RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:56:59)

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ako ćemo po verskim uputima, seks pre braka je strašan greh, hoćemo li odmah da linčujemo i osudimo sve koje su se trudne udale ili pak rodile decu a da se ni udale nisu?

Ko nije gresan nek prvi baci kamen?!
onda mora da si se udala nevina? ako jesi [sm=bravo.gif] svaka cast, ali nemoj molim te da poredis dva pedera koja rade svakojake gadosti i hoce to da POKAZU SVJETU jer je to LJUBAV i dvoje mladih ljudi (musko-zensko) koji probaju sex prije braka?!

Nisam se udala nevina, udala sam se sa višen od decenije aktivnog seksualnog života, i na raspolaganju sam pravovernima da me kamenuju zajedno sa pederima jer ja ne vidim u čemu je razlika, biblija kaže NE i jednom i drugom a selektivni pravoverni biraju šta im od toga odgovara da upražnjavaju a šta ne???

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:58:27)

Gae, ja mislim da treba dovesti nekog popu da te okadi. Mnogo se zazari zeno[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:58:41)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

e ova rasprava gde je vera izgleda jako bitna ne sme nikako da prodje bez Pahomija
pa eto samo da ga spomenem

Pa njega je crkva podržala a homoseksualce osudila, dakle pedofili su ok, a pedere konjima za repove!

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:59:02)

parlament je doneo zakon , to valjda tako ide zar ne ? a ko je podneo taj amandman ili sta vec isto tako nemam pojma

Pa na to sam mislila. Sigurno neki gej. Znači ima ih u vladi, i nikome ne smetaju, kao što ih ima i u drugim branšama i sferama života. Rekoh ja da je srpski narod tolerantan i glavu dajem da ih niko ne maltretira niti dira, sem opet tih, huligana, nego oni proklamuju tu paradu iz nekih drugih razloga.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:59:51)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Gae, ja mislim da treba dovesti nekog popu da te okadi. Mnogo se zazari zeno[sm=smiley36.gif]

Meni kao ateisti je dozvoljeno da se popalim kad god i sa kim god bez obzira na pol i bračno stane. [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:00:50)

i polaaaako spustamo loptuuuu , ommmmm
kasno je vec i ceo dan rasprava traje [sm=smiley36.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:05:07)

vec sam rekla da ne mogu da prihvatim da neko poredi VODJENJE LJUBAVI izmedju muskarca i zene (kao sto je Bog i rekao) ali posto si ateista cudi me da znas i to, i dva pedera ili dve lezbejke...ali dobro, ima veselijih tema, ovde sam samo iznjela svoje misljenje i drago mi je samo sto jos uvjek imam istomisljenike. A imam (samo) 21 godinu, tako da je moj stav itekako bitan i vazan! Pozz za sve [sm=nosecka.gif] i mame [sm=smiley31.gif]

sanji -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:08:37)

i polaaaako spustamo loptuuuu , ommmmm
kasno je vec i ceo dan rasprava traje [sm=smiley36.gif]

Au bre žene ala ste vi tolerantne! [sm=smiley36.gif] Pitam se da li ste sve tako tolerantne i prema muževima, deci, svekrvama, ljudskoj gluposti, prosjacima na ulici i svemu ostalom. Da li ne pogledate čudno ili zgroženo kad neko kopa po kanti ili cigane koji sakupljaju hartiju.
Ajte i na ovoj temi malo tolerancije pa da se ne koljemo ako imamo različita mišljenja, Tolerancija valjda delom i znači prihvatanje tuđeg mišljenja! [sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:08:38)

Oprostices mi sto ne verujem u vas ateiste, jer pre umiranja svi Boga prizivate. Videla, nazalost, sto puta. Pred smrt niko od njih nije se molio logistickoj spoznaji, filozofiji zivljenja, nastojanju ka miru u svetu, nego se okrene Bogu ka skutima, hvatajuci poslednju nadu i grabeci, naravno, sebicno, za sopstvenu gu*icu i nadu da ce da produzi i jos malo zivne na onome svijetu:-P. Pravi ateista ne postoji, kao ni pravi vernik. Mi smo svi polu, na ovaj ili onaj nacin. I to je sasvim ok, samo ne znam sto to ljudi sebi ne priznaju.
I na ovoj temi svi mogu da drobe do sutra, nista pametno iz oprecnih misljenja proizici nece. Svako se svojega drzi, tenzija raste k'o i cena gradskog prevoza. A kad smo vec kod toga trebao bi GSP da uvede povlascene karte i za LGBT populaciju, posto su ugrozeni drustveni sloj. Eto predloga. Peticija i u Blic, posto vec VTO nije dospeo na naslovnu stranu, daj da obezbedimo LGBT populaciji da se ona omedji u A4 formatu Blic naslovnice[sm=smiley36.gif] Mislim da oni sami boljke podnose informaciju da parade nece biti od vas pojedinih "ostrascenih" na ovom forumu[sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:12:22)

Sanjii , pa ima tema BUDIMO HUMANI i ne vidim da se nesto puni
niti tolerantni a bogame ni netolerantni ne idu cesto tamo
boli tudja muka

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:12:27)

Oprostices mi sto ne verujem u vas ateiste, jer pre umiranja svi Boga prizivate.
Pravi ateista ne postoji, kao ni pravi vernik. Mi smo svi polu, na ovaj ili onaj nacin. I to je sasvim ok, samo ne znam sto to ljudi sebi ne priznaju.

Amin!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:13:41)

vec sam rekla da ne mogu da prihvatim da neko poredi VODJENJE LJUBAVI izmedju muskarca i zene (kao sto je Bog i rekao) ali posto si ateista cudi me da znas i to, i dva pedera ili dve lezbejke...ali dobro, ima veselijih tema, ovde sam samo iznjela svoje misljenje i drago mi je samo sto jos uvjek imam istomisljenike. A imam (samo) 21 godinu, tako da je moj stav itekako bitan i vazan! Pozz za sve [sm=nosecka.gif] i mame [sm=smiley31.gif]

Bog je takođe rekao da je sex pre braka neprihvatljiv ali si TI odlučila da je to ok. Dakle ovde si ti IZNAD boga te ipak nisi vernik... A ja ako sam ateista nisam neobrazovana, čitala sam i bibliju i mnoge teološko knjige, najviše pravoslavne, odrasla sam u izrazito religioznoj porodici i jako puno provela u razgovorima sa pravoslavnim monasima. Od jedne mudre i stare monahinej sam davno naučila: pravoslavlje je mera umerena, monasi su da žive monaškim životom a ostali svetovnim... Ekstremni vernici su isto kao nevernici.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:15:54)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Od jedne mudre i stare monahinej sam davno naučila: pravoslavlje je mera umerena, monasi su da žive monaškim životom a ostali svetovnim... Ekstremni vernici su isto kao nevernici.

Znam da nema veze sa temom, i ja sam vernik, ali mi se ovo baš jako dopalo [sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:17:19)

Aj sad da se prebacimo na temu o veri. Imam ja i tu štošta da kažem [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:18:54)

Joj ja neću!!! Prošli put se tamo tako zakuvalo da je tema bila zaključana, a nekoliko članica je napustilo forum....[sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:20:08)

ocete da sad zakljucam ovu pa se vi spontano tamo prebacite [sm=smiley36.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:21:55)

Vidim da mnogi imaju problem sa vjerom i vjernicima a tvrde da su ateisti, ja koliko znam ateiste ne zanima vjera a pogotovo ne zalaze u detalje.
Ja najbolje znam u sta vjerujem, sta podrzavam i kakav sam vjernik, tako da ... nema potrebe da mi govoris da sam iznad Boga kad u istog ne VJERUJES!
I nemoj da ovde prosipas svoje mudrosti jer si skrenula sa teme, pomenuo se Bog a ti se uhvatila kao pijan plota, otvori temu pa da se selimo [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:22:02)

ocete da sad zakljucam ovu pa se vi spontano tamo prebacite [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] mislim da je bolje da stavimo zarez bez zaključavanja bilo čega a teološke rasprave ostavimo za sledeći put da ne osvanemo nad tastaturama u predinfarktnom stanju [sm=jezicek.gif]

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:24:40)

[sm=smiley36.gif]
Mlada mama, nemoj da se gneviš bespotrebno [sm=smiley1.gif] Još si mlada, pa ćeš shvatiti da neke stvari ne treba da uzimaš zdravo za gotovo. Nit će tzv. ateisti ikada shvatiti vernike, niti obrnuto, ma koliko se trudili i jedni i drugi.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:27:04)

Vidim da mnogi imaju problem sa vjerom i vjernicima a tvrde da su ateisti, ja koliko znam ateiste ne zanima vjera a pogotovo ne zalaze u detalje.
Ja najbolje znam u sta vjerujem, sta podrzavam i kakav sam vjernik, tako da ... nema potrebe da mi govoris da sam iznad Boga kad u istog ne VJERUJES!
I nemoj da ovde prosipas svoje mudrosti jer si skrenula sa teme, pomenuo se Bog a ti se uhvatila kao pijan plota, otvori temu pa da se selimo [sm=smiley1.gif]

Malo znaš. Obrazovan čovek nezavisno od verskog opredeljenja se interesuje za sve. Da li veruje u boga ili ne nema veze sa tim da li poznaje verska učenja. Čitala sam i pravoslavnu i katoličku i islamsku kao i literaturu mnogih drugih malih i velikih religija. To ima veze samo sa mojim obrazovanjem ne i sa mojim intimnim uverenjima.

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:30:26)

u licno obrazovanje ne ulazim [sm=jezicek.gif] ne zanima me da li ti imas 3 fakluteta, mastera bla bla, il si NK radnik, opet otvaras novu temu [sm=smiley36.gif]
Znam dovoljno tj bas onoliko koliko mi treba, druge vjere me ne zanimaju, vjerujem u jednog Boga i to je to.
A uopste se ne ,,gnevim,, samo iznosim misljenje i djelim ga sa nekim ko ne razmislja kao ja [sm=smiley1.gif] tako da raspravljam, a dovoljno godina imam da komentarisem!

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:39:07)

ali ovde je rasprava o homoseksualcima a ne o veri
ima tema pa ko hoce neka se prebaci tamo
i molim vas da se ne prepucavate

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:41:24)

[sm=smiley20.gif]

MicinaMama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:44:18)

Nisam ja potiv ateista,ono si sto si i za sebe si...to oko vere ili ne vere u Boga to je covekova odluka.Da li je covek musliman,katolik,pravoslavac,budista...pa i ako je ateista...to je njegova stvar i njegova spoznaja.Meni da neko tvrdi da je neka druga vera bolja i svetija od moje ja bih se nasmejala,a tako isto i toj osobi.Tako da je i ateistima smesno da neko veruje u nekoga koga ne vide.Vazno je kakav je covek u dusi.Ako je zao i pokvaren da svaki dan ide u crkvu dzaba mu.To mi dodje kao jos veci greh i sramota.

Ja boga ne psujem,ali par puta mi je izletelo iz usta pri velikom besu...eto gresnik sam,toliki vernik pa opet pogresih.Kao sto rece moja strina za moju svekrvu i od mog svekra majku...njih dve vernice pravoslavke pa kada pocnu da se proklinju i kunu ispadne ona kao ateista veci poboznik nego njih dve.

bea83 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 19:46:40)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Verka teraš me da se zbog tvojih postova vraćam na RR[sm=smiley36.gif]

Inače da ne budem off, nemam ništa protiv homoseksualaca, jednostavno me ne zanima šta ko radi u svojoj spavaćoj sobi i sa kim...samo ne shvatam poentu paradiranja[sm=zmeden.gif] Kad bi svi paradirali zbog svojih seksualnih sklonosti pa onda bi jedan dan trebala da bude parada oralnih seksomana, pa drugi dan ovih što vole zornjak...i tako u nedogled...a ja bi onda morala svako malo da šetam po gradu[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>