Nikos
|
Pozdrav curice drage! lepo je deliti iskustva sa Vama. Pratim već dugo vaše priče, i zaista toliko toga korisnog sam saznala iz njih. Pisala sam inače u crte, ali ipak je ova tema više odgovarajuća za ovo što želim da podelim sa Vama. Posledna M je bila 30. marta, traje 28 dana,i nikada nisam imala problema sa ciklusom i imam rane ovulacije, Inače (ne) čekam za četiri dana. Imala sam simptome od sedmog dana nakon "rizičnog" odnosa, barem su tako izgledali, ali uskoro ću saznati.... a oni su izgledali ovako: blagi bol u grudima, probadanje u desnom jajniku, povećan sekret onako čist bez "mirisa", mučnina, ništa kafica, par gutljaja i odmah loše, mučnine u toku dana a uveče baš... i to se sve tako nastavilo do dana današnjeg, jedino što sada mogu više jesti, češće idem piškiti, bol u grudima je manji ali su mi bradavice katastrofa, sve su se izdžidžale sa nekim malim brežuljčićima, u stvari uopšte ne znam kako bih to nazvala i jako su mi osetljive, i svrbuckaju malo. Stomak me boli već dva dana,i danas sam baš naduvana kao žabica, a inače me ne boli stomak kada trebam dobiti M, a ni grudi me nikada nisu bolele. Inače me od juče i glava boli, a to mi je specifično kada sam u PMS, mada uvek me bolucka dan pre nego što stigne M, ali sada je to nešto ranije, nekih šest dana... Test nisam radila, jer danas idem kod ginekologa... i jedva čekam da čujem šta će mi reći. Mislim da ovaj bol što osećam u stomaku je kao kada se treba dobiti, odnosno podseća me na predmestrualni bol koji sam imala u pubertetu. Inače imam sina od 8 godina, i sa njim mi ništa nije bilo ovako. U stvari sa njim osim izostanka M nisam ni znala da sam u drugom stanju. Ovo mi je sve sada nekako čudno, drugačije. Šta vi mislite, da li umišljam? Ili ne? Joj kako sam nestrpljiva, jedva čekam 17h
|