Lu -> RE: Dijetalni meni (16.10.2014 9:23:02)
|
Ja počinjem dan sa 4dcl tople vode i pola limuna, toliko sam se navukla da jedva čekam da to popijem ali doslovno čim progledam[sm=smiley36.gif] Inače je ovo super super za probavu. Nakon 20 minuta pijem kavu, nakon pola sata doručak. Jogurt, zobne pahuljice, laneno brašno, pšenične mekinje, sve to pomiješam i jedam kao puding, to su čista vlakna koja su jel opet super za probavu. Poštujem pravilo 5 obroka, nikad ne gledujem, najmanje 2 litra vode dnevno, mada pijem i više jer za jedan trening popijem 1 litar i više. Treniram 4-5 puta sedmično, inače za skidanje sala je najbolji kardio trening tj aerobik. Najveća moguća greška je preskakanje obroka pogotovo doručka, jer tijelo kad gladuje sprema masne naslage. E sad moj grijeh je slatki grijeh i nosim ga na trbuhu[sm=smiley36.gif] Jednostavno to sam ostavila kao svoj veliki užitak i kad umem tu čokoladu u svoje ruke ja se topim od sreće[sm=smiley36.gif] I jedan tip za kraj, ne gledajte stalno u vagu nego se mjerite, centrimenti su bitni[sm=smiley1.gif] Ja sam dobila dosta mišića tako da mi se kilaža nije puno smanjila ali centrimenti jesu kao i oblik tijela [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|