Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 20:42:14
|
|
|
|
bestijica
|
meni je rekla svekrva da sma trudna 100% haha ,kao promjenila sam joj se nesto iz cista mira mi to rekla,a treba da dobijem 7og,jel mi rano da u pon uradim test ili da podjem kod dr?mada ni ja nesto tim testovima ne vjerujem mnogo :p najbolje i uradit test i poc kod dr hehheheh sto je sigurno sigurno je :)))))))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 20:45:45
|
|
|
|
Jole84
|
Beštijice dobrodošla Najbolje da sačekaš 7,ili bar 2 dana posle,pa onda tek testić. (uzgred to je i moj dan čekanja ) Držim palčeve da ti je sveki u pravu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 22:32:06
|
|
|
|
bestijica
|
ma moram da znam prije,muz mi ide na duzi put pa ocemo da znamo :pp najbolje dapodjem u utorak kod dr..:p o muke ;))))))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 22:35:36
|
|
|
|
buba m
|
Bestijice, Ivo86 dobrodošle i da što pre ugledate svoje ! Probajte da ne mislite o simptomima dok vam ne zakasni bar dan. Evo mogu iz ličnog iskustva da kažem da što više razmišljam više umišljam a vreme od O do veštice spoooooro prolazi! Zato, mućkanje i kuliranje!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.6.2012 23:56:44
|
|
|
|
Iva86
|
Tako je i najbolje! Al nije bas lako Ja sam danas trebala da NE dobijem, a juce mi je stalo ono braonkasto ..videćemo za koji dan! aaaaaaa ne mogu iščekati!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 9:43:55
|
|
|
|
bestijica
|
Ivoooooooooo,ima li sta novov???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:19:01
|
|
|
|
Jole84
|
Obećala sam sebi da neću da tražim simptome više jer ih umišljam,ali ovo moram da podelim s vama Grudi su mi baaaš osetljive a inače kao da ih nemam,nikad nisam imala "grudne" simtome,ni u pms-u,ni pred O..Sad su mi pune žlezdi,naročito desna a imam i neku žlezdicu kod bradavice.Ne tripujem jer sam dala drugaricama i mm-u da opipaju Sad čitam da postoje neke montgomerijeve žlezde,slične ovome što sam opisala..Jel ste čule nešto o tom Montgomeriju?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:26:26
|
|
|
|
degu
|
To su Montgomerijeve kvržice, izgledaju kao male bradavice na areoli i mogu da se pojave u trudnoći. Ako ih nisi imala i pojave se, to jeste jedan od znakova trudnoće, a nekad ih žene imaju i van trudnoće (npr ja) i ne znače ništa.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:27:51
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću a kud je ta areola Kad ti je IUI? brzo na crtice da ćaskamo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:30:39
|
|
|
|
degu
|
Areola ti je taj krug oko bradavice
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:31:39
|
|
|
|
Jole84
|
Aha,sad definitivno ne znam imam li znake
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:35:23
|
|
|
|
degu
|
Džaba si davala da te pipaju Jesi primala pregnil? Pa to što te sad bole, a nisi imala grudnih tegoba možda nešto znači
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:41:36
|
|
|
|
Jole84
|
Primila sam estradiol 14 dc,možda je zbog toga grudna tegoba izražena sačekaću još 4 dana i onda testić
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:42:44
|
|
|
|
degu
|
nema veze, važno da si prepipkana Navijam jako
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 15:44:37
|
|
|
|
Jole84
|
Bar sam se ovajdila ako ništa drugo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 21:44:31
|
|
|
|
Iva86
|
Beštijiceeee da ti pravo kažem, 4ti dan kako mi prestalo ono braon, a kasni 2 dana, videćemo dalje, neću još raditi test. INače, malo pre videh da su mi oko bradavica potamnele...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.6.2012 21:48:40
|
|
|
|
Iva86
|
Kakvo je stanje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 14:08:57
|
|
|
|
bestijica
|
ja jutros dobila al dobro ima kad :)))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 22:35:56
|
|
|
|
Iva86
|
Znam kako ti je, al kad je već tako treba ići napred. Sl. mesec naredi mužiću da ti podari bebca! MOžda upali!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.6.2012 22:55:23
|
|
|
|
ljupkaaa
|
pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 14:01:31
|
|
|
|
Iva86
|
Pozdrav Ljupka!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 16:32:01
|
|
|
|
ljupkaaa
|
hej cao jesam li mozda propustila neke nove ili smo svi jos uvjek samo na simptomima....pozdravcic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 22:38:02
|
|
|
|
Iva86
|
Što se tiče mene, radim test za koji dan, da još malo prođe...valjda će biti aaaaa ne mogu iščekati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.6.2012 22:40:10
|
|
|
|
ljupkaaa
|
svu srecu ti zelim da ugledas koliko ti kasni???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.6.2012 20:55:34
|
|
|
|
Iva86
|
Ja ugledala moje i to veoma jasne! Al nikako da se naviknem, i sve se plasim, dok Dr.ne potvrdi, a to je tek za dve nedelje ne mogu sad iščekati taj UZ.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?