Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.6.2012 13:13:11
|
|
|
|
little_one
|
Anchy, temperatura obecava...mogla bi i testic da uradis vec sutra....vec ti dovoljno kasni za to...a ovaj put ce biti sve dobro sa bebicom....ne brini...mora biti dobro!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.6.2012 13:35:42
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
IZVORNA PORUKA: little_one Anchy, temperatura obecava...mogla bi i testic da uradis vec sutra....vec ti dovoljno kasni za to...a ovaj put ce biti sve dobro sa bebicom....ne brini...mora biti dobro! little_one kako si ti kako napredujes??? Radila sam cico na dan neocekivane i radila sam posle 10 dana i oba su pokazala negativno...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:15:55
|
|
|
|
sirena79
|
NEgativan test i danas.Radimo dalje jeee
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:18:02
|
|
|
|
MicinaMama
|
sirena samo navali,znas kako kazu ako jelo sa zadovoljstvom i uzitkom kuvas i ono ispadne predobro...e tako i ti sada
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:21:40
|
|
|
|
sirena79
|
Hvala!Bas tako mila.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:23:24
|
|
|
|
MicinaMama
|
I dobro mesaj da ne zagori Nema na cemu!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:26:03
|
|
|
|
sirena79
|
.hahahhahah!nego sta bas sam se primila heheheh..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:52:03
|
|
|
|
jance
|
htedoh da napisem ovde, verka ako ovo ikad procitas da znas, ovaj put ni Montgomerijevih tubakla nije bilo. jedini simptom je bila povisena bazalna, sve ostalo je bio tipican svakomesecni PMS
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 17:57:21
|
|
|
|
maslackic
|
jance, nasmeja me za ove tumbakle verkine ehh, kad se setim...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 18:17:35
|
|
|
|
bubibubi
|
Cao! U zadnjih 10-ak dana imam jako cudne simptome. Nekome su takvi menstrualni. I meni po nekad al ih osetim 1-2 dana pred dobijanje a ne toliko rano. Dal je u pitanju trudnoca, jos ne znam. M za sada kasni 1 dan a uvek je na 25 dana ili cak 24 dana. Od simptona koji traju vec 10-ak dana imam bolne grudi i ziganje u levom jajniku. Bol je jedno vreme bio bas jak. Radila sam test 3 dana pred ocekivanu al je bio negativan. Ako i sutra ne stigne radim ponovo test. Veliki pozdrav svim cekalicama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 21:33:45
|
|
|
|
Jole84
|
Bubi dobrodošla,radi i sutra,držimo palčeve Pridruži nam se i na ostalim temama
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.6.2012 21:40:56
|
|
|
|
bubibubi
|
Jole84 , Hvala na dobrodoslici i za palceve , i ja tebi isto zelim. Javljam rezultate.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 6:23:32
|
|
|
|
bubibubi
|
Dobro jutro. Ja sam bas poranila. Jutros u 5h sam ustala u wc s namerom da uzmem urin za test. Kad sam pocela piskiti videh da nesto upade u posudicu. Kada sam pogledala vidim da je to kao neki beaonkast, zelatinast ugrusak. I pored toga ubacim testic. Negativan. M mi kasni 2 dana, ako ovo nije M. Na papiru mi ostalo neceg jako svetlo braonkastog a imala sam utisak da me nesto malko i pecka na kraju mokrenja. Zamolila bi ako je neka clanica imala mozda isti simptom ili bilo sta u vezi sa ovim, sta bi ovo moglo biti? Sva sam u nekom rebusu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 9:37:34
|
|
|
|
Štetica
|
Bubi,mozda je implatacija a moze da bude i trudnoca. Ti ugrusci se obicno jave kada zaostane malo krvi u materici od predhodnog ciklusa. Ako nedodje vestica do sutra-preksutra idi u labaratoriju i uradi beta hcg,jedino je to sigurno za 100%utvrdjivanje rane trudnoce.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 10:30:18
|
|
|
|
bubibubi
|
Hvala Stetice, verovatno cu ujutru ponoviti test, pa onda kod lekara. I ja tebi zelim uskoro jednu bebanu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 13:23:54
|
|
|
|
buba m
|
Zdravo drustvo! Opet ja na ovoj temi. Danas mi je 18 dpo. Jutros mi je BT visoka kao i prethodnih dana, grudí blago uvecane i blago osetljive. Sekret mi je slabiji pa se sad brinem. Do sada ga je bilo poprilično ali danas manje. Jel to znak da ipak nisam trudna?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 13:28:25
|
|
|
|
Yag
|
Sekret kakva sekret bubo???
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 13:32:06
|
|
|
|
buba m
|
Yag do danas mi je bio belicast i vodenast, bez mirisa. Danas tek nesto malo na gacicama svetlo žute boje. Ja sam mislila da u trudnoći ima sekreta.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 13:52:12
|
|
|
|
Yag
|
pa da ima sekret naravno ali nece ti konstantno biti ista kolicina...jesil radila test misli 18 dpo si????
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:03:28
|
|
|
|
buba m
|
Yag radila sam test 14dpo i bio je negativan. Razocarala sam se i ocekivala da cu svaki dan dobiti, medjutim jos nista. Sad ne ynam koliko još da čekam?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:08:11
|
|
|
|
Jole84
|
Ma radi ga odmah mila
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:11:17
|
|
|
|
Yag
|
Ne cekaj vise sad cu ja da ubacim svoju kolekciju testova..odvno nameravam a nikako mi se neda
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:14:39
|
|
|
|
buba m
|
Ne smem Jole, plasim se. Nekako mi lakse da kuliram ovako jos koji dan nego da ugledam jednu crtu pa da opet išekujem vešticu. Mada šam obećala mm da cu raditi posle 20.06. Tada ce mi biti 19dpo i 32dc.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:17:17
|
|
|
|
Jole84
|
Verujem ti da se plašiš,ali bolje da skratiš neizvesnost Sačekaj onda do ujutru.Čak iako je negativan,idi lekaru,možda beta pokaže svoje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.6.2012 14:18:03
|
|
|
|
buba m
|
Pišem sa telefona pa ubadam pogrešno. Evo, ako ne dodje do petka, Bože pomozi, radim u petak. Onda mogu u bilo koje doba dana. Jel tako?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?