Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:08:38)
|
Oprostices mi sto ne verujem u vas ateiste, jer pre umiranja svi Boga prizivate. Videla, nazalost, sto puta. Pred smrt niko od njih nije se molio logistickoj spoznaji, filozofiji zivljenja, nastojanju ka miru u svetu, nego se okrene Bogu ka skutima, hvatajuci poslednju nadu i grabeci, naravno, sebicno, za sopstvenu gu*icu i nadu da ce da produzi i jos malo zivne na onome svijetu:-P. Pravi ateista ne postoji, kao ni pravi vernik. Mi smo svi polu, na ovaj ili onaj nacin. I to je sasvim ok, samo ne znam sto to ljudi sebi ne priznaju. I na ovoj temi svi mogu da drobe do sutra, nista pametno iz oprecnih misljenja proizici nece. Svako se svojega drzi, tenzija raste k'o i cena gradskog prevoza. A kad smo vec kod toga trebao bi GSP da uvede povlascene karte i za LGBT populaciju, posto su ugrozeni drustveni sloj. Eto predloga. Peticija i u Blic, posto vec VTO nije dospeo na naslovnu stranu, daj da obezbedimo LGBT populaciji da se ona omedji u A4 formatu Blic naslovnice[sm=smiley36.gif] Mislim da oni sami boljke podnose informaciju da parade nece biti od vas pojedinih "ostrascenih" na ovom forumu[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|