvrdis kad ti je bila ovulacija!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu macencee)
Direktna veza do poruke: 1182
9.1.2012 22:51:24   
macencee
hvalaaaa, ali ipak nista od moje trudnoce ipak sam dobila user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1183
9.1.2012 23:02:33   
Meisje
Bice,ne briniuser posted image Ajde u crtice da se druzimo dok ne dodje!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu macencee)
Direktna veza do poruke: 1184
9.1.2012 23:06:34   
mika79
Macencee dobrodošla, nemoj brinuti biće user posted image samo moraš biti stpljiva, moj ti je predlog ako možeš da odeš na folikulometriju da vidiš da li dolazi do O a kasnije što kaže Meisje da pratiš temperaturu tako ćeš bar donekle znati kad ti je O.

(odgovor članu macencee)
Direktna veza do poruke: 1185
11.1.2012 7:48:59   
Angelbaby
Pozz! Bila sam kod doktora. Nista nije potvrdio, zasad se vidi samo jedna tackica :) Malocas sam citala neke tekstove, i uglavnom pise da u 4. sedmici trudnoce, samo tijelo zna za trudnocu. Ja sam, ocito, bila vidovita pa sam u 4. osjetila promjene. Citam dalje, da u 5. sedmici (u koju sam ja usla) testovi na trudnocu mogu biti pozitivni :D Stvarno sam napredna. Nego, doktor mi je rekao da dođem za 15 dana, tada bi se moglo više znati. Ali, JA ZNAM :) Izvinite, ako gušim, ali moram nekome govoriti o tome :D Pozzzzzz i držim fige svima koji željno iščekuju :)

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1186
11.1.2012 8:36:24   
malenac76
Angelbaby to je touser posted image  cestitammmmmm
pozitivan test, dr vidi tackicu nema sta to je bebica user posted image
prerano si otisla na UZ pa se zato jos nista ne vidi

Direktna veza do poruke: 1187
11.1.2012 9:32:22   
Angelbaby
Hvalaaaa :))) Nisam mogla vise cekati :D

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1188
12.1.2012 19:51:11   
malapufika
meni su se pojavile bubuljice po celu sitne jako...i jele mi se jabuke i lesnici :/ ali videcemo za koji dan..mozda je sve psiha

Direktna veza do poruke: 1189
12.1.2012 22:41:49   
maca821
Ja sam dosad imala sve moguće simptomeuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 1190
16.1.2012 9:10:44   
srecica88
dobro jutro... ja sam vec negdje na forumu spominjala,imam jako redovne mentruacije od prilike 24-26 dana znam kada cu... ovaj put mi je vec 30-ti dan i jos nisam dobila. imam osjecaj kao da cu svaki tren,grudi su mi natecene,podrigivanje i tjelesna temperatura vec 3 dana ujutro 37 sa 1 a jutros nekada oko 5h me je probudila toliko jaka mucnina da sam morala da p....... uzas! mislim da cu danas da kupim test da vidim sta je... samo se nadamo user posted image user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1191
16.1.2012 9:14:45   
malenac76
srecice radi test odmah danas user posted image  to je sigurnoooooo user posted image

(odgovor članu srecica88)
Direktna veza do poruke: 1192
16.1.2012 9:28:25   
srecica88
javim sve :))

Direktna veza do poruke: 1193
16.1.2012 9:29:21   
malenac76
mozes slobodno da ga radis i poslijepodne user posted image

Direktna veza do poruke: 1194
16.1.2012 19:10:15   
Maakiica
Cao svima... Meni menstruacija kasni nekih nedelju dana...Inace imam redovne cikluse...Test nisam radila jer moj decko kaze da sacekamo do kreja nedelje...Po nekad me po malo boli stomak...Nemam nikakve znake trudnoce osim mucnine..Ujutru kada ustanem jedem i onda mi je obavezno muka..Mada imala sam i ranije periode kada mi je slab apetiti i muka sta god pojedem,a sada mi je muka samo ujutru a apetitit je slab samo ujutru posle imam normalno 3 obroka...Ja se nekako drugacije osecam,ali mozda je to zbog zelje za trudnocom...Sta vi mislite?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1195
16.1.2012 19:19:22   
srecica88
makice,dobro dosla... i ja sam tu od juce... :) imam i ja redovne cikluse,kasni mi nekih 5-6 dana sto nije nikada... iznad gore mozes da procitas moje simptome. danas sam mislila da radim test li cu ipak sacekati ujutru da ga uradim... nadam se sebi user posted image da ce biti i tebi. user posted image

(odgovor članu Maakiica)
Direktna veza do poruke: 1196
16.1.2012 19:37:59   
malenac76
makice , srecice radite testiceeee user posted image  vucem vas jako jakooo

Direktna veza do poruke: 1197
16.1.2012 19:44:57   
bekace
drage user posted image , kada ste osetile da se nesto desava i kada su poceli simptomi i koji user posted image

Direktna veza do poruke: 1198
16.1.2012 21:55:19   
srecica88
hahahaha... radicu ujutru testic... jooooj skroz sam uzbudjena al opet malko nesigurna jer vec 3 godine pokusavamo pa nista... doduse nikada mi nije ovakvo stanje bilo ... nadam se da ce nam Bog dati lijepe vijesti sutra.... ljubim vas sve do sutra :) p.s. drzite mi palceve

(odgovor članu bekace)
Direktna veza do poruke: 1199
16.1.2012 21:57:18   
malenac76
drzim palceve i navijam user posted image  odmah javi i koje ti je boje kosa da te stavim na poster user posted image

Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here